duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
1.10.08 08:46

mě to na rodinu.cz z práce nepustí :( a z domova zas na PC moc nechodím, spíš se věnuju Eldovi a domácnosti … tak se mi snad podaří někdy aspoň nakouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
1.10.08 08:57

Ahoj holky,
tak jsem zase v noci čučela do stropu.........nějak jsem nemohla spát.
A taky jsem zjistila,že se mi nějak splasklo břicho,už ani večer nemám takovej pupík jako dřív,no snad je mimi v pořádku.,A KO daleko......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 09:10

Ahojky holky,
tak u mě depka pořád přetrvává, už podruhý se mi zdál uplně živý sen, poprvý to bylo že mi na UTZ řekli že budeme mít chlapečka a na dnešek se mi zdálo že jsem toho chlapečka porodila.

Neboj Peťko všechno je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
1.10.08 09:21

Mirio,děkuju,to jsem potřebovala slyšet :D
Mirio,depka...........no tak už pryč s ní a úsměv :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a těš se na toho kluka co máš ve snech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 09:29

Peti přece není důvod aby bylo něco v nepořádku, pluje si tam uplně v klídku a pohodičce.
To je asi to počasí, a hormoni, nějak to na mě padlo a nechce to jít pryč… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
1.10.08 09:43

No počasí je teda na nic,to je pravda…to taky moc na náladě nepřidá.
Tak at teda palve a plave,dnes i přišel mejlík z rodiny a tam to psali taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
1.10.08 09:48

ahoj holky, tak já teda nemám čas na nic, odešel nám jeden kluk, tak už tu dělám za tři chjo :cry:

Jinak období depek mám taky, ale naštěstí se mi to střídá s bezdůvodným smáním, takže občas vypadám jak idiot, obzvlášť v autě, jedu, tečou mi slzy a do toho se řežu.. no blázen :lol: :lol:

Jinak sem včera navštívila háemko. Holky to je fakt bomba ty kalhoty s fusáčkem na bříško. Sice jsem jich tam vyzkušela asi 20, kvůli délce, nakonec vyhráli jedny manšestráky tmavě šedivý (ještě mám vyhlídnutý ty béžový) a džíny. Pak jsem ještě koupila ten samostatnej fusáček na bříškoa to je fakt lahoda. Doufám, že už mi přestane bolet v kříži, asi jsem nastydla předtím :?

Ody dík za vytvoření galérky, jen co se to tu trošku uklidní tak tam taky něco přidám. Jinak pár fotek mýho mláděte najdete tady http://risa-dvouval.rajce.idnes.cz/cross/http://ghianika.rajce.idnes.cz/…louha_Lhota/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 10:00

Nicky když sis koupila ten pás na břicho, mají jen jednu velikost, nebo je to nějak očíslované, přemýšlím že si ho sjedu koupit, kolik stál???

Jinak ten kluk na té motorce to je tvůj syn??? To je frajer… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
1.10.08 10:16

MiriaM mají víc velikost, teda aspoň předpokládám, ale měli jen S. Stačí m úplně, teda zatím a doufám, že i bude :lol: kalhoty jsem si kupovala velikost 38 aby jsi měla srovnání a měli dva černej a bílej za 349,–

JJ to je moje mládě, to další mužské je můj přítel a ta slečna na čtyřkolce je přítelova dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 10:18

Děkuju NIcky informace, pojedu se podívat, aspoň zapomenu na chvilku dekařit…

Jinak teda krásná rodinka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
1.10.08 10:21

jasně, zajeď, dej si někde něco dobrého na zub a určo ti bude líp, nezapomeň, že máš v sobě toho prťavýho tvorečka, kterej tě nutně čebuje veselou a rozesmátou :wink:
já jak jsm tam včera zkoušela ty kalhoty tak se mi udělalo pěkně šoufl, mají ty kabinky přetopený tak bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 10:22

jojo pak napíšu jestli jsem neskolabovala v kabince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
1.10.08 10:48

Holky když u nás poblíž Háemko není :cry: :? tak asi budu mudet vyrazit do Mladé Boleslavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
1.10.08 11:45

Petro určitě vyraž, myslím, že to fakt stojí za to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
1.10.08 14:19

Petro - neboj. Já taky nemám skoro žádný příznaky a taky mi přijde břicho menší. A v noci od tří pravidelně nespím (vstávám ve 4:30 :twisted: ). Takže klííííd a něco pěkného mimískovi zazpívej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí