Poradna duly
Jana Čurdová
merssy fakt se s nim skvěle jezdí, a tady na sídlišti ho mají maminky docela dost, jedna ho má i ve školce, tak jsem se ji ptala a prý je spokojená… jinak x-lander má i tříkolky jestli se ti víc líbí…
Miriam , to ne, urcite nepreferuju 3kolky, ja dokonce chtela Casualplay S6.............
mě se líbil CP S4, ten je nádherný… myslím že je zbytečně drahý, i kvůli tomu že tváří tý značky je Alena Šeredová.
Jo, presne , to si myslim taky........je hodne drahy.........ale dost jsem jich uz ve meste videla...........
No já je moc nevídám, fakt teď hodně ten x-lander a Jané
Jsem ja prdlá, koukám jáké mají maminy kočárky a na břicha, fakt jsem šiblá…
Jo, ja si vzdycky pripadam jako uchyl..........jede kocarek a ja koukam a koukam..........
a i na bricha...........myslim ze nekdy cumim hodne blbe........tak viditelne..........
...........
Ahoj,
Kočárek zatim neřešim,asi si nechám kočárek po Emě-Jané Carrrera pro 2006, byla jsem s ním maximálně spokojená.Měla jsem trojkombinaci sporťák,ausedačka a korbička.Pořídím jen autosedačku,protože Rebel mě vůbec nenadchnul a tetokrát chci Maxi-Cosi a k tomu nějaký podvozek lehce složitělný,třeba do nákupních center a poddobně.
Jsem zase vyfoukaná,dneska jsme byli celý den na zahradě a dávali jí zazimovat,dali si do truhlíčků podzimní kytičky a posekali trávu.....
Prohlídla jsem si fotečky váš všech,jste všechny fešandy mladičké a pupíčky máte parádní,krásné,hlavně Aleesha má pupíček už krásně těhulkovskej!
A tady je aktuální mů pupík:
Stáni, taky máš pěkný bachůreček
![]()
Máš dobrý že nemáš takový věkový rozdíl, a můžeš použít kočárek po Emičce, no u nás kočár není tak dva roky…
Jo merssy tak to já asi čučím uplně stejně, jednou jsem v Tescu tak čuměla po ženský s pupkem že jsem narazila do regálu… ![]()
Miriam-nešlo by to bez toho bachůrečku?To je jako bys mě oslovila kravičičko!!!
![]()
Stáni promiň to jsem nechtěla ty kravičičko
ne fakt dobrý břicho ![]()
Miriam-zase tolik se neznáme,abychom začali takovou ironií,nebo to myslíš vážně?
Asi těhotenstvím ztrácím smysl pro humor,ale tohle mi vtipný nepřipadá.Je to asi tím,že bych si nikoho ani z legrace nedovolila oslovit zdrobněle krávo.I když.....ne tohle se učit od nikoho nehodlám.
Doopravdy jsem tě nechtěla urazit, určitě ne, jen mám blbý vtipy, ještě jednou se moc omlouvám…