Poradna duly
Jana Čurdová
Jé, Aleeshátko, to se mil líbí
Jinak máme ještě fotogalerii duben 2009 ![]()
tak jsem jí prošmejdila, a budu muset taky naskenovat to moje prtě prťavý
jak se to tam pak dává? To můžu i já nebo jen nějaký admin???
Nicky,to můžeš dát i ty,bud sem nebo do fotogalerie.
Pokud sem,musíš jí ale mít uloženou někde na netu,třeba jestli máš svoje stránky.A to když jí dáš do galerky tak nemusí být.
Holky já jsem se začetla do diskuse Markýsek..........................síla
![]()
DUBŇÁTKA 2009
aleesha TP 2.4./KO 14.10.
MiriaM TP 5.4./KO 25.9
Petrax77 TP 5.4./KO 30.9
xmerssy TP 11.4/NT screening 2.10., KO 6.10
Petra Z TP 13.4./KO 18.9
Angua TP 14.4./KO 7.10/ porodnice Vsetín
Ellena TP 14.4/KO7.10./porodnice Mullingar-Irsko
Bobi TP 17.4./KO 24.9.
Buresinka TP 17.4./KO 1.10
kackakocka TP 18.4./KO 30.9
tygr TP 20.4/KO ????
Lucink_a TP 22.4 KO 15.9
Escargot TP 23.4./KO 21.10./NT screening 10.10.
Titty TP 23.4./ KO 24.9./ porodnice Praha-Apolinář
Majka 24 TP 25.4./NT screening 13.10., KO 15.10
Tuttu TP 25.4/KO ?
Nicky TP 26.4. KO 15.10.
Mishutka TP 29.4/KO 29.9
Fram TP 30.4./KO 22.9
Jojinka TP 30.4.
Tak nestihla jsem vše odčíst a co jsem dočetla si nějak nepamatuju
![]()
Mimískové jsou krásní, kochám se v galerce.
Já na dnešní KO okí, Tygřík má 29,3mm
Zítra se v Praze dohodnu, jestli půjdu na screening rovnou k Apolináři a jestli už tam náhodou nezůstanu. Takže pak teprve doplním termín další KO.
Byl jste někdo u Apolináře na screeningu? Nevíte v kolikátem tt dělají odběry?
tygr
máš úžasný stránky ![]()
Petra Z díky, tak hned jak budu mít fotku u sebe tak to tam taky hodím ať se chlubím ![]()
jinak taky mám stránky, dokonce dvoje, protože mám tak nějak dva koníčky, tak pokud má někdo chuť a náladu, můžete juknout ![]()
http://www.ghianika.cz nejsou dost dlouhou dobu aktualizované a hlavně na novém vzhledu se intenzivně pracuje.. teda teď už moc ne, nemám teď nějak čas
a tady jsou jen fotky ze závodů http://www.photo.ghianika.cz
Jůů - Nicky a kolik těch pejsků máš? Stránky jsou super. Já mám taky pejskovou www.zavodacy.cz/peggy ,ale stránky jsem aktualizovala naposledy před dvěma lety
No budu je muset doplnit ![]()
Jé Nicky-krásný
![]()
Tygr,ty taky super
-----jste holky šikovný ![]()
tygře,já jdu na odběry ted v pátek..........................
tygr píše:
Jůů - Nicky a kolik těch pejsků máš? Stránky jsou super. Já mám taky pejskovou www.zavodacy.cz/peggy ,ale stránky jsem aktualizovala naposledy před dvěma letyNo budu je muset doplnit
teď už jen dva, ty ovčouny, k tomu jsme s pořídili ještě kotě u kterého jsem se nemohli schodnout na jméně tak se jmenuje „Kotě v botě“. Doufám, že to nebude stejný i u míma
Pak máme ještě papoucha kryštůfka.. a to je vše ![]()
Teda kokrovou máš parádní!!!
Ne ne Tygříku,to ne,já jsem zdaleka od Prahy a ted už chodím ke své gyndr.IVF jsem absoluvovala v Podolí a ani tam už nemusím.
Ajo Peti, já jen nečumím
No uvidíme zítra, co mi řeknou. Ve čtvrtek napíšu.
Ahoj holky, co noveho?
Tygriku , gratulace k uspesne KO..........super!!!!
Ja si dneska musela koupit homeopatia na ty hnusny nevolnosti.....celou nedeli a pondeli jsem silene zvracela, nemuzu nic..........nejak to nedavam, tak snad to zabere...............a pritom uz by to melo prestavat............ ![]()
Ahojky, tygříku gratuluju ke kontrole, tak to je taky člověk.
jinak holky tygří a Niky máte krásný stránky.
mersy teda ty s těma nevolnostma válčíš, to mi je líto, je fakt že mě je malinko líp, aLE dneska jsem neustála nákup, složila jsem se mezi regály a návalem, tekl ze mě proudem pot, a měla jsem uplně čeno před očima a doma jsem to završila zvracením, ale ulevilo se mi, pak jsem doma udělala spoustu práce, uvařila jsem znojemskou omajdu, všude jsem utřela prach, jsem na sebe dneska pyšná ![]()