Poradna duly
Jana Čurdová
Petro-to je mi úplně jasný,já bych si taky nepamatovala,mám to napsaný ve zprávě pro mojí gyndru,dokonce jsem byla přesvědčená,že NT bylo 1,5mm a nakonec 1,4mm,pro mě bylo hlavní,že je mimčo v pořádku.
A co se týká straší-mladší,moje gyndr říkala že +- tři dny je úplně v pohodě,vlastně v termínu. ![]()
Jo jenže mě toto vše dělá moje dr,tak to mám vše najednou ![]()
ted musím mazat pryč tak zatím pááááááááááá
Děkuji za přivítání holky,
já tu zatím bojuji stále s těmi metříky. už jsem z toho na nervy. Zkopírovala jsem tam ten kod, ten BBcode, ale stejně se mi to nezobrazuje! Pomooooooooooc! ![]()
Taky by mě zajímalo jak vkládáte foto? ![]()
Jsem z toho vedle sebe.
Stanuska - to je krásná fotečka!!!
Odysea 10+6
Jeeeee mě už to funguje, akortát nechápu jak to že tam mám 10+5, počítání termínu porodu je pro mě záhadou, někde mi tvrdí že podle MS mám 18.4. a na gyndě 19.4. . Nechápu ! ![]()
Petra Z Díky za info ohledne fotecky, tak já to tam jdu mrsknout znovu
Jinak Ti držím palecky s tou cystou, ideálne aby zmizela
Já se dozvím na kontrole, jak s tou mojí, doufám, že neroste, at tam má mimco dost místa ![]()
Nákupy tehotenského oblecení už jsem chte nechte musela naplánovat taky, nejak mi všechny kalhoty tlací do pupiku a jak jsem tak procházela tricka, všechny mi koncívaly drív v pase, ovšem ted už tam fouká
Takže zásoba tricek XXL je nevyhnutelná
No, jakmile dorazím do Cech, vezmu obchody útokem ![]()
Ješte se zeptám: plánujete (nebou používáte) jednorázové plenky nebo látkovky? Nekde jsem cetla zátež na životní prostredí a nejak me to nahlodalo…
stanuska Je pravda, že nikdy se nemá říkat nikdy
V pubertě jsem tvrdila, že děti mít nikdy nechci, v osmnácti se to zlomilo a já je začala chtít, doktor mi tvrdil, že do jiného stavu přijít nemůžu a ejhle
Ten bude koukat, až se to dozví ![]()
Odysea Tebe jsem ještě nepřivítala, takže vítej a užívej
Jak koukám, začala sis rovnou užívat s metříkem
Buď v klidu, já s ním taky bojovala, nakonec jsem to vzdala ![]()
bry vecer!! sem tu ted par dni nebyla a koukam, ze se nam to tu rozrostlo!! taky vitam nove prichozi!!
heh, jsem byla snad poprve za ctyri roky v procesu zavalena praci..
ale snad to bude pristi tyden zase lepsi..
Ahoj,
zdravím nově příchozí!
Teda Stanusko: čtyři děti, to si vůbec neumím představit
Jak to zvládáš? Já se děsím těch dvou ![]()
gratuluju ke všem úspěšným kontrolám. Nějak to teď nestíhám sledovat ![]()
Mějte se krásně!
Ahoj,
zdravím při slunečné sobotě.
Ellen-moje sestra taky má z neplodnosti určenou doktorama tři zdravé,dnes už skoro dospělé holčiny.
![]()
Aleasho-zatim se dali zvládnout tři v pohodě.Já jsem totiž se dvěma staršíma chodila od jejich půl roku do práce a teď s Emou se poflakuju na MD,tak mi to přijde,jako veget a navíc starší děti jsou už opravdu starší Ester je 12let a Davidovi 9let.Jsou už mnohem samostatnější.To teď přijde pravý Kongo,Ema ještě malá a nikdo neví,jak moc hodná bude Žofina.
Tušim zradu,protože Ema byla strašně hodné,spavé miminečko a i teď je strašně hodná.Snad jsem to nezakřikla.
![]()
Tak hezky víkenduje,ohřejte pupíky.....
Stáňa
Teda holky, mě se ty matříky nakonec povedly. Už jsem v to ani nedoufala. ![]()
Jinak já jdu na UTZ až 14.10. to budu už 13+3 , připadá mi to pekelně dlouhá doba. Naposledy jsem byla na UTz v 7+3 a to jsme viděli srdíčko. Byla jsem zvyklá, že s synem i dcerou jsem chodila častěji, ale změnila jsem doktora, tak má asi jiný přístup. ![]()
Užívejte víkendu!!! Je krásně!
Ahoj holky ![]()
tak jsem byla dopoledne na svatbě,kamarádka se vdávala,tak jsem se šla podívat na obřad,jinak to mají jen v kruhu rodinném.No teda mě tekly slzy jen jsem jí viděla
byla nádherná a obřad taky.
Vítám Stáňu a Odyseu k dubňáčkům! ![]()
Ellenko , napiš Lesině nebo Sati e-mail, zkopíruj jim tam link na tu špatně vloženou fotku a popros je, ať ji vymažou, jestli ji tam nechceš nechávat. ![]()
Escargot , to jsme se v tom Gennetu skoro mohly potkat, taky jsem tam byla ve čtvrtek, ale až kolem jedenácté. ![]()
Metříky - jsou tady ohledně metříků nějaké diskuze, tak tam zkuste kouknout, určitě někdo už řešil to, co vy. ![]()
Plíny používáme jednorázové, ale taky jsem nahlodaná na látkovky. Pro Martínka už teda asi ne, i když s jeho nechutí používat nočník se plínek taky ještě nějakou chvíli nezbavíme. Zatím jsem se pro látkovky nerozhodla, chtěla bych si je třeba na měsíc vyzkoušet, jenže ty pořizovací náklady se vrátí, jenom když se používají podstatně delší dobu.
Jé Odyseo, ty už jsi koukám taky zasloužilá matka ![]()
Já jsem lenoch, do látkovek nejdu
Ale Titty, jestli máte dost těch klasických starých látkových, tak kamarádka je normálně několik měsíců používala. Ani neměla žádné kalhotky na ně a spínala je takovou starou sponou na punčochy
Pak museli začít cvičit Vojtovku, už toho bylo moc, tak se na to vybodla ![]()
Ahoj,
Odyseo-to je fajn,že jsi taky mnohodětná,a dokonce budete mít podobný věkový odstup,jako jsme měli my,když jsme čekali Emu.
Petro-svatby jsou v těhu moc fajn,člověk je hned dojatý ze všeho a tak.Já si v těhotenství ráda pouštím romantické a smutné filmy,co s člověkem dokážou hormoni.Nikdy už potom to není tak silný zážitek.
![]()
Plíny-jednorázové u všech dětí zaplťpánbůh.Mám toliko prádla,že nevim,kam bych nacpala praní dalších dvou cyklů denně na plínky,to bych neřešila nic než jen prádlo,raději ušetřený čas věnuju rodině.Takže obdivuju aktivity a šetrnost a tak,ale pro mě určitě nee. ![]()
Sluníčko už rozpačitě vykukuje,snad se rozhoupe k nějakému pořádnému výkonu.
pa
Mě by právě lákaly ty barevné plínky, froté a bambusové a kdoví jaké se ještě dělají.
A taky ty hezké vnější kalhotky. Zatím jsem to viděla u jednoho mimča a přišlo mi v tom hrozně bachraté, tak dvakrát širší, než v těch jednorázovkách - možná to bylo jen tím konkrétním typem plínek, nevím.
Tittty-to máš pravdu,dneska je výběr široký a jsou některé překrásné.Jen kdyby nemusely do pračky.....
Ale jestli do toho půjdeš,tak se ráda pokochám mimčem v krásných bachratých látkovkách. ![]()