duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
14.9.08 21:37

Markysku, diky, uz je lip. Rano jsem teda mela pocit, ze jsem nejmin po tydennim flamu, ale uz se to srovnalo. Hodne mi pomohl manzel, tri dny ted mel na starosti Martinka a ja se mohla pekne povalovat. 8)
Jen jsem se po vcerejsku zarekla, ze uz nebudu pres den spat, pokud to jen trosku pujde. Vcera mi to trvalo nejmin dve hodiny, nez jsem byla schopna aspon dojit do kuchyne a trosku normalne fungovat. Navic vecer jsem nemohla usnout a prevalovala jsem se v posteli jeste po pulnoci, cela bolava a rozlamana, zaludek na vode… :? Dneska jsem po obede radsi vyrazila na prochazku, jinak bych dopadla stejne. Zato ted uz se nemuzu dockat, az padnu do postele. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.9.08 21:51

Titty,tak super :wink: ..No tak koukám,že uplně nejlepší stavy na usnutí co :wink: ?Jo jo ta těhotenská kocovina :roll: :lol: ..
Tak já jsem na tom,že chytám ted druhý dech po tom celodením povalování jsem až moc přespalá :oops: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
14.9.08 21:51

Markýsku..držím paleček,pořádně si tam odpočiň, v nemocnici se i dobře spí (aspoň mně) tak ať naberete oba s drobečkem síly!!!!…třeba tě doktoři jen ta děsí, že budeš 9 měsíců jen ležet…nic neni tak horké, neboj :wink:

Já jsem poslední dny nějak marod, furt mám rýmu ani chutnat už mi tak nechutná…ale tak zle jak Titty na tom zatím nejsem…ale je zzima holky,tak se oblékejte,hlavně zádíčka… :wink: papa a doblou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.9.08 21:53

Majko,tak mě se teda spí v nemocnici dost blbě,ale co nadělám :wink: ..
Snad ti bude líp a zítra začneš den zvesela :wink: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.9.08 08:33

Dobré chladné ranko, Marky co to tady čtu??? Strašně moc držím pěsti ať je vše v pořádku, na jednu stranu je dobře že jsi v nemocnici aspoň jsi pod dohledem, drž se a posílám aspoň trochu energie a síly… :)

Jinak já jsem byla ještřě v sobotu na kontrole a můj obávaný apendix je nadměrná plynatost a zácpa, jsem ráda že to není nic vážnýho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.9.08 09:19

Marky , drž se, určitě všechno dobře dopadne :! Myslíme na tebe :)

Elda je pořád nastydlý, docela dost kašle … manžel včera hekal, že mu taky není dobře .. tak snad to kluci doma zvládnou :?

O víkendu jsme byli u tchánovců, Elda vůbec nechtěl jet domů a strašně bulel, že chce být s dědou a budou spolu makat … děda z toho byl celý naměkko, že prý si snad vezme na dneska dovolenou :lol:

ad porod) u prvního porodu manžel byl, byla jsem fakt ráda, člověk vůbec neví, co ho čeká, a není na to aspoň sám.
u druhého zatím nevím … hlavně nevím, jestli seženeme hlídání. manžel říká, že jednou mu to celkem stačilo, ale kdybych chtěla, tak půjde i podruhé. mě to teda už taky nepřipadá nutné, aby tam byl, věřím si, že to zvládnu i sama. no ještě se uvidí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.9.08 09:42

dobre ranko!
holky co to tu ctu po vikendu? :? markysku, drzime palce, at je to brzo vsechno zase v poradku! a holky, vas at ty bacily rychle opusti!!
ja porad cekam, kdy na me neco vleze, vcera na me celou dobu v tramvaji prskala jedna zenska a ani si ruku pred pusu nedala. bylo to docela nechutny.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
15.9.08 12:31

Ahojky holky :lol:
Markýsku,já ti to psílám po troškách každý den :lol:
Jinak holky,dnes veliký problém :lol: ráno jsme šli po úřadech a problém :lol: co na sebe :lol: lale nakonec jsem rifle zapla,přes to dlouhý svetr,tak jsem to vyřešila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.9.08 12:40

Markýsku : myslíme na tebe!

