duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
18.9.08 14:56

Escargot , tak samo, bez injekce ani ranu!!!!!!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 14:57

merssy stačí když si k tomu míči třeba koupíš nějakou knížku, nebo na netu toho najdeš strašně moc, zase tě nechci odradit, je to skvělá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 15:07

To je dobry napad, mrknu se na net, jestli tam neco bude............holky uz mate bezpecnostni pas do auta?Zitra si ho budu objednavat.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
18.9.08 16:00

merssy, my auto nemame, takze mam po tomhle problemu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.9.08 16:14

Holky díky :lol:
jen jsem zapoměla,mám cystu a ta se bude muset ted hlídat,aby nebyl malér.
Jinak jsem na UTZ uronila slzičky :lol: a přítel byl se mnou a taky byl naměko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 16:38

Peti když budeš pod dohledem, tak určitě s tou cystou nebude problém …
to je hezký že jste to prožívali takhle spolu… :)

merssy prosím tě jak funguje ten pás do auta??? Už jsem o tom přemýšlela ale nevim kde ho koupit kolik stojí a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 16:46

Miriam , hodim Ti sem odkaz..............Je to bezpecnostni pas do auta, je to bezpecne pro mimi..........a neni na brisku ale pod.........jdu na to mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 16:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 16:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 17:04

merssy děkuju, konečně vím jak funguje ten pás, vůbec jsem si to totiž neuměla představit :oops:
myslíš že obyč pás si nestáhneš pod pupek bez tohodle pásu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 17:08

merrsy teď tak o tom přemýšlím, přece se ten pás nemůže používat v raným stádiu těhu, protože miminko máš celé uplně dole, děloha dosahuje mírně nad stydkou kost, tak s tím pásem by si mu přece ublížila, je lepší mít pás teď malinko víš, nebo ten pás se smí používat od nějakýho stádia těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
18.9.08 17:20

Aha Miriam, to by me nenapadlo, Nins od nas ze Snazilek ho pouziva od 12 tt...........tak ja ted nevim, mozna se tak zeptat doktorky, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 17:28

radši bych se na to zeptala, ale připadá mi to nelogický ho používat teď, ale když něco zjistíš, tak dej vědět, taky se poptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11788
18.9.08 17:41

Majko , gratulace k průkazce a k ideálnímu typu neschopenky. :wink:
To tučné formátování se dá udělat, když klikneš na písmenko B nad oknem, ve kterém píšeš příspěvek. Když napíšeš, co má být tučně, klikneš na to znovu. Ale aby byly tučně jenom jména, muselo by se to udělat před a za každým jménem zvlášť, aspoň já to jinak neumím.

Escargot, PetroZ , taky gratulace k průkazce! :)
U Apolináře jsem se byla registrovat včera a musím je pochválit, mají to dobře udělané. Vůbec jsem nečekala, sestřička byla moc přijemná, prostě pohodička. 8) Teda škoda, že to už nejde zařídit po telefonu, ale asi k tomu mají důvod. Aspoň jsem zdálky nakoukla na oddělení šestinedělí, zrovna byly návštěvy (na chodbě, do pokojů samozřejmě vidět není) a nadšená novopečená babička si tam zrovna chovala malinký uzlíček - fakt nádhera! :D

Fram , průkazku si u dr. vydupej, potřebuješ ji na registraci v porodnici, v Praze je to teď fakt hrůza. Včera u toho Apolináře měli na dveřích cedulku, že mají plno do 8.4.2009.

Jojinko , vítej do dubna! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.9.08 17:51

Můžu se zeptat, já mám taky neschopenku a chtěla bych neomezený vycházky, mám normálně poprosit doktorku a ona mi to napíše, nebo ti to Majko napsala automaticky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí