Poradna duly
Jana Čurdová
miri - tak to moc gratuluju!!!!!!!!!
peti - přesně jak píše miri . buď ráda!!!!
Ahoj,
tak co se týče mazání, tak já musím říct že po Jarkovi jsem měla a mám strie od pupíku dolů, mazala jsem se dle rady jen dětským olejíčkem, s Vendy jsem poctivě mazala od 4 měsíce speciálním krémeme na strie a udělala se mi jediná u pupíku poslední týden těhu. Takže tentokrát budu mazat taky. Miláček už se na to těší jak mi bude mazat pupík ![]()
Já už zhubla 3 kg. Vůbec mi nechutná jíst. Mám hlad ale při představě, že bych měla jíst je mi šoufl. Tak se do jídla nutím. Měla jsem to i s Vendulkou tak mi všichni říkají že budu mít zase ženskou ![]()
Tak uvidíme! V naší rodině se za posledních 22 let narodilo 7 kluků a 1 holka (moje Vendy) tak uvidíme. ![]()
Holky ty fotečky jsou krásné, Vendy tu se mnou kouká a říká, jéééé nožičky a jééééééé hlavička a jéééé bříško .............. je kouzelná.
Nechcete založit naši galerku na rodině, měli by jsme to tam zaheslovaný jen pro nás a fotky rozdělený podle Nicku. ![]()
To je jen návrh!
Odysea
Odysseo,mě zase říkují,že když mi je pořád takhe dobře,tak to je kluk ![]()
Petra Z - mě kámoška poslala docela zajimavý článek, na mě by to teda pasovalo, s Jarkem jsem jedla a jedla, všechno a s Vendy přesně jako teď, nechutenství a vybíravá v jídle.
Mrkni
http://www.miminko.com/…ici-116.html
Holky já tu fotofalerku založila, tak jestli budete chtít pošlu vám soukromou zprávu s přihlašovacími údaji. ![]()
Odyseo,no tak je to jasný
je to kluk ![]()
Jinak na rodině jsem taky registrovaná,pošli mi teda SZ
![]()
Koukala jsem
ale nevím nevím,jestli holky budou posílat i sem......................já jsem jednu zatím poslala,tak snad na správné místo ![]()
Stanusko , my bydlíme až u Říčan, to už je docela daleko. Škoda, ráda bych tu měla někoho za rohem. ![]()
Mazání pupíku zatím neprovádím, ale jestli poroste tak rychle, jako doteď, budu muset brzy začít.
Minule jsem měla Elastiq, asi do něj půjdu znovu.
Taky myslím, že kdo má ke striím sklony, stejně se jim nejspíš nevyhne, ale ono je to příjemné o bříško pečovat, zvlášť, když je pak větší a mimísek už se tam hýbe. ![]()
Peti , taky jsem večer a po jídle o hodně „těhotnější“. ![]()
Fotky - a nedá se to udělat i tady, že bychom měly zaheslovanou galerku? To by bylo jednodušší, než aby se všechny registrovaly ještě na Rodině.
Holky nemusíte se registrovat stačí nick a heslo co pošle Odysea.
Já už ted mizím a kouknu večer ![]()
MiriaM - poslala jsem tu SZ s refistračními údaji
Titty - tady to tuším nejde proto si všichni dělají na té rodině.
Pošlu SZ všem, ale ža tak za 2 hoďky teď musím pryč, tak vydržte holky. ![]()
Jojo děkuju, už jsem se koukala, a nějak tam dám i svoje fotky i třeba dítko…