Já už normálně nosím těhu kalhoty, sice mi padají, ale je to pohodlné a nic jiného stejně nedopnu. A sukni v téhle zimě ani náhodou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
15.9.08 12:53

No já koupím kdyžtak až po kontrole,až budu vědět,že je to dobrý :lol:

Jo a dnes jsem byla na úřadě a ptala jsem se na matrice na knížku Knappové,tak jí mají ale nepůjčují..........Kačko,škoda.Prý jen kdyby jsme si vybrali jméno,tak můžeme přijít nakouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.9.08 13:04

Holky já mám taky celkem problém s kalhotama, normální rifle nezapnu, obléknu je vše v pohodě, ale přez pupek prostě ne… nosím tepláky a dostala jsem od kamarádky těhu rifle, tak už nosím ty, vypadají jako normální bokovky, jenomže mají ten pás přez břuch…

Marky tak jak je to s tebou??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.9.08 13:30

Ahoj holky, pár dní jsem tady nebyla a nemůžu se dočíst :)
Jen doplňuji nějaké info o mě. Jmenuju se Iva, bude mi v listopadu 28. Těho je to moje první, snažili jsme se od 05/2008. Bydlím poblíž Benešova.
V 6 týdnu jsem měla v noci hrozné křeče v břiše, ráno jsem radši došla k dr. a ten mě nechal doma v klidu a dal mi Magnosolv. Od té doby vše snad v pohodě. Jen doufám, že se do práce ještě vrátím. Nechce se mi být doma celou zimu…
Vy už nosíte těho věci??? Já teda ještě ne, leccos ještě dopnu, tak se snažím chodit v normálních věcech. Ale asi to už brzy přijde… To bude teda prča :)
Všechny vás zdravím a přeji hlavně pohodu :P
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
15.9.08 15:43

Kalhoty ještě nosím normální, na chození dobrý, ale sedět už se v tom moc nedá, zvlášť ne po obědě. :wink: Asi taky brzy vytáhnu svoje těhu kalhoty. Mám jedny manšestráky, co jsou pod bříškem vykrojené, ty by mi ani nemusely moc padat. I když já jsem teď hubenější, než jsem byla před prvním těhotenstvím, tak kdo ví. :roll:

Jé, jak já bych si šla lehnout! Ale to bych usnula a zase by mi pak bylo zle, to radši zkusím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
15.9.08 15:55

no ja jsem tu nejmin tehotna, takze bych teoreticky mela mit nejmensi pupek.. :wink: ale teda kalhoty uz nosim rozepnuty, na gumku, bo jak mam spekate bricho, tak mi toho speku vyskocilo jeste vic a do starych kalhot se uz moc nevejdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.08 16:20

arkýsek

Vážené maminky - stávající i budoucí, dříve, než přispěvatel/ka/ s nickem Markýsek nechá zemřít další nedonošené dítě a zaseje do Vašich myslí opět strach a beznaděj, dovolím si Vás zatím stručně informovat o nepopiratelných faktech.
V královéhradecké Fakultní nemocnici (a jiná tam není) neměli v červnu tohoto roku žádnou rodičku jménem Markéta a nenarodilo se tam (ani předčasně) žádné dítě jménem Vanessa. Na dětské klinice nemocnice v červnu neměli žádný příjem na JIP dítěte toho jména, ani tam žádný novorozenec za Markýskem popisovaných okolností nezemřel. Jedná se o oficiální informaci získanou oficiální cestou.
Další fakt: Přispěvatel s nickem Markýsek od doby přihlášení na server e-mimino do pátku 12. září (dále nebylo zjišťováno) psal do všech diskusních fór stále z jednoho připojení k internetu (IP adresa a její poloha je známa). Z toho můžete snadno vyvodit, že Vám Markýsek nepsal z bratrova notebooku (z porodnice), nepsala Vám žádná babička, Markýsek Vám nepsal z žádného Berlína…
S největší pravděpodobností se jedná o osobu se zvráceným potěšením působit bolest a zjevně :,-(istickými sklony (viz přímý přenos z předčasného porodu, strádání a smrti novorozence).
Mé jméno a postavení znají některé uživatelsky těchto webových stránek (obrátily se ke mně o pomoc), zná je i provozovatel stránek. Zatím není důvod zveřejňovat mou identitu.
Prosím všechny ženy, které s osobou s pseudonymem Markýsek přišly do styku - osobního nebo telefonického, a to i případným „manželem Jiřím", aby své zkušenosti vypsaly na tyto stránky. A dále prosím, aby se některá z přispívajících ujala úkolu a zřídila speciální fórum Markýsek. Budete-li mít zájem, sdělím Vám na ně bližší informace a podezření. Prosím Vás o spolupráci.
Dá se předpokládat, že se Markýsek už více neozve, ale bude Vaše diskusní příspěvky číst (do té doby, než třeba požádáte provozovatele serveru, aby mu přístup na web zakázal.)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex