duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.9.08 19:42

tak to je pěkná kravina! :evil: markétka s náma v srpňátkách strávila dlouhou dobu a je to moje zlatíčko! měla jsem její příspěvky, rady moooc ráda! Anonym je ubohý a sprostý nemám k němu slov
Markétko, zůstaň!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.9.08 21:02

Tak to mi fakt hlava nebere…

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.9.08 21:14

Elli to asi tady nikomu, myslím že Markýsek se už neukáže… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 21:16

Mrkněte na místnost „Markýsek“…nestíhám teda!!!!! :roll: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
15.9.08 22:07

No, za dnešek mělo emimino.cz asi hodně slušnou návštěvnost :-) Jsem z těch událostí hodně překvapená, ale co už.

Nevím jak vás, ale mě dneska šíleně bolí hlava :-( Nevíte, jak to zmírnit? Léky asi totiž nebudou tím pravým ořechovým, co? Za radu předem díky :-)

Všem maminkám i miminkám zdar a sílu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:34

Elen…zkus čaj z meduňky…nebo lipový…nemáš to z rýmy?Lehni si, zvedni nohy, pusť nějakou hezou hudbu, zapal aromalampu…prostě relax, jestli to jen trochu jde.jestli ne..tak spinkej a pokud by to neustalo, vem si půlku obyčejného paralenu 500 (ne paralen plus)snad se hlavička umoudří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.9.08 23:46

Lenozestrakonic i ostatni neverici - Markysek je lharka. Zadna Vanesska se nikdy nenarodila a nikdy nezemrela. Prectete si celou diskuzi Markysek, vyjadruji se tam jak webmaster, tak jista redaktorka. Toto neni legrace ani vymysl. Lide jsou vselijaci a Markysek je psychopat/ka.

• Citovat
  • Upravit
439
15.9.08 23:57

Myslim, že pomalu ale jistě uvěříme…co nám zbyde…ale kdo nám tady bude dělat přehledy těhulek? :roll: To byl vtip… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
16.9.08 00:00

Majko, ale taky me to napadlo. :wink:
Ten dotycny/ta dotycna musel mit spoustu casu, co? Uz jenom pokazde opisovat do seznamku, v kolikatem tydnu ktera jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.9.08 07:06

Teda holky, půl dne tu nejsem a co se neděje 8O Já už nevím, čemu věřit. Jdu si to všechno pečlivě dočíst. Ale stejně nechápu, jak se někdo může tímhle způsobem bavit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.9.08 08:31

Ahojky holky, nevím jestli si ještě pamatujete před 14 dni jsem sem přestala chodit, byl vidět na uzv jen váček a tělísko a teď po KO je vše v pořádku. Mimi má 20mm bije mu srdíčko a je vše jak má být. Jinak jsem tady dlouho nebyla a koukám jako blázen, co se tady stalo a opravdu nevím co si o tom myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
16.9.08 09:05

Ahojky holky :-)
jsem z brezna-dubna 2009 ale od vcera mam posunuty termin na 4.4.2009 takze budu trochu okukovat i tady,pokud to nevadi???
Markyskem jsme znechuceni a nakopala bych te osobe p*del!!! :evil: :evil: :evil:

A jak se mate,taky mate skarede pocasi?

• Citovat
  • Upravit
1037
16.9.08 09:10

dobre ranko!!
tak ja jsem teda paf.. no jo, jsem naivka naivni, ze jsem ji verila.. ale co se da delat, bylo nas tu takovych vic.. nechapu, jak se timhle muze vubec nekdo bavit! :-)

jinak lucinko, GRATULUJUUU! tak jeste ze je vse v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.9.08 09:30

Ahoj holky,
tak jsem sem po ránu vlezla a musím říct, že mi to docela zkazilo náladu. Docela prožívám příběhy vás všech -problémy, radosti,… Včera jsem si četla, jak Markýska odvezli do nemocnice, měla jsem strach… Tohle přece není normální…
Je mi z toho nanic.
Doufám, že vy ostatní jste všechny PRAVÉ :D
Přeji samé radosti! 8)
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.9.08 09:55

Ad Markýsek - nemám slov.
Lucinko - zrovna nedávno jsem na tebe myslela a říkala jsem si, že v PO mám KO. To jsem ráda, že jsi se ozvala, a že je vše okí!!!
NIkynko - vítej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital