duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
1.10.08 19:22

Ahoj holky, tak vidim, ze polovina z vas nemocna, me to taktez neminulo, leze na me pekna chripajzna.............v krku boli jako blazen, svaly, ryma.............a zitra jdeme na KO...........

Jinak me mencestraky vysly na 900Kc.............pro ten pas si taky zajdu.............

Jo a kam ze davate ty fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 19:25

Ahoj mersy, chudinko, ty si fakt vybíráš uplně všechno, nevolnosti, teď tady tohle… ach jo :(
Jinak pupíky tady sem do galerky a fotky třeba tvoje nebo tak, na rodinu, odysea by ti mělaposlat SZ s přihlašovacím heslem a nickem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 19:26

aleesho, koukala jsem na fotečku, jéééééé malá je strašně roztomilá a ty jsi taky sympaťačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.10.08 19:27

Jo Miriam, me totiz nic nemine.......... :roll:

Mate vsechny moc krasne fotecky............Miriam to jsi ty ta blondynka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 19:33

No jo myslím že jsem se podepsala, nebo jestli ne tak jsem tele a omlouvám se, ano to dlouhovlasý bloďatý jsem já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.10.08 19:36

Myslim ze ses podepsala, promin :oops: , a vypadas fakt moc hezky................ :D , jo a to tvoje brisko, vzdyt jeste zadny nemas.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
1.10.08 19:36

Miriam : sluší ti to :)

Mě se ten počítač úplně zbláznil, asi jsem dělala moc věcí najednou, musela jsem to 2× restartovat :roll:

Tak všechny rýmy rychle pryč! Já zatím nemocná nejsem, jen ten ucpaný nos mě trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 19:53

mersy no sice je vidět že žádný břicho nemám, ale já cítím na kalhotách že se začíná něco dít, nezapnu ani jedny svoje normální rifle, nosím těhu rifle nebo tepláky, do ničeho jinýho se nevejdu.

Děkuji holky za kompliment, ně se ta fotka moc líbí, ani nevim jak jsem to udělala že se takhle povedla, a ještě mám jednu, kdyžtak ji vložím.

Jinak já už rýmu měla, ale asi jsem to přechodila, njak jsem to neléčila, tak čekám že mě to skolí x-krát tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.10.08 20:01

Holky tak jsem tam vložila náš pupík, já vám povím, že teda je obří když to tak vidím vyfocený. :oops:
Je to hnusná fotka, protože jsem musela fotit za tmy s blbým osvětlením a do zrcadla bez blesku.
O víkendu uděláme s Miláčkem lepší.

Já ty fotky původně hledala na té rodině :lol: nepochopila jsme že je dáváme sem.

Chudáčci marodi!!! Opatujte se.
Mě to dotáhli děti už před 3 týdny, tak to máme za sebou, akorát léčím ještě opar z nosu. :(

MiriaM - krásný pupík, takový jsem měla s Jarkem, špičatý. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 20:08

Tak jsem ještě nějaký fotky dala na rodinu, jsem se nějak rozjela, už končím, s ukládáním fotek, už víte s kým máte tu čest. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.10.08 20:10

Ty jo Ody krásný pupík… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.10.08 20:32

Že jo :lol: , čím víc dětí tím leze pupík rychleji, alepoň mi to tak připadá. :lol: A to jsem zatím pár kilo zhubla. :wink:
Na rodinu dám až ten víkendový, kvalitnější! :roll:

MiriaM - pěkný fotky! Malej je fešák!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
1.10.08 21:12

Holky, vsem musim pochvalit fotky, pekny!!! :D S temi pupiky je to dobry napad, aspon me to donuti se nechat od manzela vyfotit. Chtela jsem si delat fotky z profilu kazdy mesic, ale jeste jsem se k tomu nedostala. :roll:
Mame nejak predelane pocitace doma, tak nemuzu do programu s fotkama, ale snad to bude brzy v poradku a taky se budu moct pochlubit - pupikem i mladetem a ukazat se vam. 8)

At se vam podari zahnat vsechny nemoci a spatnou naladu! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
1.10.08 22:20

Odysea:hlásím,že mi SZ nepřišla.
Jinak se přidávám do klubu rýmových-v sobotu mě odešel hlas neznámo kam,ale už se naštěstí vrátil.A tak ucpaný nos jsem neměla několik let,ani Pamycon nezabírá.
Včera jsem vyzkoušela všechny kalhoty,co mám doma-dospod šly ty,co už nee,pak ty,co s jedním rozepnutým knoflíkem a nahoře zůstaly 1 pláťáky do gumy.A jelikož se mě do HM do Brna nechce,protože jak se znám,koupila bych si jedny kalhoty a x-peněz bych vrazila za oblečení pro malého :D Proto jsem si objednala 3/4 rifle HM z MMB,koupila tvídové kalhoty v Takku o 2 čísla větší a od kámošky koupila 2 těhu tepláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.10.08 11:16

ahoj holky!
tak jsem zkoukla fotecky na rodince, pekny!! az mi naroste pupik, tak tam pak taky nejakou prihodim. zatim na me ale nic videt neni, tak bych tam zbytecne hazela jen me speky.. :lol:

jinak jsem dneska dostala prukazku. mame 33mm, ale fotecku nemam, bo mam pry nepruhledne bricho a nic moc nebylo videt.. :cry: mel i problem toho pisiskvora zmerit, bo mu nebyla videt hlava.. jo a poslal me na ten nt screening na bulovku, jdete tam taky nektera?

jinak koukam, ze to tu je jak v polnim lazaretu.. :( doufam, ze vas ty bacily brzo prejdou a bude vam lip!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí