duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
4.10.08 19:50

Miriam, uplne presne, asi citim streva, a pritel taky na me co blbnu a at davam bacha na bricho… :lol:

Ja ted videla na tom Spektru to siiilene poprasknany bricho, silene strie, videli jste to?????????A valila jsem do koupelky pro olejicek............. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
4.10.08 19:52

Však já taky minule takhle proležela na břiše hodiny :lol: Teď už na to jaksi nemám čas, leda tak chvíli před spaním. Ale skutečné pohyby jsem určitě cítila mnohem dřív než ve 20. týdnu. Taky si říkám, že 7cm potvůrka v břiše, by občas nějakou tu vlnku udělat mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
4.10.08 19:53

Merssy,Deep pan Pizza nebo jak se to jmenovalo..............
No ten pořad to je síla,přepla jsem to,ale nedalo mi to a mám to zase zpátky,chudinky miminka,ještě že naše budou zdravá,že holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
4.10.08 19:55

No to břicho teda bylo vid................
ale ted ten malej prdolka po operaci chudinka,no vypadá to s ním ale dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.10.08 19:55

Ahojky,

já jsem dnes celý den prospala. :oops:
Kromě pauzy na vaření oběda.

Já si myslela, že budeme mít kluka, ale tohle těhu je navlas stjný jako s Vendulkou, tak jsem trochu na vážkách. Navíc mi hodně lidí tvrdí že to bude holka. :lol: No uvidíme, chceme si to nechat říct!

Co se týče jmen, je rozhodnuto, jelikož miláček je z pokolení slovenských vévodů,kde se dědí jméno z otce na syna jméno Peter, tak kluk bude Peter, no a holčičku chce po mě Nicol. Takže vyřízeno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 19:57

No jasně Péti naše budou krásný a zdraví, já to musela přepnout, z toho bych měla fakt akorád depku…

merssy čím si patláš břuch??? Mě totiž ten elastiQ přestal vonět a jaksi ho nemůžu používat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 20:01

Miriam, koupila jsem si v lekarne Eucerin, je vyborny, jemna vune, vubec mi nevadi, a pritom spoustu vuni citit nemzu no a dnes jsem si koupila detsky olejicek klasiku Aviril.........voni proste po miminkach.......ja si pamatuju segru jako miminko, jsme o 7let od sebe.........a to mi to pripomina, tak budu mazat obouma...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:09

no jo merrsy máš praVDU AVIRILEM JSEM MAZALA mATESE, to nádherné voní, taky ho koupím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
4.10.08 20:15

Tak mě dala kamarádka krém Bonella a ted mi sestra přivezla z lázní olej Antistri..........tak to střídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:17

Strašně bych si přála sehnat olejíček od HIPP, dostala jsem vzoreček, je příjemný, a krásně voní, taky po miminkách… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 20:17

Holky v ty televizi vubec nic neni...........divam se na pamelu na slovensku...........trapas.......... :roll: ..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 20:18

Miriam a v lekarne ho neprodavaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:18

Já mám puštěnýho zamilovanýho profesora, děs…
Za chvíli mě čeká čtení pohádky, dneska mám službu, tak vzhůru na krtečka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.10.08 20:19

merssy právě že ho nemůžu sehnat, ale budu to zkoušet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.10.08 20:19

:lol: :lol: :lol: .............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie