duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11788
16.9.08 13:16

Seznámek je takhle super, i se mi líbí, že si každá budeme dopisovat svoje změny. :)

Aleesho , taky jsem se hned zamyslela, jestli si nedat pryč fotku ze svého profilu a Marťovi z metříku. Já tady už vůbec nejsem anonymně, už párkrát se mi stalo, že jsem mluvila s kamarádkou/kolegyní/ známou a říkaly, že mě tady občas čtou, takže vlastně vědí, co je u nás nového. :) V případě mých známých je to v pohodě, ale je fakt, že to může číst kdokoliv. :? Taky mi z toho není úplně příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.9.08 13:19

Xmerssy ahojky,občas jsem na tebe koukla na koníkovi :lol: ještě nemámic,ve čtvrtek ted jdu k dr.tak uvidím.A jak ty????Jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.9.08 13:27

Peti , nevolnosti me uz pomalu opousteji, snad to nezakriknu, spis je to ted horsi vecer..........ale neda se to srovnat se zacatkem, to bylo dost drsny..........ale co pro mimco nevydrzime, ze? :D .........Ja uz se na NT objednala, protoze na Obilnaku maji 3 tydenni cekacku vis, tak to bylo s predstihem, tak jsem zvedava.............A co Ty a nevolnosti?Vyhybaji se Ti?Ja ted resim podzimni veci, hlavne bundu, vse mam z Anglie velikost 36, tak samo i rifle, a to uz nezapnu...........takze vetsi.......... :roll: .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 13:28

titty, proto tu ja fotku nemam.. anonymita.. nemusi hnedle kazdy vedet, ze ja jsem ja. hlavne v praci ne.

a z toho vseho je mi fakt blbe. nechapu to, nepochopim. nemuzu to vyhnat z hlavy. jak ubohy musi clovek byt, ze se timhle bavi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.9.08 13:32

Xmerssy,tak mě se teda vyhnuly a snad už žádný nevolnosti nepřijdou :lol: já rifle ještě zapnu ale jen tak tak,zítra jedeme do Liberce a tam mají těhu rifle,ale kontrola je až ve čtvrtek,tak ještě raději počkám.Není to tak daleko a kdyžtak tam v sobotu zajedu.
No však u vás je taky mnohem víc lidí a maminek…budoucích myslím,takže se asi musíte objednat,tady snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.9.08 13:35

Jak čtu ohledně toho oblečení, tak já se taky ještě pořád vejdu do všeho, co mám. (Až jsem si říkala, že jakto že vy už tak rostete a já jsem pořád stejná :-) Dokonce ani váhově jsem se nezměnila, dokonce jsem 3kg zhubla za tři týdny, ale to si vysvětluju tím, že jsem spoustu jídal nemohla, jak mi bylo zle. te´d už je to mnohem lepší, takže ručička váhy už dolů už asi klesat nebude :-D ).Je fakt, že mi nedělá dobře, když mě něco tlačí přes bříško… V práci jsme fasovali nové uniformy cca před měsícem a já dostala kalhoty cca o dvě čísla větší, než potřebuji, ale když jsem zjistila, že porostu, tak jsem to uvítala :-) Teď je tahám ještě s páskem a moc dobře mi to nědělá. Nicméně plánuji si v čechách koupit k nim kšandy :-D :-D To budu epesní :-D

Jinak jak jsem tu psala, že si mě stále ještě nepozvali z nemocnice (a dneska jsem si dopisovala KO do seznámku, ale ta KO bude v ČR), tak teď mi akorát přišel dopis z místní tullamorské nemocnice, že si mě zvou na 29.10. Takže budu mít v říjnu kontroly rovnou dvě :-) Jednu v Čechách a druhou tady. Jsem zvědavá, jak se budou rozcházet v informacích a doporučeních :-D Přeci jen, jiný kraj, jiný mrav :-) Ale zase budu mít hodně foteček, to bude fajn :-D

Jinak jsou tu všichni stále konsternováni z událostí, které nastaly, jak koukám. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne…

Všem pupikům zdar a sílu! :-)

Jo a co je to NT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.9.08 13:36

Petulko , vsechno bude v poradku,urcite.........ja si koupila tehu kalhoty v H&M, v Budejovicich, byla jsem tam na navsteve u segry..........maji tam krasny tehu veci, ale kosilky a vrsky jsou obrovsky, ty kalhoty jsou mi volnejsi, ale uz je nossim, jsou fakt super........To mas stesti s temi nevolnostmi, to je velka vyhoda, ja si to do nedavna teda vubec neuzivala, mimik se teda i ted ozyva, ale uz je lip............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.9.08 13:41

Ellennko , NT screening je uplne prvni vysetreni miminka na vyvojove vady, dela se ve 12 tt..........
Vidim, ze jsi v Irsku, myslim, ze v Anglii je to stejne jako tam, vsem mym kamaradkam, vlastne i sefove z Londyna toto vysetreni delali.........Je to povinne, meri se stehenni kost, sijove projasneni, predbezne reknou pohlavi miminka...........Drzim palce pri KO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
16.9.08 13:55

xmerssy Díky za vysvětlení :-) No, já mám být na prvním vyšetření tady až 29.10., což budu cca v 16. týdnu, ale u českého doktora budu cca v 13. týdnu, tak snad mi to udělá můj český doktor, když tady budu na kontrole až tak „pozdě“.

Jo a jinak tady irští doktoři pohlaví miminka nesdělují, prý z náboženských důvodů. Moc tomu nerozumím, ale polští doktoři to na požádání prý sdělují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 14:02

Ellenno, to bych mozna tomu doktorovi jeste jednou zavolala a rekla mu, ze jsi tehu a jestli by ti rovnou ten kombinovany nt screening mohl udelat. on to nedela kazdy doktor sam, muze te na to poslat jinam. jo, dela se to myslim max. do 13tt+6. anebo by ses teoreticky mohla zkusit objednat sama nekam, kde se to primo dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
16.9.08 14:03

Xmerssy,mám od dr.rozpis co kyd bude a mám NT ve 12-13týdnu,tak budu po čtvrtku chytřejší :lol:
Jinak já na věci koukala v C-A,mají jich tam taky pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.9.08 14:07

Ellenn - no já jsem od začátku těhu -2,5 kg, a kalhoty zapnu normálně, jen je mi to děsně nepříjemný :? Takže je nenosím. Prostě nemám co na sebe :lol: HaM je na CČM? Já že ve středu jedu Prahy, že bych se tam koukla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.9.08 14:15

Ellennko , nemas vubec zac, holky by to napsaly urcite presneji, ja jen co si pamatuju od Dr.........jeste se meri nosni kustka.........
Presne jak pise Fram , taky bych si zavolala, on Te muze poslat nekam jinam, nemuzi ten presny UTZ mit...........jinak myslim, ze na Obilnaku tady v Brne delaji NT do 12+6tt.Jinak pravda je, ze kamaradka, ted bude rodit v Cechach, ma v London Japonskou doktorku a ta ji pohlavi nechtela rict, taky z nabozenskeho duvodu a me sefove to ale rekli, asi zalezi na koho narazis............Hodne stesti...........

Peti , my tu v C&A taky mame tehu oblecky, ale prijdou mi nejake zastarale, treba uz budou mit novou kolekci.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 14:17

tygre, na cernaku H&M je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 14:22

xmerssy, hledala jsem to ted jeste jednou a je to od 11 do 13+6
a tady o tom rozsahla 117ti strankova publikace, ale byt vama, tak to nectu, bo tam myslim nasleduji i vysledky, nejsou spravne.. tak aby jste se zbytecne nestresikovaly..
 http://www.fetalmedicine.com/…MF-czech.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital