duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
439
16.9.08 14:23

Ahoj kočky,
jsem z toho co se stalo ohledně Markys nebo kdo to byl pořád v šoku…asi si to moc beru…
Ahoj Mersíku..to mě mrzí, že ti nebylo dobře a takovou dobu..už jsem na tebe myslela, kde jsi,proč nepísneš.. :wink: tak už si to hezky užívej :lol:
Mně je oblečení zatím v pohodě, přibrala jsem cca 1 kg-ale cpu se furt jak protržená, takže nechápu, kam se to teda ukládá :roll: Vypadá to, že nám porostou bříška až tak za ty dva tři týdny, bo já mám hodně nízké bokovky džíny, volnější kenvelo styl a jsou mi pořád dobře..ještě tam mám i dost místa…ale je pravda, že jsem uvažovala o tom nápletu přes bříško, až mi povyroste, je mi totiž furt zzima a do toho jsem pořád nachlazená či co…už jsem třetí den na šípkovém čaji :roll: nesnáším tohle počasí!! :x

Jinak seznámek je uplně v pohodě!!!Díííky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.9.08 14:29

Já mám jedny kalhoty z HaM, manžestráky a jsou super, a druhé džíny z C&A, které byly ve slevě a tyky dobrý. Oboje jsou jako bokovky s nápletem. Ale HaM mi přišlo lepší. Pak mám ještě lacláče a nějaké starší kalhoty, ale momentálně stále u kamarádky, které jsem je půjčila.

A na té fotce vypadám úplně jinak než ve skutečnosti :lol: :)

Jé fram to je super odkaz. Já o tom mám spoustu článků, ale tenhle jsem neznala. Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
16.9.08 14:31

Fram , diky, to je super, ale je fakt, ze radeji toho tolik nestudovat, pak budeme ve stresu............

Majko ahoooj, no jo, ja to fakt nezvladala, mimik se tak ozyval, mazec......... :D .............Ten naplet na brisko je uzasnej, trochu mi planda, pravda, ale je v nem teploucko, ja to hlavne ocenim na ty svoje ledviny........... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 14:37

aleesho, ja ten odkaz podezrivam, ze je uplne novy.. :lol: :lol: zrovna predevcirem jsem k tomu totiz neco hledala na strankach fakultni nemocnice, ale tenhle jsem tam nevidela.. :D

jinak ja o obleceni jeste premyslet nezacala.. doma nosim elastaky a do prace mam eventuelne rozeply knoflik, ale rikala jsem si, ze je furt brzo, abych si porizovala tehu obleceni. chci pockat aspon do pristiho tydne az budu mit po dalsi kontrole. jinak dziny bohuzel nemuzeme do procesu nosit, takze doufam, ze tam najdu neco uchazejiciho, akorat se uz vidim, jak v zime zmrznu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11786
16.9.08 15:40

Fram , v Praze je několik obchodů specializovaných na těhu oblečení, tam pak určitě vybereš i něco do práce. Mně se osvědčily tyhle dva
http://tehotenska-moda.lave.cz
http://www.tveret.cz (kousek od Vodičkovy ul. směrem na Karlák jsou dvě prodejny, jedna s oblečením a druhá s těhu prádlem)

Tady jsem narazila na seznam prodejen těhotenského oblečení po celé republice:
 http://www.tehotenstvi.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 15:58

dekuji! tak doufam, ze v to pondeli uslysim pozitivni zpravy a pak vyrazim :wink: tehule by meli preventivne k doktorovi posilat na kontrolu tyden co tyden, aby mely jistotu, ze je vsechno v poradku.. dneska si zase rikam, jestli tam capart vubec je v poradku.. :) dneska je to snad poprve, co nejsem unavena a po obede neusinam.. a je to i prijemny! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
16.9.08 16:12

kdyz si po sobe ty prispevky ctu, tak mi prijde, ze to pise naprosty pako.. ale uz se mi nejak nechce premyslet.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
17.9.08 16:25

Ahojky,
týden se tady člověk nevyskytuje a hned takové změny.Až mi z toho běhá mráz po zádech a hlava to nebere.Ale budeme se tady raději věnovat příjemnějším věcem.
Především gratuluji ke kontrolám,srdíčkům,průkazkám :D a také vítám nováčky :D .
Jinak se zdá,že nevolnosti ustupují,dneska jsem si taky poprvé nezdřímla po obědě a dalo se to ustát.
Těhu oblečení zatím nenosím,vlezu ještě do stávajícího a doma co nejraději nosím,doktore,no tepláky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.9.08 17:59

DUBŇÁTKA 2009

aleesha TP 2.4./KO 22.9.
MiriaM TP 5.4./KO 25.9
Petrax77 TP 5.4./KO 30.9
xmerssy TP 11.4/NT screening 2.10., KO 6.10
Petra Z TP 13.4./KO 18.9
Angua TP 14.4./KO 7.10/ porodnice Vsetín
Ellena TP 14.4/KO7.10./porodnice Mullingar-Irsko
Bobi TP 17.4./KO 24.9.
Buresinka TP 17.4./KO 1.10
kackakocka TP 18.4./KO 30.9
tygr TP 20.4/KO 23.4.
Lucink_a TP 22.4 KO 15.9
Escargot TP 23.4./KO 18.9.-odběry
Titty TP 23.4/KO 24.9
Majka24 TP 24.4./KO 17.9.
Tuttu TP 25.4/KO ?
Mishutka TP 29.4/KO 29.9
Fram TP 30.4./KO 22.9

Luci vítej zpět, nedávno jsem si na tebe vzpomněla a jsem ráda, že je všechno OK.

Těhu oblečení zatím moc neřeším, i když by to už pomalu chtělo… Ach ten knoflík :lol: Dneska jsem vylovila dlouhou manžestrovou sukni, kterou už mám dlouho, ale moc jsem ji nenosila, protože mě lidi považovali za těhotnou - i bez břicha - asi kvůli tomu laclu. No, teď už mi to neva a je mi úúúúplně bezvadně 8)

Nedá mi to ještě se nevyjádřit k Markýskovi, je to fakt mazec, celkem asi šok pro holky, které s ní prožívaly ty její „strasti“. Moc mi hlava nebere, proč by tohle někdo dělal, ale lidi jsou různí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
17.9.08 18:03

Ahoj holky :lol:
tak dnes se sem není možnost dostat,elinka -úřítelova dcera,měla narozeniny a dostala PC hru,tak je tady obsazeno :lol:
takže vás jdu pozdravit,zítra se polepším a napíšu co a jak na kontole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
17.9.08 19:52

Omlouvám se, že Vám sem lezu, ale přeju Vám krásné těhotenství a těšení se na ulz a na miminko, které uvidíte za 9 měsíců.

Dnes jsem se náhodou dozvěděla o Markyskovi neřešte to … to bude právě nejlepší, že ta osůbka bude pryč a navštíví zase jiný forum …

A já jsem včera manželovi zahlásila: Tyjooooooo to není možný ta mařka je zase těhotná???To je nějak super plodná :) :) Stratí dítě už ve 22 týdnu …pak rodí údajně v červnu dejme tomu do konce července se vlastně čistí …Nedoporučují sex a pak je zase těhotná v září??? to je prostě megarychlost a bylo mně to hrozně podezřelý, jak někdo to tak dokáže hlavně, to kdyby mně zemřelo mimčo pod rukama bych nedokázala to tak rychle zapomenout … A pak mně nešlo do hlavy, že má tak nastartovaný tělo a je znovu těhotná, že si neřekla, raději počkáme, když už o tolik miminek přišla … Myslela sem si, že třeba o ty mimča přišla že to byly samé holčičky co čekala Kristýnka a Vanesska tak, že třeba když to třetí bude kluk, tak porodí a ejhle …

Holky přeju Vám ještě znovu nádherný těhotenství a moc hezké roztomilé miminko, které se na Vás tak bude hezky koukat a smát a přitom Vás celý pokaká a tak :) A já bych se nejradši jako těhulka zase vrátila do té doby znova druhý těhu si snad už užju líp než pořád se bát jestli se mně něco nestane :wink:

• Citovat
  • Upravit
11786
17.9.08 22:45

**DUBŇÁTKA 2009

aleesha TP 2.4./KO 22.9.
MiriaM TP 5.4./KO 25.9
Petrax77 TP 5.4./KO 30.9
Petra Z TP 13.4./KO 18.9
Bobi TP 17.4./KO 24.9.
tygr TP 20.4/KO 23.4.
Lucink_a TP 22.4 KO 15.9
Titty TP 23.4./ KO 24.9./ porodnice Praha-Apolinář
Majka24 TP 24.4./KO 17.9.
Tuttu TP 25.4/KO ?
Mishutka TP 29.4/KO 29.9
Fram TP 30.4./KO 22.9**

Chci se zeptat, když sem dáváte seznámek, jak to děláte s formátováním, aby byla tučně jenom jména a ne ostatní informace? To dáváte ke každému jménu zvlášť? Nebo to jde udělat nějak jednoduše a jenom já to nevidím? :oops:

Dneska jsem byla úspěšná při sbírání razítek - mám v těhotenské průkazce razítko od zubaře a dvě razítka z registrace v porodnici a ještě v Martínkově zdravotní průkazce jedno od zubaře. :P
Jinak Apolinář už má plno až do 8.4.2009 včetně, to je teda něco! Jestli to takhle bude pokračovat, už abych se šla registrovat, že budu za pár let chtít třetí dítko, abych se dostala do pořadníku na porodnici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.9.08 23:47

DUBŇÁTKA 2009

aleesha TP 2.4./KO 22.9.
MiriaM TP 5.4./KO 25.9
Petrax77 TP 5.4./KO 30.9
Petra Z TP 13.4./KO 18.9
Bobi TP 17.4./KO 24.9.
tygr TP 20.4/KO 23.4.
Lucink_a TP 22.4 KO 15.9
Titty TP 23.4./ KO 24.9./ porodnice Praha-Apolinář
Majka24 TP 25.4./NT screening 13.10., KO 15.10
Tuttu TP 25.4/KO ?
Mishutka TP 29.4/KO 29.9
Fram TP 30.4./KO 22.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.9.08 23:51

No..a je to..a já nemám tučně nic… :cry: takže netrpělivě čekám na radu..stejně jako Titty :lol: :lol: jinak hlásím KO proběhla, vyfásla jsem těhu průkazku..jupíííí :dance: a neschopenku na neomezené vycházky..no paráááda :lol: Na ten screening se budu objednávat zítra, tento datum mám doporučený,tak snad budou mít volno :wink: Jinááč nevolnosti žáádné, pořád něco papkám, žaludek je zaměstnaný,tak nemá čs na blbosti :wink: jen ta únava… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
17.9.08 23:53

Escargot, Peti Z..držíme paleček zítra na kontrolu!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie