Poradna duly
Jana Čurdová
V televizi poslední dobou není nikdy nic
Holky, já jdu spát. Jsem si chtěla ještě dát pleťovou masku, ale kašlu na to
Jsem nějaká líná. Však jsem taky s Luckou dnes vstávala v 5 ráno. A už ji zase slyším plakat, tak mám možná po spánku
Namažte bříška a dobrou!
Vždycyky sedím u Matese v pokojíku na takovým křesílku a čtu, mám fotku tak ji dám na rodinu, jsem jak babička…
Holky nejaky film zacina na Markize.................tak jdu koukat.........a pak spat..........Vsem preji dobrou noc a nezapomenout namazat briska........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak jo holky, jdu do sprchy a číst a chnět…
Krásný sny o miminkách paaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
Na takové pořady,na které jste se te´d koukaly se zá:,–(ně v těhotenství nekoukám,jsem srabik a ty noční můry mě za to nestojí.
Všem vám to moc sluší,přijde mi,že jste tady samé hodně mladé maminky a budoucí maminky,to já jsem jiná věková kategorie.
![]()
Jdu se taky rozloučit,za dnešek toho mám dost.
Stanusko,co blázníš,mě bude tento měsíc 34 ![]()
Tak já jdu taky,ahoj ![]()
Dobre rano vsem
..........
dnes jsem mela silenou noc.........za prve hororove sny, porad jen o miminkach, ze rodim, nemam vybavicku, proste nic nekoupeno..........a to mi dala do hlavy urcite segra..........ze jeji kamaradka, tehu taky z IVF, porodila v 7mesici, jsou oba v poradku, i mimi..........no tak to abych mela vse dulezite pripravene hodne dopredu...........
Pak jsem nemohla dychat, budila jsem se, ze se dusim a pak ze nam zablokovali emimco..............no psycho........... ![]()
Jinak jsem doma sama, drahy jel makat na barak.........snad budem do porodu bydlet
................a je tu nadherne, slunicko...........akorat ze ven radejc nepujdu,az budu uplne zdrava............a zitra KO u Dr.........
No s tim vekem, ja nevim jak holky, ale taky si nepripadam nejmladsi, bude mi ted 29.............
..........
Dobré ranko,
merssy chuďátko, byl to jen sen… ta rýma tě trápí už dlouho, viď??? Ach jo… ![]()
My měli noc taky plnou vášní, Mates pořád chodil asi byl náměsíčný, pořád něco žvatlal, děs, fakt…
Ale jděte holky na věku nezáleží hlavně že se cítíte mladé, mě bude v prosinci 26… Jste tady samé mladice…
Ahoj Miriam , jo ta ryma je des...........jeste jsem si na to nic nekoupila............
Matysek je namesicny?
Ja taky byvala, kdyz jsem byla mala.......... ![]()
Holky dnes asi budu celej dne prat, mam toho tu hafo...........
, tak jdu na to..................
No asi je náměsíčný, teda jen mezi náma jednou se vyčůral v koupelně, chudinka… Ale není to často kdy takhle cestuje…
jo merssy taky peru, a mám ještě 2 pračky na vyprání, kdo tohle zase bude žehlit??? ![]()
přeju hezkej den,
teda já z vás začínám mít depky, vždycky když sem nakuknu tak popsaný 4 listy a já nestačím vůbec reagovat ![]()
Koukám, že většina z vás je na neschopence. Občas by se mi to taky líbilo se musím přiznat, protože to ranní vstávání je šílený, ale naštěstí už to mámupravený, ale tělo je zvyklý a já ač hrozně unavená stejně vstávám kolem šestý.
Jinak k věku… myslím, že tady opravdu vedu, takže další depka
je mi 37. No ale koukám ven na tu záplavu sluníčka a ač to nenávidím tak jdu na zahradu pracovat.. teda jen zlehka a malinko, ale nechce se mi sedět doma.
Tady ještě všichni spí, takže oběd bude asi hodně pozdní ![]()
Ale jdi Nicky, žádný depky a už vůbec ne kvůli věku, blázínku…
Já už vařím a peru a věším prádlo a uklízím, jsem zase jak jeblá
![]()