Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jo, proti Rodině nic nemám.
Je to fajn nápad, po aféře Markýsek už nemám moc chuť cpát naše fotky někam, kde na ně může koukat kdokoliv. ![]()
souhlas s rodinou
jen mám asi blbej dotaz..do galerky dubna už nic? ![]()
Já bych místní galerku nezatracovala, třeba fotku z ultrazvuku nebo fotku pupíku tam dám klidně.
Ale třeba fotku celé rodinky už asi ne.
Holky je mi dneska nějak smutno, nevím co to je asi nějaká depka… Chce se mi brečet
a vůbec nevim proč. ![]()
miri vítej v klubu ![]()
víš co,tak se vypovídej,pak ti řeknu co mě dnes tíží na srdci… ![]()
Ahojky, tak komu šlo tak jsem odeslala SZ z registračními údaji!!! Všem ze seznámku. Každý tam má založné pod svým Nickem album
Myslím že se mi nepodařilo asi 3× odeslat SZ, tak se mi když tak ozvěte!!!
Já taky myslím že foto z UTZ klidně sem vložím, ale třeba pupík a děti a tak už ne.
MiriaM - to já mám už od včera, brečela jsem, že Jarkovi nejdou úkoly, a dnes ráno prostě jen tak že jsem sama vzhůru a miláček spí. Jsem úplná hromádka nrvích hormonů. ![]()
Ahoj,
dostala jsem od vás SZ,ještě jsem vás ale nedočetla.Jen :
Kackakocka-dlouho chodím,v Globusu v Letňanech kolem tebe v mBance a pořád přemýšlím,jestli se mám k tobě hlásit,ale jsem děvče ostýchavé a tak k tomu zatim nedošlo.Znám tě už z BS a taky vím,že jsi se přátelila s Enkou co má Stáníka narozeného v Září2006.Chodim tam nakupovat s rodinou,mám tři děti a manžel tě zase kolikrát chtěl oslovit za prací,je obl. ředitelem čmss(liška).Tak napiš opravdu otevřeně,jestli by jsme tě přivedli do rozpaků,kdybychom se k tobě přimluvili a přišli tě pozdravit.
Tak to jsem chtěla a teď vás jdu dočít,co se děje. ![]()
Tak ještě v prvním těhu jsem mazala(už si nepamatuju čím) a popraskaly mi stehna,břicho nee.V dalších těhotestvích jsem mazala,když jsem si vzpomněla a nic víc mi nepopraskalo.
Váha-tak fuj mám(měla jsem ,možná už to bude zase víc) 60kg na poslední kontrole a to znamená 4-5 kg od doby,kdy jsem se naposledy vážila před těhu.
![]()
Fotky-dávám sem do galerky,ale asi nejvíce bude dávat do září 2006(domovská diskuze) a tu vložim přímo do diskuze,ju?
Odyseo-děkuju za SZ. ![]()
Všem moc gratulu k úspěšným kontrolám a UTZ!!!!
Dneska Ema dostala boďanec žloutenky a odpoledne jsme slavili Davidovi (syn)narozky v kruhu rodinném.
Já jsem nějaká nachcípaná a tak se půjdu,jen co rodina dovolí natáhnout k TV.
papa a opatrujte se.
Kači já vůbec nevim co mi je, kamarádka porodila, nemůžu za ni do porodnice protože mám rýmu, dneska jsem koukala na veřejný galerii snad 2 hodiny na holky s pupkama a s miminkama, zdá se mi to věčnost, než budu mít břicho a pak to mimčo, já vím jsem jak trefená, ale dneska to na mě nějak dopadlo, snad to bude dobrý, nálada stále na bodu mrazu, promiňte že to tady šířím, tu blbou náladu, ale aspoň takhle to můžu ze sebe dostat…
![]()
Ahoj,
díky za SZ, pěkné fotky. Až budu mít chvilku, taky něco přidám
. Taky už se mi sem nechtělo dávat sebe a Lucinku.
DUBŇÁTKA 2009
Stanuska TP 1.4. aleesha TP 2.4. /KO 14.10. MiriaM TP 2.4. /KO 16.10.,porodnice Na Bulovce Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 11.4. /NT screening 2.10.,KO 6.10. Petra Z TP 13.4. /KO 24.10. Angua TP 14.4. /KO 7.10./porodnice Vsetín Ellena TP 14.4. /KO7.10./porodnice Mullingar-Irsko Bobi TP 17.4. /KO 22.10./porodnice Břeclav Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /KO 14.10. velikost míma 5cm Odysea TP 19.4. / screening 14.10. tygr TP 19.4. /screening 14.10., KO 3.11. Lucink_a TP 22.4. KO 15.9. escargot TP 23.4. /NT screening 10.10.,KO21.10./ porodnice Praha-Apolinář Titty TP 23.4. /NT screening 10.10.,KO22.10./ porodnice Praha-Apolinář Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. KO 15.10./NT screening 22.10. Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 22.9. Jojinka TP 30.4.
Tak já si byla včera pro průkazku, utz mi nedělal, jen mi ji vypsal. Mám tam TP 19.4. a podle ní jsem 11+3, tak jsem si to opravila.
V pátek se jedu registrovat k Apolináři.
Ad mazání - mám zatím ten elastin q - dostala jsem ho zdarma k listovce. Až mi dojde, tak možná něco pořídím, ale slyšela jsem, že nejlepší je mazat olivovým olejem.
Miriam - od toho tu jsme, aby ses vykecala - a neboj to přejde. Máš normální těhu náladu ![]()
Aleesha - to je hezký, že malá takhle krásně maže ![]()
Gratuluji ke kontrolám a fotečkám - víc si už nepamatuju
![]()
PS: s fotkama do galerky - časem taky přidám. Já si je zatím dávám na stránky.