duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5264
7.10.08 06:46

Gabu vítej - už jsem tě přidala do tabulky :D
Ali - hlavně, že je manža okí. Plechy se opraví, je to nepříjemný, ale co se dá dělat :wink:
Stanusko 19.4. je pěkný termín, ale tak dlouho mě rozhodně nenechají (a to jsem se původně těšila, že bych mohla přenášet a dočkala se vysněného býčka :oops: :lol: ). Takže je možný, že se u Apolináře potkáme :lol: :lol: :lol:
xmerssy gratuluju ke kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.10.08 09:31

Ali- teda hlavně že se mu nic nestalo, na auto kašlete!!!

Holky - já tak trpím, včera jsem až večer brečela, je mi ze všeho zle. Člověk by řekl, že po 12 týdnu se to zlepší, ale mě je čím dál tím hůř. Jsem zvědavá co mi za týden u dr ukáže váha, protože moje ukazuje, že mám -3,5 kg. Raději bych jedla a přibírala. Takhle mám pořád hlad, ale nic mi nechuná a skoro po všem mi je zle.
Promiňte, že si stěžuju, ale muselo to ze mě. :cry: :oops:

Gabu vítej!!!

A teď z veselejšího soudku:
Miláček šel spát až hodně po mě, a nahnul se nedemě že mi dá pusinku na dobrou noc a já mu dala pěstí do nosu. :lol: :lol: :lol: Samo že ze spaní, jsem se zrova nějak snažila přetočit a praštila jsem ho. Já jsem se lekla a on si šel ledovat nos. :lol: Chudáčínek můj malý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.10.08 09:39

Odyseo :lol: :lol: :lol: chudák.

Jinak s nevolnostma - zkus nanuka, suché těstoviny (třeba jenom se sýrem), bebe dobré ráno :wink:
Mně když není moc dobře, tak si dělám těhu čajík, docela mi pomáhá. Držím palce, ať to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.10.08 10:48

Ahoj,
mám za sebou obvoďáka,ten mi natočil i EKG a ráno odběry krve.Tak už je zubař,screening v 16tt a snad bude všechno OK.

Merssy-gratuluju ke kontrole.

Tygříku-to by bylo fajn se u Apolináře sejít. :wink: Myslíš,že tě nechají porodit o 19dní dřív?Třeba nakonec budeš mít mimíse v náručí dřív než já. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.10.08 11:01

Stanusko, 100% se do termínu čekat nebude. Dr. říkal, že jakmile bude tygřík velký aby mohl jít ven, tak půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.10.08 11:16

Tygříku,já vím,to jsi už psala,ale tak nějak jsem odhadovala,že těch čtrnáct dní,ale je pravda,že tygřík může být dopečený už mnohem dřív. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.10.08 11:38

přeji hezké poledne všem,

Mercy gratuluju, a šup šup s fotečkou sem a údajema o mímu, ať můžem doplnit tabulku :-)

Ahoj gabu, taky tě vítám, koukám, že jsi PZ, což já taky :-) konečně někdo blízko, nejsi třeba kolem Mníšku pod Brdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.10.08 12:33

Stanusko, je fakt, že 5.4. by byl hezký datum :P Ale asi si nebudu moc vybrat, co :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.10.08 13:42

Děkuju za přivítání a tygrovi za doplnění do tabulky, já tady na to všechno koukám jako puk 8O , asi bude chvíli trvat, než porozumím, jak emimino funguje, viz vaše doplňování do tabulky nebo ty metříky. Tygře můžeš mi tam tedy ještě prosím dopsat, že budu rodit v Neratovicích? Díky díky.

Nicky, já bydlím kousek za Prahou 6, směr Roztoky, to je od vás trošku z ruky, ale okolo Mníšku jezdíme na chalupu :wink:

Stanuško, koukám, že máme stejně staré děti, já mám Františka taky narozeného v září 2006. Je to s ním tedy docela rachot, přes prázdniny se dost rozezlobil, tak doufám, že mi do dubna trošku dospěje a ukázní se, jinak bych ho musela pod vlivem poporodního blues minimálně přizabít. :D 8) Ale ty máš určitě hodnou holčičku, alespoň podle fotky tak vypadá.

Jinak jsem koukala, že jste rozvedly debatu o kočárcích, mně zůstala po Fandíkovi Inglesina Magnum a neměnila bych, byla jsem s ní moc spokojená, je výborná hlavně do terénu, což se u nás na vsi hodí. A hlavně je to super houpací kočár s velkým odpružením, což se mi teda hodně pomohlo při uspávání. Tož tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.10.08 13:59

Gabu-jj,mám holčičku Emu ze září 2006 a je opravdu hodná,až na nějaké tyslabé chvilky.Já mám ještě tedy 12letou dceru Ester a 9letého syna Davida.Tohle je moje čtvrté těhotenství.Už jsi v Neratovicích rodila?Byla jsi spokojená?Zajímá mě to,mám je za rohem a kdyby Apolinář nepřijímal,kdyby byl plný,tak jsem si na ně myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.10.08 14:13

Gabu, tak jsem to tam opravila. Jinak údaje v tabulce si měníme každý sám. dáš citovat poslední příspěvěk s tabulkou - vymažeš „quote“ na začátku textu a na konci a upravíš svoje údaje :wink:
Neboj, když ti to nepůjde, tak se tu vždy najde někdo, kdo to upraví :wink:

A jak na metřík najdeš tady: https://www.emimino.cz/modules.php?…
je to celá diskuze. Tak si ho kdyžtak udělej, ať můžeme jukat, jak už jste veliký. A taky nám napiš, jaké vyšetření už máš za sebou a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.10.08 14:44

Ahoj holky.........

Ody, to je mi lito, ani ja se porad necitim nejlip.........taky jsem myslela, ze to prejde po 12 tydnu a ono nic............Ted mam homeopatika a ty teda pomahaj, tak aspon neco................

Holky omlouvam se nejak nestiham reagovat, neni mi dobre ani dnes.........Jinak vitam Gabi..........

A dekuju, jsem rada, ze KO dopadla dobre........

Preji krasny odpoledne…paaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.10.08 14:47

Xmerssy - krásný odpoledne :lol: :lol: :lol: No mě je taky špatně, právě odpoledne, tak mě to fakt pobavilo :lol: :lol: :lol:
Ale já jsem magor, mám z toho radost, že aspoň „vím“ že jsem těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.10.08 15:27

Tygriku, me to prave zacina odpo a graduje vecer..............nekdy fakt mazec...........ja vim..........cim hur je mamince, tim lip je miminku.........je to pravda.........a to moje me teda nenecha na pokoji............nejhorsi je, ze nikde nevydrzim, jdeme treba na valky naup a ja v polovine odpodavam, musim si sednout a drahy to dokoupi, valime dom a ja rovnou do postele, a je jedno kolik je hodin.........takze je se mnou fakt zabava............. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.10.08 16:01

Ahoj holky,
tak zase po dlouhé době píšu. Bavily jste se o kočárkách, my máme vyhlídnutý x-lander - má ho spousta našich známých, vyzkoušeli jsme si ho a přijde mi fakt dobrý a navíc cenově dostupný.
Zítra jdeme poprvé společně na utz, tak se těším. Pak vložím fotečku!
xmercy, ty nevolnosti to je síla, mě to ted už snad odeznívá, ale soucítím s tebou… mě prostě pomáhalo třeba každou hodinu něco sníst nebo se napít, aby měl žaludek prostě pořád co dělat…
Pohlaďte bříška :)
Iva
PS: díky za nápovědu ( i když vím, že jste to tady určitě uváděly už nekolikrát, konečně se mi povedl metřík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí