duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
10.10.08 10:15

ahoj,

tak jsem zpátky z gennetu. všechno je v pořádku, prý mám naprosto ukázkové miminko :D akorát jsem si zapomněla říct o fotku :(

já teď teda spím jako zabitá, akorát se budím na záchod … náš mladej usíná až tak kolem 23. hod. :roll: , takže před půlnocí se do postele nedostanu, do práce vstávám v 6.45 ..... potřebuju aspoň 10 hodin, abys se cítila vyspale … no to se mi podaří asi až v důchodu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
10.10.08 12:35

Ahoj holky :lol:
Escargot,gratuluji ke KO :lol:
Tak dnesšní noc lepší,ale stejně jsem asi 3 hodiny koukala kolem do tmy.A s tím čůráním.....jdu tak 4krát za noc.Na břiš nespím,už to není pohoda :? A sny rodící mám taky,minule jsem porodila 2 holčičky a ta jedna nechtěla mlíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
10.10.08 12:52

Taky gratuluji ke KO - tak fotečku příště, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
10.10.08 12:57

Tygříku,koukala jsem že jsi taky na diskusi Peg perego GT 3,mě teda ten kočárek nadchnul :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
10.10.08 13:12

Escargot: taky gratuluju :)

To PP GT3 si lidi hodně chválí, má ho i kamarádka a vypadá fakt dobře. Mě se kdysi líbila taky Cam Cortina X3, a docela ji dost vídám, takže asi taky nebude úplně špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
10.10.08 13:19

A to já PP GT3 uvidím naživo teď o víkendu, mám sraz s kámoškou co ho má a říkala, že to bere polem, lesem a v poho.
Aleesho, Cam Cortina mi přijde děsně plastová a u PP se mi víc líbí systém brzd a tak. Prostě si myslím, že PP je lepší a finanční rozdíl už není takový. Než do Cotiny bych šla třeba do Jané nebo toho PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
10.10.08 13:20

Jo Cortina se mi taky líbí :lol:
U nás ted jezdí samý Mikado Oxford......přijde mi jako velký kočárek pro panenky,ale docela taky ujde.
Ale zatím vede PP a Bolder. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
10.10.08 13:22

Tygříku,tak vše vyzjisti a klidně i vyfot :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.10.08 13:24

Petruš- to je ta tříkolka??? Taky se mi líbí, ale tříkolku bych nechtěla. Spousta lidí kolem si jí pořádila protože se jim líbila. Různé značky kočárků. ALe jakmile jí měli delší dobu, tak začali nadávat. Hlavně kvůli tomu že je nastabilní. A taky jak blbě se vyjíždí s jedním kolečkem v předu z díry a podobně. :roll:
Takže když jsem to tak slyšela, ze všech možných stran, tak jsem tříkolky vyloučila.
Ale tím ti jí nechci vymlouvat, třeba budeš spokojená. :wink:

Já dnes mám den. Vůbec jsem se od rána nezastavila. A teď taky pádím pryč. :roll:

Pěkný víkend. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
10.10.08 13:37

Odysseo,co ted myslíš???Bolder?Ten je i 4kolka
http://www.kocarkov.cz/…06867-tb.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.10.08 16:57

Ahoj holky, taky se s dovolením přidám :) Termín mám 10.4.09, máme za sebou screening a měříme cca 10 cm :) Další kontrola 17/10. Jména budou Karolína nebo Radim, registrovaná jsem do Prahy - Podolí, bydlím na Praze západ v Osnici v domečku.

Spaní na břiše je problém, v noci se budím kolem 4 a pak nemůžu zabrat, včera jsem od půl páté ráno neusnula :( A chodím do práce, tak to pak stojí za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.10.08 17:14

Holky,jestli můžu,tak já se k vám taky přidám, jsme tady s holkama Amb,Miri ze snažilek a máme stejný termín porodu,tak to tady s váma budeme prožívat.Já mám termín porodu 10.4.09,jsem z Brna,je mě 30let.
Jinak Merssy,jak jsi dopadla????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.10.08 17:25

Ahoj Kači :D Znám i Mersika :) No snad nás holky přijmou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
10.10.08 18:24

Ahoj holcinky, jeste jednou vsem dekuji moc za prani..........jste hodne..............

Holky, no konecne jste tu............Amber, Kaci..........Vitam vas…

Kaci, ja ti chtela psat na Icq, nebylas............jak jsi ty dopadla v detske??No ja mela divnou dr, byla neprijemna.............doporuci mi velky geneticky UTZ a amnio...............na amnio samo nepujdu, vsechny vysledky mam dobre…ted mi brali krev na chromozomy, vysledky za 3mesice, ale proto ze jsem tehu, tak za 2tydny, jeste tam jde pritel v utery na krev at je to komplet............

Ad kocarky, ja jsem porad pro Jane slalom, je to sice 3kolka, ale vyborne ovladatelna............

Vsechny moooooooooooooooooc zdravim, a preju kraaaaaaaaaasny vikend.................paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
10.10.08 19:27

Ahoj holky a vítám nové… :lol: :lol: to ale bude dubňátek :lol: to je moc moc dobře :lol:
tak jsem vás jen pozdravila a dnes už končím,tak páááá zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital