Poradna duly
Jana Čurdová
Miriam, uplne presne, asi citim streva, a pritel taky na me co blbnu a at davam bacha na bricho… ![]()
Ja ted videla na tom Spektru to siiilene poprasknany bricho, silene strie, videli jste to?????????A valila jsem do koupelky pro olejicek............. ![]()
Však já taky minule takhle proležela na břiše hodiny
Teď už na to jaksi nemám čas, leda tak chvíli před spaním. Ale skutečné pohyby jsem určitě cítila mnohem dřív než ve 20. týdnu. Taky si říkám, že 7cm potvůrka v břiše, by občas nějakou tu vlnku udělat mohla ![]()
Merssy,Deep pan Pizza nebo jak se to jmenovalo..............
No ten pořad to je síla,přepla jsem to,ale nedalo mi to a mám to zase zpátky,chudinky miminka,ještě že naše budou zdravá,že holky ![]()
No to břicho teda bylo vid................
ale ted ten malej prdolka po operaci chudinka,no vypadá to s ním ale dobře ![]()
Ahojky,
já jsem dnes celý den prospala. ![]()
Kromě pauzy na vaření oběda.
Já si myslela, že budeme mít kluka, ale tohle těhu je navlas stjný jako s Vendulkou, tak jsem trochu na vážkách. Navíc mi hodně lidí tvrdí že to bude holka.
No uvidíme, chceme si to nechat říct!
Co se týče jmen, je rozhodnuto, jelikož miláček je z pokolení slovenských vévodů,kde se dědí jméno z otce na syna jméno Peter, tak kluk bude Peter, no a holčičku chce po mě Nicol. Takže vyřízeno!
No jasně Péti naše budou krásný a zdraví, já to musela přepnout, z toho bych měla fakt akorád depku…
merssy čím si patláš břuch??? Mě totiž ten elastiQ přestal vonět a jaksi ho nemůžu používat…
Miriam, koupila jsem si v lekarne Eucerin, je vyborny, jemna vune, vubec mi nevadi, a pritom spoustu vuni citit nemzu no a dnes jsem si koupila detsky olejicek klasiku Aviril.........voni proste po miminkach.......ja si pamatuju segru jako miminko, jsme o 7let od sebe.........a to mi to pripomina, tak budu mazat obouma...........
no jo merrsy máš praVDU AVIRILEM JSEM MAZALA mATESE, to nádherné voní, taky ho koupím… ![]()
Tak mě dala kamarádka krém Bonella a ted mi sestra přivezla z lázní olej Antistri..........tak to střídám.
Strašně bych si přála sehnat olejíček od HIPP, dostala jsem vzoreček, je příjemný, a krásně voní, taky po miminkách… ![]()
Holky v ty televizi vubec nic neni...........divam se na pamelu na slovensku...........trapas..........
..........
Já mám puštěnýho zamilovanýho profesora, děs…
Za chvíli mě čeká čtení pohádky, dneska mám službu, tak vzhůru na krtečka… ![]()