Poradna duly
Jana Čurdová
miriam, mas tam vzkaz, jsou supeeeeeer, to jsou ony.........
Holky koukala jsem,krásný ![]()
já to budu muset nějak vykoumat,bud najít tu šnůru,nebo koupit novou,at můžu stahovat..............
jinak ted koukám na zprávy a že mateřská dovolená už se nemá jmenovat „dovolená“
Ano Peti taky jsem to slyšela a je to pravda co je to za dovolenou????
Jinak koukala jsem na fotečky a Péti moc krásný, jste moc sympatický…
Jo a ještě dneska jsem vyzkoušela ten pás do auta pro těhule, a pokud jezdíte hodně autem, jako třeba já, tak si ho 100% pořiďte, ten pás nejde ani malinko přez břicho, vlastně se to stáhne až na kyčle.. Super
Mirio,děkuju
![]()
pás do auta teda nemám.........ale ted moc nejezdím,snažím se chodit pěšky,kam to jde,aspoň nějaký pohyb ![]()
příští týden se chystám pro těhu kalhoty,mám jen jedny a pořád je tahám,tak at mám na střídačku.
Péti já mám taky jedny těhu rifle, ty nosím když někam jdeme, mezi lidi, jinak ven a do školky, nebo na malý nákup jen tady u nás, nosím tepláky, těch mám dost, snad troje, zásobuje mě teta a sestřenka…
Ale přemýšlím že si koupím ještě jedny, ale až mé trošičku povyrostu bříšanec… ![]()
Taky se snažím pohybovat, ale jsem tak líná!!!!!!!!!!!!!! Těším se až budu pravidelně chodit plavat a cvičit… cvičení mám tak 15 min pěšky od baráku, tak dám batůžek na záda a budu chodit pěšky
![]()
Příští týden začínám…
Miriam , uz mam termin, rekli mi ho v ten ctvrtek jak jsem tam byla vis..........Uz se nemusim objednavat...........
Aha já se mám objednat, jen mi doktor řekl že od 13/11 kdykoliv během dvou týdnů, ale mám volat 4 týdny dopředu…
Hele holky, taky vám ty dny tak strašně letí???Já už začínám třetí měsíc na neschopence, zdá se mi že jsem doma tak 14dní…
No já doma a třeba jen tady do obchodu taky nosím jen tepláky.. ![]()
A letí to teda strašně,mě neschopenka navázla na 2 měsíce prázdnin
takže já už jsem doma dlouho ![]()
Ale docela jsem si na to zvykla.....
No já šla na neschopenku od 1. srpna, nějak jsem neustála práci v nemocnici… A hlavně jsem se bála… Přeci jen tam se nataháš těch lidí a postelí…
No já si taky už zvykla na tu pohodičku… ![]()
Ahoj,
taky se budu muset začít hýbat,jak mi nebylo nejlépe,tak jsem se snažila co nejvíce odpočívat a k tomu,aby mi nebylo nevolno,tak jsem pojídla a prakticky pořád něco.Váhu doma nemám,rozbila se mi,ale u doktorky jsem měla něco málo přes 60kg.A to jsem před létem měla 54kg.
Chtěla bych si pořídit DVD Pilates pro těhotné,pilates posilování a tvarování těla mi přišlo dobrý,tak bych v tom chtěla pokračovat.
Do kalhot původních se už nenarvu žádných,hlavně přes stehna a prdel,takže mám jedny,co jsem kupovala,když jsem přibrala netěhotně a sukně.A podprsenky?Ty jsou mi malé i ty,co jsem nosila minulé těhu.Jsem jak chodící Dolly B.
Moc pěkné. ![]()
Ahoj Stáni
![]()
no koukám že jsme na tom nějak podobně, místo břicha mi roste prdel… a prsa…
![]()
Tak já teda kalhoty ještě obléknu,ale stěží zapnu.
No a prdel mi teda roste taky
no a o prsou teda holky ani nemluvím
Jsou to melouny ![]()