Poradna duly
Jana Čurdová
Nicky , rozhodně ten kočárek za ukázku stál. Je každopádně elegantní a když Ivanka nemusí řešit tu praktickou stránku každodenního života, proč ne.
I když já bych dítě do černého kočárku nedala… jen můj názor, je to věc vkusu.
Miriam , v těch nejmenších velikostech je tam velký výběr, asi tam není taková konkurence jako u těch větších.
Taky je super, že se dá udělat rezervace, ta trvá 14 dní a můžeš tam přihazovat další věci, když tam vždycky doplní novou várku. Pak to pošlou dohromady za jedno poštovné.
Titty, tak jsem nakoukal, objenala jsem jeden overálek a jedny rifličky a Matesovi mikinu, nechala jsem si to poslat hned, abych mrkala jak to vypadá, a pak až budu vědět pohlaví, tak budu nakupovat ja blázen a nechám si tu rezervaci, je to bomba děkuju…
Aha Titty , tak takhle ty to děláš
Já se na toho brumlu párkrát koukla a přišlo mi, že toho moc nemají. Tak už vím proč ![]()
Já už jsem na mimiaukcích závislá
Vždycky ráno se dívám na končící aukce oblečků velikosti pro Lucinku, kočárky a autosedačky. Na mimi zatím ne, to už by nás asi úplně zruinovalo
Ty aukce bývají totiž ještě výhodnější než normální bazar. Občas ulovím třeba krásný nextový kousek v ceně okolo 10 Kč
Ale samozřejmě ještě tak +40 za poštovné.
Mně se ten kočárek líbí, pro normální lidi je naprosto nepraktický - viz chybějící košík
Černá by mi taky tolik nevadila, kdyby v něm díky tomu nebylo hrozné vedro.
Seznámek doplním, ale teď už nestíhám, musím pracovat ![]()
Ahoj holky,
já se teda musím pochlubit, že já kočár mám ![]()
Budu mít po synovci od ségry, X-lander typ X3, v béžové barvě, sporťak i korbičku. Moc se mi líbí, tak mám radost! Jen autosedačku si budu muset koupit, ale ty X-lander co jsou teď, se mi moc nelíbí. Tak čekám jestli na nový rok nebude nějaký nový typ. ![]()
Oblečení budu mít taky mraky, to víte já dvě děti + ségra jedno, takže si vyberu z toho nejhezčí. Ségra na malého kupovla senzační overálky, tak jich máme spoustu, všechno v béžové, protože nevěděli co budou mít. No už se těším!!! Asi si koupím pak jen tak pro radost nějaké nové, ale to až budu vědět jestli modrou nebo růžovou. ![]()
No super nástěnka!!!!
Fotky paráda!!!
Já svoji přidám snad večer. Včera jsme sice fotili ale jsou nějaké divné tak to chci dne přefotit.
Holky já mám ale kotlík, roste mi ještě rychleji než s druhým mimi. ![]()
ZAchvilku budu jako bedna kytu. A to mám 3 kg dole. ![]()
Černý kočárek je fakt divný, ale zase barevná deka do něj a bude žůžo. My budeme mít buď červený a nebo stříbrno-šedivý sporťák (teda jestli vyhraje PP). Navetu ještě netuším. Ale těším se
![]()
Ahoj holky,
tak se zase povídalo
to je dobře.Já včera zase nestíhala.
Jinak já byla na 1.screeningu 26.9.ještě nevím výsledky.A porodnici taky ještě nevím.
Jo a kočárky mám nějaké vybrané jen tak tady na netu
http://www.kocarkov.cz/detail.php?…
http://www.malli.cz/…etta-ice.jpg
tak to je zatím co se mi líbí
tak sem si právě po dobrém obědě(jsem hrozná, krkovička, pět knedlíků a hafo zelí
) pročítala denní tisk na netu a až se mi udělalo blbě
http://zdravi.idnes.cz/…exualita.asp?… možná to radši ani nečtěte, jen malý výňatek
Denně je v ČR usmrceno umělým potratem do dvanáctého týdne těhotenství asi sedmdesát počatých dětí. ![]()
to snad proboha ani není možný ne???
Petruš -mě se líbí z těch tvých favoritů ten Bolder, ten je pěkný!!!
Nicky - tomu počtu věřím! Raději jsem ten článek ani nečetla.
Nicky ty bláho, to je síla…
Ahoj Péti, ty kočárky jsou krásný…
Ten Implast Bolder se mi líbí už dlouho dlouho,ale nikde jsem ho neviděla naživo.
A Peg perego ted jezdí tady u nás,tak mě zaujal.A v polovině října má vyběhnout nová kolekce,tak jsem na ní zvědavá.
Já tu teď vybírám sopránovou zobcovou flétnu, pro Vedndulku. Zítra jí začíná kroužek, zatím jí tam půjčí, ale bude potřebovat svojí.
Naše ZŠ, kam chodí i Jarek, je zaměřená na hudební výchovu, a jelikož je Vendy zdá se obdařena hudebním sluchem (po mamince
) tak jí chci dát do hudební třídy, kde je povinná flétna a pak si vyberou jeden hudební nástroj. Vendy chce klavír.
Já jí pořád říkám: Maminka, ale hraje na kytaru! Nechceš taky kytaru? A ona nic! Asi mi to neprojde, a budem muset koupit klávesy.
![]()
Jareček je v normální třídě. Jemu zpěv a nástroje nic neříkají. ![]()
tak jste mě pěkně nakazily tím oblčením a tak, takže brouzdám na ebay. Tam ráda nakupuju já, hlavně teda tam nakupujeme věci na motorky a oblečení, protože opravdu to ta vychází o hodně líp. A jak koukám na ty dětský věci tak je to to samý.
Kdo má čas a chuť tak mrkněte ![]()
Odyseo , na X-landera jde myslím i autosedačka Maxi-Cosi, třeba by se ti líbila víc. ![]()
Nicky , to je fakt síla s těmi potraty. ![]()
A na Ebay snad radši nepůjdu, to už by náš rozpočet nemusel vydržet.
Neprodraží se to moc na poštovném, když vezmeš jenom pár kousků dětského oblečení? My tam nakupujeme spíš dražší věci, tam už se pak ta cena za dopravu víc vyplatí.
Petruš - Bolder se mi taky líbí, nejvíc ta kytičkatá varianta. Ale vadí mi, že nemá brzdu.
PP GT3 už tu kolekci má. Mrkni na www.pegperego.com , je tam katalog 2008/2009 a nebo přímo na www.malli.cz - tam už mají nové barvičky. Moc se mi líbí - právě je červená a místo mocca je titanová. ![]()