duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
12.10.08 10:33

Dekuji, Ody za privitani :)
Ja jsem se vas hned chtela na spoustu veci ptat, navic tady hodne holek, co cekaji uz 2.mimco, tak to je parada, mate uz zkusenosti. Napr., z ceho uz ted' boli zada, a take jsem mela na noze strasnou krec, a ted' tu nohu citim, jako bych sportovala (to mi neco chybi?vitaminky nejake mam brat?)A take od zacatku tehu nemuzu vubec jist jake koliv maso, rybu, drubez…tak z ceho bobci berou to,co je v nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 11:46

Ahoj Rosi, čekám sice první mimčo, ale taky nemůžu jíst maso, je mi po něm zle. Spíš můžu hovězí ve svíčkové nebo rajské, ale minutky ne. A ta křeč? Kolegyně, co teď rodila na začátku října říkala, že brala hořčík, že ho měla málo a doktor jí ho předepsal. A můj táta vždycky říkal, že křeč znamená nedostatek hořčíku. Piješ minerálky? Třeba to pomůže. A záda mě nebolí, tak nevím. A ty pohyby, sice mi neplave rybka, ale občas mě píchne, když ho tlačím, ale vzhledem k tomu, že čekáš dvě.. myslím, že máma to pozná lépe než doktor :) Za těch 30 let snad víme, jak se projevují střeva, ne? :) No ale nevím.. Třeba si to všechny namlouváme, ale nebylo by to divný?

Jo a moc gratuluju ke dvojčátkům!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.10.08 12:30

Ahoj Ambi, dik za odpovedi, tak to jsem rada, ze s tim masem nejsem na tom sama, take samozrejmne obcas neco snim, ale vetsinou to je neco, co neuvarim sama :roll: jo, a mlecne take moc nejim ted'…ikdybych mela…ale jak to mam do sebe narvat, kdyz je mi pak zle…mineralky nepiju, teda piju obyc vodu neperlivou, tak na pristi kontrole Dr. reknu, co s tema krecema..
No a ten pohyb, co jsem citila, tak 150% nebyla streva, ale zase od te doby se to neopakovalo, no zahada, vsechno jak prozivam poprve je takove zajimave :D jo, a jinak brisko citm docela casto, takove to pichnuti a pak pusti. Dr. rikal, ze to nejspis tim, jak se zvetsuje a prokrvuje deloha, navic, jak mam 2 bobci a 1.tehu,tak je to asi narocne.
Holky a uz narostly vam pupiky?ja jsem ve ctvrtek poprve pocitila,ze ve svych poslednich, co jsem jeste mohla elastickych uz se necitim dobre…skrti mi to. Jinak pupik uz mam asi docela velky a vcera jsem koupila 1.tehu kalhoty…nic moc, a jeste je musim zkratit,ale co se da delat. Je to docela problem najit neco tehu. Jak to obleceni resite vy? a jsem zvedava, jestli budou stacit ty jedny na cele tehu? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.10.08 12:36

Rosinko vítej! A na pupíky mrkni do galerky :wink:

Já i minule cítila ty pohyby takhle brzo, ať si říkaj doktoři, co chtěj :) Taky by mi TP podle pohybů vyšel o víc než měsíc dřív, no a nakonec Lucinka přišla o týden později :)

Na křeče je ten hořčík, snad i draslík (banány), mě berou většinou v noci do lýtek a je to síla :(

Odyseo, to je mi líto, že je ti pořád tak špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.10.08 12:47

Aleeshko, mne ta neskutecna krec chytla tak cca v 5 rano a take do lytka…to byla sila…nevedela jsem co s tim.
jo, a nevim, jak se dostat do galerky, abych se na vas podivala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.10.08 12:53

Rosinko : vlevo odkaz fotogalerie - diskuze - někde dole duben 2009. Pak ještě máme galerii na rodině, ale do té ti někdo musí poslat heslo. Já už musím běžet uspat malou.

A křeč je nejlepší hned rozhýbat, i když se zdá, že to nejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.10.08 13:11

Alesho, dik za navod, jak se dostat na galerii, uz jsem tam posmirovala :wink: .Tak teda, ty mas myslim, vetsi pupik nez ja,musim ho vyfotit, ze strany je to lepsi videt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.10.08 13:51

Rosinko - poslala jsem ti SZ z údaji jak se dosat do galerky na rodině.

Křeče mám zatím mírné, ale trpěla jsem jima u obou dětí tak mě to asi čeká. Přešly až po porodu. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
12.10.08 15:09

Ahoj holky :lol:
A ahoj Rosinko,taky mám IVFkové miminko,ale já jen jedno,zaváděli nám jen jedno embryo.
Těhu kalhoty už nosím asi 14 dní a v týdnu si musím koupit ještě jedny,pořád chodím v těch jedněch,tak at mám aspoň na střídačku.Pupek teda mám taky,včera mi moje mamina říkala,že jako v 5 měsíci :lol: ale to bylo po obědě :lol: :lol: :lol:
Jinak holky,já teda nechutenství ani nevolnosti nepoznala,neříkám,že jsem nezvracela,to jo,ale jen asi 5krát.
Tak at vás to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 16:20

Holky, tak já nosím těhu kalhoty snad od konce srpna. Jsem totiž při těle a ještě to těhu, tak mě moje kalhoty škrtily docela brzo a tohle je pohoda. Mám jeansy z CA a pár triček, něco z CA a něco z HM, ale popravdě nic moc. Nevím, proč tak zanedbávají módu pro těhotné. Měli by dělat veselejší barvy. No ale to jsou pak obchody, kde tričko stojí přes tisícovku a to se mi teda dávat nechce.. Moje břicho je taky jako v 5 měsíci :D

Křeče teda nemám, ale fakt je, že piju minerálky docela dost. Neperlivé nebo jemně perlivé, ale minerálky. A dneska jsem měla maso, pečené v troubě a na přírodno, ale nevařila jsem ho já, ale tchýně, bylo fakt dobrý :) Ale spíš jsem na polévky a jídlo bez masa, jsem říkala, že se ze mě snad stane vegetarián :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.10.08 18:34

No já už mám fakt velký břuch :oops: Nechci vidět, jak budu vypadat koncem března. Ale mimino je tam opravdu jen jedno :lol:

Já vždycky bývala děsně na sladké, ale teď mám spíš chuť na slané a různá klasická jídla. Teda ne že bych si nějaký ten kousek čokolády nedopřála :)

PetiZ : vám dali jen jedno embryjko? Myslela jsem, že se vždycky dávají dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 19:01

Aleesho, tak to já přesně říkám taky, že jak budu vypadat na konci :) A s těmi jídly a chutěmi jsme na tom naprosto stejně. Co si myslíš, že budeš mít? Mě říká 99% lidí kolem mě, že to bude určitě kluk, tak jsem fakt zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65293
12.10.08 19:10

Alessho,nám jen jedno,protože jsem měla hyperstimulační syndrom a trošku problémy a bolesti,tak jsme si mohla vybrat,bud hned jedno embryo,nebo počkat,až se vše uklidní a tělo srovná a pak 2.No tak já samo chtěla hned aspoň to jedno :lol: :lol: a dobře to dopadlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.10.08 19:17

Peti: aha, tak super, že to vyšlo :wink:

Amber: mně už doktorka řekla, že to bude kluk. Ale bylo to ve 13. týdnu, tak jsem jí úplně nevěřila. Uvidím v úterý, jestli to potvrdí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 19:24

No podle velikosti břicha a chutí bychom na tom byly stejně, to by bylo super :D Mě to ve 13+3 neřekli, jen že se to dozvím ve 20tt, tak si ještě musím počkat. Dostala jsem v pátek první obleček od známých, nádherný béžový tepláčky s kapsama, bílý tričko s obrázky a oranžovou mikinu s kapucí a kapsama. Je to úžasný :) Už v tom malého(malou) úplně vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí