duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
3.10.08 08:47

Miriam , zadna nalada na bode mrazu............sice je hnusne, ale me to treba vubec nevada............asi proto ze jsem nemocna.......... :lol: ..........Jinak jsem si vcera v porodnici koupila ten gymnasticky mic, tak stahnu nejake tehu cviky z netu a zacnu pomalicku, zlehka............ :D …Jinak zase me zacalo lakat plavani........pry se v lekarnach prodavaji tampony, ktere nepropusti vodu.........ja skrz ty me zanety, tak abych mimi neublizila............nemate s tim zkusenosti??A co cviceni, uz jste to nekde zjistovaly nebo zaregistrovaly se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.10.08 09:13

mersy, právě včera jsem si ty tampony koupila, jsou napuštěný nějakým olejíčkem, od příštího týdne se pustím do plavání, a u nás na gyndě vede těhu cvičení jedna porodní asistentka, když jsem tam byla naposledy, tak jsem se s ní domlouvala, je to tam od 12tt, ale protože jsem měla rýmu jako prase, tak jsem se na cvíčo necítila, ale příští týden ji zavolám, a začnu i cvičit, každý úterý cvíčo a čtvrtek plavčo, strašně se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.10.08 09:22

Jeeee Miriam, tak to je uzasny, ja se chci zeptat dr v pondeli, nemuzu zadne plavani pro tehulky v Brne najit............tak snad mi neco doporuci............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.08 09:27

ahojky maminy :-)

tak se zas hlásím. Měla jsem od středy pěkný bolesti jako při menstruaci, a když to nepřešlo ani v noci a ráno tak jsem radši mazala k doktorce. naštěstí je vše OK. Mimi bylo pochválený, že roste jako z vody, už má 33,1mm takže kusanec jako ten Tygří :D. Mlelo se tam jako blázen, asi vědělo, že se na něj koukáme, protože střídavě ukazovalo bříško a zádíčka, pak zamávalo :lol: Bolí to ještě pořád, ale míň a já hlavně už nejsem tolik nervózní. Dostala jsem magnézium, tak ho poctivě zobu.

Jinak k porodnici, všimla jsem si, že jste ve výčtu úplně vynechaly Motol. Jinak na Bulovce jsem rodila 2× - sice už je to hooodně let zpět, ale opravdu si vůbec nemůžu stěžovat, jen to mám teď přes celou Prahu, tak proto ten Motol

Teď jdu prozkoumat fotečky co jste přidaly, ať seznámíme virtuálně :lol:

• Citovat
  • Upravit
4663
3.10.08 09:27

mersy já si budu chodit plavat jen tak sama, dopolko, když Matýsek je ve školce, a to cvičko je uterý večer, těším se že budu mít nějakou aktivitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
3.10.08 09:30

to nahoře jsem psala já, nějak nepřihlášená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 09:40

Ahoj,
dneska nebudu nikoho strašit ani velikostí miminek a ani nebudu polemizovat o porodnicích,máme dětskou oslavu a tak vás jdu jen pozdravit.

Nicky-jj,máš pravdu Motol jsem úplně zapomněla. :oops: V podstatě jsem slyšela,že všechny porodnice v Praze jsou skvělé,když jsem rodila Emu,tak nedoporučovali jen Vinohrady a i tam,teď může být situace jiná.

Tak papa,opatrujte sebe a bříška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.10.08 09:43

Ahoj Stanusko........... :D uzijte si oslavu.............

Nicky, tak to je super, ze je mimi v poradku............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
3.10.08 09:46

Stanuško krásně si to užij :wink:

xmercy díky, celkem sem měla nahnáno :cry: už si našla nějaké to cvičení? Nemáš nějaký odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
3.10.08 09:58

tak jsem se snažila přidat jeden metřík, fakt úžasnej, ale asi to fakt nejde. Tak se aspoň pokochejte http://www.widgetbox.com/…nancy+ticker

jo a ještě jeden odkaz pro vás mám, tady můžete každý den sledovat, jak se mrně vyvíjí http://yourembryo.blogspot.com/…baby_14.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.10.08 09:59

Ahojky Nicky, tak takhle jsem i já plašila asi před 3 týdny, kdy mě bolelo břicho, méli podezření na slepák, a tahali mě po nemocnici, na gyndu na chíru a ve finále z toho vylezly zaražený prdy :lol: :lol: :lol: , ale byla jsem v klidu, ten den jsem 2× viděla mimíska a že je vše jak má být, byla jsem v klídku…

Stáni užívej si oslavu…

mersy myslím že těhu cvíča jsou tak od 16tt, ale tohle od moji gyndr je od 12tt, je to super, ale já stejně začnu chodit v tom 16tt, protože dřív to jaksi nestíhám, mají plno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
3.10.08 10:06

tak koukám, že to jsi byla taky v tom 10-11 týdnu. Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.10.08 10:10

No tak nějak myslím 11tt, ale připadala jsem si jak pako, ale fakt mě to uklidnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.10.08 10:44

Nicky , uz jsem neco sehnala, mrkni na Tehotenstvi-plavani v brne......holky mi tam nechali odkazy............
Ale zacnu taky pozdejc, jsem porad nachlazena............ Miriam , na to cviceni se taky zeptam, treba mi dr poradi...........mam pocit ze je i neco u nas v porodnicic, ale tam uz bude urco plno..............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.10.08 13:59

AHojky

Sáni teda oslava, paráda!!! Vlž pak fotečky na rodinu

Nicky - chudinko, hlavně že je všechno v pořádku.

MiriaM- já ty křeče mívám taky, nejdřív jsem se lekla ale pak jsem zjistila, že je mám právě když jím jídlo které nadýmá. :oops: :roll:

My jsme se včera nasmáli, Vendy se nám schovala a když vybafla tak na nás volala: Já jsem vás zapálila!!! :lol: :lol: :lol:
Museli jsem jí vysvětlit, že se říká napálila a ne zapálila. No sranda! :lol:

Včera jsem si poplakala u Zoufalých manželek, když Lynete zabila tu vačici a plakala, že je zdravá! Miláček se mi smál! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí