Poradna duly
Jana Čurdová
Nicky tak jsem byla v tom HM a koupila jsem si ty dva pásy v balení, taky S, ale paní mi řikala že je to jedna velikost, což se mi nezdá… ![]()
Ale jsou fajn, černý mám teď na sobě, je mi sice malinko větší, ale to neva, pěkně mě hřeje… ![]()
Tygříku dík za pochvalu ![]()
jinak já mám normálně budík na šestou, ale budím se kolem druhý, to si dávám první snídani v posteli
, pak si ještě čtu ana chvílido tý šestý ještě zaberu. Od zítra ale už mám šouplou pracovní dobu, páč to se fakt ráno nedá.
Miriam jsem ráda, že se líbí, já z něho taky byla nadšená i jsem v něm spala, fakt je to lahůdka na ty záda a bříško. To je divný s tou jednou velijkostí. Přeci když je S tak musí být i ostatní ne?
Koukám,že opravdu budu muset vyrazit
![]()
Nicky,pěkné fotky a pěkní chlapi ![]()
No já to teda kdyžtak dopoledne dospím,tu mojí noční nespavost
Tygříku vstáváš tak brzy pořád???,to je síla teda ![]()
Péti to teda vyraž, je to fakt pohodlný jak na břuch, tak i na záda…
Hele holky, tak mě napadlo, co hromadně poslat první fotky bříšek do galerie, ať je máme zdokumentované hned od začátku, a každýho 1. v měsíci bychom posílali??? Co vy na to???
Doufám že mě za ten nápad neukamenujete…
Ahoj holky,
asi jsem úplně mimo ale o jakých fusáčích na břicho mluvíte? Myslíte těhu pás? JSem nějak mimo, a to čekám 3 dítě
![]()
Na kalhoty jsem už taky mrkala je to nutné!!! Ale stále si nemůžu vybrat, ty co jsem měla po Vendy tak jsem půjčila kámoškáma ségře a už byli tak zničené že letěly do koše.
S bříškama souhlasím, u nás se ovšem bude fotit v sobotu, tak vložím v sobotu!!
Jsem dnes strašně unavená, přišli jsme právě z Pedagogické poradny, Jarek má problémy se čtením. A do toho má ještě hromadu úkolů. Tak se tu stím moříme. ![]()
Ahojky Ody, jojo těhu pásy na břicho, jsou fajn, koupila jsem si je dneska a ještě jsem je nesundala…
No já mám jedny těhu rifle, který pořád nosím, třeba když někam jdeme a jinak chodím v teplákách, po doma a do školky a na pocházky.
Jsem ráda že souhlasíš s fotečkama, já vložím zítra, začínám II.trimestr, tak bude focení, jééééééééé těším se na pupíky, po porodu se tomu budeme smát jaký jsme měli pupínky… ![]()
Ahoj maminy..
podlouhé době se ozývám
U nás vše zatím ok, v pondělí jsem byla na krvi na ten 1.screening ale utz budu mít až 13…jinak mám furt rýmu, počasí je pěkně na nic a jen sleduju,jak se přestávám v mých super nízkých riflých cítit dobře. V pondělí jedem do Brna, tak hned vletíme do HaMka,ale jen tak přibližně..kolik ty těhu kalhoty vycházejí cenově?I manžestráky i rifle?A těhu pás je dobrej?No mrknem na něj taky,ale nevím nevím…je před výplatou.. ![]()
Ten nápad s focením není vůbec špatný..já vyfotím a vložím taky o víkendu,jestli neva.. ![]()
Ahoj,
zanedbávám vás,ale z rýmičky se pomalu stává chřipajzna a není mi nic moc.
Nicky-krásná rodina jste!!
Ještě k pražským,kdo se budete chtít registrovat u Apolináře,měly byste to stihnou do 11tt,jinak mají dost obsazené termíny.A musíte mít s sebou těhotenskou průkazku,což je někdy v tomto týdnu problém.
Bříško vám ze včerejška dám oblečené,ale přes špeky a prsa není nic vidět:
a tady je z dovolené v září:
no nic moc není vidět,ale příště se polepšim. ![]()
Holky tak jsem tam dala fotky jen břicha, je to jen pro silné povahy, ti co trpí ještě nevolnostmi, tak se ze mě můžete poblít…
![]()
Tak jsem přidala své fotky. Pupík dodám snad o víkendu. Už jsem se sice fotila, ale je to tak 4 týdny, tak by se to pletlo. Navíc mi to tam moc nesluší ![]()
Majko : manžestráky z H&M mě stály 900, rifle byly myslím něco málo přes 1000.
Stani: pěkný ![]()
I ostatní fotky ![]()
Jé Miri, my přidáváme fotky ve stejnou dobu
Ono se mi to totiž nějak kouslo ![]()