Poradna duly
Jana Čurdová
merssy stačí když si k tomu míči třeba koupíš nějakou knížku, nebo na netu toho najdeš strašně moc, zase tě nechci odradit, je to skvělá věc…
To je dobry napad, mrknu se na net, jestli tam neco bude............holky uz mate bezpecnostni pas do auta?Zitra si ho budu objednavat.........
Holky díky ![]()
jen jsem zapoměla,mám cystu a ta se bude muset ted hlídat,aby nebyl malér.
Jinak jsem na UTZ uronila slzičky
a přítel byl se mnou a taky byl naměko.
Peti když budeš pod dohledem, tak určitě s tou cystou nebude problém …
to je hezký že jste to prožívali takhle spolu… ![]()
merssy prosím tě jak funguje ten pás do auta??? Už jsem o tom přemýšlela ale nevim kde ho koupit kolik stojí a tak…
Miriam , hodim Ti sem odkaz..............Je to bezpecnostni pas do auta, je to bezpecne pro mimi..........a neni na brisku ale pod.........jdu na to mrknout.
merssy děkuju, konečně vím jak funguje ten pás, vůbec jsem si to totiž neuměla představit ![]()
myslíš že obyč pás si nestáhneš pod pupek bez tohodle pásu???
merrsy teď tak o tom přemýšlím, přece se ten pás nemůže používat v raným stádiu těhu, protože miminko máš celé uplně dole, děloha dosahuje mírně nad stydkou kost, tak s tím pásem by si mu přece ublížila, je lepší mít pás teď malinko víš, nebo ten pás se smí používat od nějakýho stádia těhu???
Aha Miriam, to by me nenapadlo, Nins od nas ze Snazilek ho pouziva od 12 tt...........tak ja ted nevim, mozna se tak zeptat doktorky, ze?
radši bych se na to zeptala, ale připadá mi to nelogický ho používat teď, ale když něco zjistíš, tak dej vědět, taky se poptám…
Majko , gratulace k průkazce a k ideálnímu typu neschopenky. ![]()
To tučné formátování se dá udělat, když klikneš na písmenko B nad oknem, ve kterém píšeš příspěvek. Když napíšeš, co má být tučně, klikneš na to znovu. Ale aby byly tučně jenom jména, muselo by se to udělat před a za každým jménem zvlášť, aspoň já to jinak neumím.
Escargot, PetroZ , taky gratulace k průkazce! ![]()
U Apolináře jsem se byla registrovat včera a musím je pochválit, mají to dobře udělané. Vůbec jsem nečekala, sestřička byla moc přijemná, prostě pohodička.
Teda škoda, že to už nejde zařídit po telefonu, ale asi k tomu mají důvod. Aspoň jsem zdálky nakoukla na oddělení šestinedělí, zrovna byly návštěvy (na chodbě, do pokojů samozřejmě vidět není) a nadšená novopečená babička si tam zrovna chovala malinký uzlíček - fakt nádhera! ![]()
Fram , průkazku si u dr. vydupej, potřebuješ ji na registraci v porodnici, v Praze je to teď fakt hrůza. Včera u toho Apolináře měli na dveřích cedulku, že mají plno do 8.4.2009.
Jojinko , vítej do dubna! ![]()
Můžu se zeptat, já mám taky neschopenku a chtěla bych neomezený vycházky, mám normálně poprosit doktorku a ona mi to napíše, nebo ti to Majko napsala automaticky???