duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
3.10.08 18:27

Tak holky mám doma ten bezpečnostní pás do auta, dneska mi došel, zítra ho vyzkouším, jedeme se podívat na veletrh hraček…

Jinak dámy teď jsem se pekelně navečeřela… fujjjjj jsem fakt prase takhle žrát, měli jsme milánský špagety obsvlášť se mi povedli… :)

Stáni jaká byla oslava???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
3.10.08 20:08

Ahoj holky,tak jsem se zase dřív nedostala :?
tak jsme dnes vyrazili do Mladé Boleslavi ale Háemko tam není :cry: ale aspon jsem si koupila těhu tričko a na břiše má obrázek dětských chodidel :lol:
No a pak dupačky a tričko…neodolala jsem.Jinak ale ještě nenakupuju…ještě se bojím.
A na víkend mám půjčenou knížku od Knappové se všemi jmény,tak jsem zvědavá,jestli už toho mýho zlomím a zapomene na to,že chce Pepíčka :lol: :lol: :lol: kdyby to byl kluk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.10.08 22:22

Ahoj,
oslava byla moc hezká,krásně jsme si jí užili,teď se snažíme divou zvěř uspat.Jeden pokoj(klučič)í ještě čte v posteli,a jeden (holčičí) se chystá na očistu a pak snad taky bude klid.Nejmenší je rozdivočelá a spát se jí nechce,uspává manžel. :wink:
Jméno pro mimčo v bříšku,máme jasné od doby, co jsme na něm pracovali,bude to Žofinka. :lol: :lol: Klučičí jméno nějak nevíme. :oops: No, jestli se nám princezna nepovedla(i když jsme se snažili) a moje intuice mě tentokrát nechá na holičkách,tak něco hezkého pro klučinu budeme muset vybrat. :wink: :lol:
Krásnou dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
4.10.08 02:17

Holkyyy..já mám takovou hroznou rýýmu… :roll: :cry: :cry: už tak měsíc asi ale teď co se ochladilo je to jen horší…čím se léčíte, když nic nemůžeme?Mersíku..poraď prosím…vždycky se tekhle v noci vzbudim, jdu na wc a pak nemůžu ani dýchat ani usnout… :cry: A to jsem taky chtěla začít chodit plavat..no s takovou asi vlasy…

držte se holky!!!Opatrujte bříška!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 09:49

Ahoj holcinky, dobre ranko............

Jeje, Majko, chudatko, to je des ja vim, dnes jsem taky nemohla dychat...........no ja se pres den naparuju v hermanku.......a pak mi jedna kamaradka, je tehu stejne jako my, tak na toto pouziva sprej Boiparox, ten se strika do nosu i do krku-jsou to mistni antibiotika, tehotne urcite muzou, nejde to do krve ale jen lokalne umrtvi a pry hodne pomahaji..........Ja se k tomu tedy jeste nedostala, ale dnes si je koupim, jedeme do Tesca..............Musim koupit i tu pumpicku na balon a nejakou knizku na cviky..........uz se strasne tesim...........no a s tim plavanim, taky v zadnym pripade nemuzu, vubec se mi to nelepsi.......... :? ........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 10:57

Ahoj,
mě chřipajzna už opustila,ještě trošku smrkám,ale už je to mnohem lepší.Já jsem si jen stříkala do nosu Stérimax,stříkám to i malé,kdžy je nestuzená a dobrý.
Každé těhotenství jsem minimálně jednou zasažená „těhotenskou“ chřipajznou,jinak moc nemocná nebývám.Držim palce,a´t jste taky brzy zdravé,i tak se mi v noci nespí nejlépe,když se ndá dýchat nosem je to o to těžší.
A co vy?Máte nějaké intuice,co nosíte v bříšku?Holčičku nebo chlapečka?A necháte se překvapit u porodu nebo se necháte odhalit u UTZ?A co by jste si případně více přály?
Já jsem kupříkladu v brzkém začátku těhotenství,vždy měla správný pocit,co čekám v bříšku,pak jsem byla různě ovlivňována,tak jsem byla na vážkách,ale na začátku jsem to cítila.A u nás tentokrát chce manžel tápat do porodního sálu a já čekám na první příležitost,abych se dozvěděla,jestli se nemýlim.
Ještě mě čekají tripl testy,to budou nervy,ale musim věřit,že budou v pořádku a pak už si jen užívat radosti těhotenství. :wink: 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
4.10.08 11:11

Ahojky,
já jsem z toho ucpaného nosu taky už vyřízená,když smrkám a polykám,děsně mě praská v uších a v noci dýchám pusou,takže mě každou chvilku vzbudí příšerné sucho v puse a oschlé rty.
Ohledně pohlaví to nevydržíme do porodu,teda já bych to možná vydržela,ale můj ne.Od začátku se snažím sama sebe přesvědčovat,že to bude určitě holka :D ,ale když ne,vůbec to neva,hlavně ať je všechno v poho.
Chtěla bych se zeptat těch,co mají 2 a více dětí,jestli jste některá rodila první císařem a jak to další-zase císař nebo přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.10.08 12:10

Ahoj,
tak my už máme rýmu celá rodina :(

Stani, já žádné intuice ohledně pohlaví nemívám, ale vždycky si to necháme říct, jak nedřív to jde. Teď to prý bude kluk, ale ještě to neberu na 100% :)

Bobi: jeden císař nutně neznamená další :) . Ale záleží na velikosti mimi tlouštce jizvy na děloze. Známá takhle mermomocí chtěla podruhé přirozeně, jizvu měla hraniční, tak to zkusili, ale ona jí praskla a musela stejně na císaře. Teda nechci strašit, ale asi je lepší poslechnout doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.10.08 12:28

Bobi-já sice osobní zkušenosti s císařem nemám,ale maje maminka starší sestru rodila pro žádné známky porodu ani po dvaceti dnech přenášení císařským řezem a já jsem vyšla na svět přirozenou cestou v krátké a né moc bolestivé době.Takže to určitě lze,ale doktoři ti určitě řeknou víc a erudovaněji. :wink: :lol:

Aleesha-to je skvělé,že už víš,co čekáte.Gratuluju ke klučinovi!!Já jsem se taky ve 13+2na UTZ s šíjovým projasněním dívala mezi nožky a i se pana doktora ptala,ale řekl,že je moc brzy.Myslím,že brzy ani tak nebylo,ale že říkají raději chlapečky taklhle brzičko.A já jsem mezi nožkama taky NIC vyčnívajícího neviděla. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
4.10.08 12:48

Holky dííky, budu napařovat, prolévat čajem a snad to přejde brzy..to je tak, když jsem byla zvyklá na každé pčíknutí hodit nějaký prášek…teď můj organismus neví,jak se bránit:-(Jééé..vy už víte pohlaví miminka?No já se tak těšíím…si pište, že si to necháme říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
4.10.08 12:48

zdravím při sobotě :-)

my jsme se rozhodli, že to vědět nechcem, ani předtím jsem to vědět nechtěla, tak to snad vydržím, jen příbuzný nadávaj, že nevědí co kupovat :lol: :lol: tak říkám nic, můžete až po porodu, budete na to mít minimálně tři dny než mě pustěj domů :lol:

Jinak já mám „pracovní jméno“ pro mímo Lukrécie, zlobím s tím přítele :lol:

Chceme se teď jet podívat do bazénu do vířivku, jsou tu s námi kupodivu obě děti (hihi ty by mě dali) tak za chvíli vyrazíme na rodinný výlet. Doufám, že mi budou stačit obyč tampony, ty jak jste o nich psali asi teď nikde nekoupím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
4.10.08 12:57

na rýmu jsem hodně pila čajík s citronem.. a hodně myslím tak 6 půllitrů denně horkýho čaje, sice nic moc, ale pomohlo mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
4.10.08 14:35

Ahojík,tak holky chudinky tady se to hromadně prská…já mám tu zkušenost,že to všem odezní a pak nastupuju já.
Holky,tak at vás to brzy přejde.
Já mám tušení,že to je kluk............
No a po včerejší a dnešní debatě nad knížkou se jmény to „zatím“vypadá takto…Matyáš-kluk,Sára-holka.No hlavně,že už netrvá na Pepíkovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 15:26

Ted to ctu, Peto , vy chcete taky Sáru??

Akorat jsme dorazili z Tesca, tak jsem neodolala miminkovskym vecickam............ :lol: .........Koupila jsem si super casopis, Nejkrasnejsi cekani+cviceni v tehu............Nafoukli jsme balon, tak brzy zacnu......... :D ...........
Jo, me ta ryma taky ne a ne prejit............ :roll: , nejlepsi jsou ty horke caje.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
4.10.08 15:30

Xmerssy,do včera to byla ještě Adélka :lol: takže se to ještě asi změní…no vidíš,já si toho u tebe nevšimla :oops: doufám,že ti to nevadí :lol: jsem hlavně ráda,že jsme se konečně nějak dohodli na klukovi.
Míč mám doma,cviky v knížce,jen se přinutit :lol:
No a mimi věci mi zatím přítel zakazuje,at ještě počkám…no já vydržím aspoň do výsledků screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí