Poradna duly
Jana Čurdová
, nene, urcite nevadi............
, u nas holcicka urcite Sara, je to nadherne jmeno, ja vzdycky chtela Saru............ale chlapecek, to za boha nevim............to bude teda dilema........
Peti, me pritel zase brzdi, pry je vsechno v neutralnich barvach..........a to pry nechce........takze uz mam zakaz.......
, vetsina veci bezova, kremova, bila...........
..........
Vysledky budou urcite v poradku, ja taky jeste cekam na krev...........ale vysledky z UTZ ti rekli hned ze jo?A to bylo v poradku, ne?
Jsem ráda,že ti to nevadí
já nad tím jménem zase moc nepřemýšlela.Už jsem měla prostě zažitou Adélku.Ale já ustoupila Aduš aby on odstoupil od Pepíka
no a seděli jsme nad tou knížkou Knappové a četli jména a hádali se a nakonec to vyšlo takhle ![]()
UTZ byl v pořádku,to ano.
Ale včera jsem taky neodolala a máme dupajdy do zelena…neutrál ![]()
Ja mam jedno body do zelena a mamka doupila krasny zeleny semisovy dupajdy...........jinak neco zlute, do oranzova ale prevlada kremova.......Jo a mam z dnesniho kupu rados, byla to
a bodycek, bilych, jen na kezdem malinky napis nebo zviratko, je jich tam 7 a stali 200 Kc..........coz je super ne?V Tescu, Cherokee..........Pak dodam fotky......Jej asi palim kure............. ![]()
Tak to je dobrý kup teda
to bych brala taky ![]()
Jo a na rodinu jsem naházela nějaký fotky ![]()
Jinak stále nemám šnůru k fotáku,tak vám nemůžu fotit a stahovat ![]()
Jdu se mrknout, ja zase nemam nabitej fotak.........jezis, me je dnes zase blbe od zaludku, a to sem myslela ze se nevolnosti nevraci............fuj tajbl..........
Tak kdy už ti to ale skončí.......mě zase dnes nejede jídlo,donutila jsem se do nektarinek a jedné housky.
Já už tu šnůru hledala ale nenašla.........
co kuře????
Petro koukám, že se trefuješ do vkusu i mě
Matyáše máme taky vybraného a holčičku Kristýnku, koukám, že sem to předtím nenapsala ač jsem chtěla.. asi těhotenská skleroza
![]()
Xmercy no ten časák si teda musm koupit taky, míč tu mám, jen na něj koukám a nevím co vše můžu a nemůžu
Nicky,co mě k tomu jménu ještě posunulo,je že to vlastně znamená „dar boží“-----no a po těch letech čekání a všech procedur je to pro mě jako dar od boha.
Tak se holky nějak hezky prolínáme těmi jmény
![]()
Tak kure se zdarne dopeklo...........jeste ryze a hotovka...........
.........jo a dam si k tomu pekne kompot, se nemuzu dockat mnam..........
Nicky , je to takovy mensi casak, Special k casopisu Miminko..........vse o tehu a vsechny cviky a i na balonu...........je tam vsechno cviceni, staci si vybrat:-prevence vzniku krecovych zil,–posileni nozni klenby,–cviceni podle Mojzisove,–posilovani svalstva panevniho dna,–dychaci cviceni,–posilovani prsniho svalstva,–posilovani hyzdoveho svalstva,–brisniho svalstva,–protahovani zadovych svalu,–cviceni na relaxacnim mici,–relaxacni cviceni,–cviceni po porodu,–cviceni v sestinedeli......
Je tam ode vseho par cviku.......samo vse pro tehulky.....fakt super casak, stoji 59KC a je to 2008/9...........
Peti , mas krasne fotecky, vsichni tam vypadate moc hezky.........
Dobré odpoledne, máte krásnou debatu o pohlaví…
Já bych chtěla holčičku, byla by to Štěpánka, ale myslím že to bude kluk Jakub…Ale je mi to fakt uplně jedno…Těším se!!!
Jinak merssy, já ty bodýnka
u 7 kusů mám taky doma z cherockee, jsou nádherný, vyfotím je a vložím, jakou velikost si kupovala???
Jo rýma chuďátka to vám nezávidím, ně konečně asi po 14 dnech opustila, je to nejhorší nemoc jaká je!!!
čajík medík citron a odpočívat
A tak ja do rodiny hodim taky par fotek at vite s kym mate tu cest....... ![]()
Miriam, vyfot je, ja si je hodim na web, jak nabiju baterku, a koupila jsem i ten pytel na spinkani od Cherokee.........bezovej
.........Velikost mam 0-3 mesice.........myslim ze je to 62.........mam strach kupovat mensi, treba budeme mit obrika..........
, a je lepsi trochu vetsi, nez male a rvat ho do toho..........ze...... ![]()
S tema jmenama sranda, taky jsme premyslela nad Jakoubkem..........mozna Adamek..........fakt nevim............ale nejradeji bych kupovala na Saru.......... ![]()
Merssy.jo jo hod fotečky
![]()
Jakuba jsem já chtěla vždycky..........moc moc,ale ted ho má moje nej kamarádka,tak jsem to zavrhla.