Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, zdravím po ránu. To je zase stránek
Pochytala jsem informace, ale kdo co psal, to nevím..
Každopádně Toníček k Františkovi jde, to je jasná věc
Já jsem si pro:,–(ila Radima a nikomu se to doma taky nelíbí, jen mě a taťkovi ![]()
Dneska jsem vybírala věci do postýlky. Možná je brzy, ale dokud mám ještě svůj plat, tak si chci vybrat a nakoupit, pak mi to taťka zatrhne a nekoupím fakt už nic
http://mujeobchod.cz/index.php?… A včera jsem v Kice koupila polštářek s peřinkou. Já se tak těším, až budeme mít nazdobený pokojíček.. Ale to je fakt daleko
Zatím je vše po šuplíkách a skříních ![]()
Někdo psal, že má nahoře 1 kg! Holky, jak to děláte? Já mám skoro 3
Hrůza.. Co budu dělat na konci? Ale to je přesně tím, že mi nebylo skoro špatně a mohla jsem se cpát.. Teď bych řekla, že jím tak nějak normálně, ne za dva. Tak se to snad zvládne.
ahoj holky, koukám, že přes den se tu moc npohybujete ale k večeru to graduje, to já už jsem doma z práce a jsem ráda, že jsem ráda, uděláme nějakou véču a v klidu si umírám (usínám:-)) u telky.
Moc vítám nové tváře, fakt bylo tohle léto hodně plodný ![]()
Gabu: já jsem na vesinici teď šestej rok, ale právě sedáváme takhle s lidma co taky utekli z Prahy, naštěstí se nás tam sešla fakt bezva parta. Místňáci nás samo taky neberou, takže si z toho děláme srandu víš ![]()
Koukám, že všichni Podolí nebo Apoliinář, Motol furt nikdo??? Chjo, sem chudák opuštěnej asik tam budu rodit ouplně sama, abych se tam nebála
![]()
Určitě jsem chtěla ještě reagovat na něco, ale za boha si nemůžu vzpomenout na co, tak se jdu vrhnout do pracovního procesu holt ![]()
Jo jinak to byl dobrý nápad od Tygříka každý ráno jako první příspěvek sem hodit seznámek
Nicky, taky bych bývala šla klidně do Motola, ale mám ho z ruky, i to Podolí z jihu není nic moc
Nejblíž mám Krč, ale od toho mě každý zrazoval, tak jsem běžela do Podolí, abych měla svý jistý
Kolegyně ale rodila teď v Motole a za 3 dny byla doma. Co se týká pokojů a wc se sprchama, tak je na tom Motol asi nejlíp. Ale co, nějak to zvládneme
Sice vůbec nevím, do čeho jdu a bojím se, ale ono to nějak půjde.. ![]()
Jo teda Amber,peřinky krásný
to já ještě nemám nic
teda jedny dupajdy ![]()
Ale včera,jak jsem byla pro ty těhu rifle,tak tam měli nádhernej košík na mimi,s nebesy,s peřinkama a prostě komplet,na kolečkách,takže by se dal krásně převážet po bytě,jen byl do růžova a my ještě nevíme,co to bude...................... ![]()
No jo, my máme právě malý domeček, v patře bude postýlka a dole by bylo fajn taky něco mít, ale není místo, tak asi budeme v kočárku a pak se uvidí
Peřinky jsou ale úžasný
My jsme dědili, takže už mám nějaké oblečení, postýlku, kočárek, tak jen dozdobuju.. ![]()
Jinak jsem taky utekla z Prahy mimo, i když brzy možná budeme zase pod Prahou
Ale jsme na vesnici a je to super, ovšem jsme taky nevítaní ![]()
nojo, teď Aber koukám, že jsi PZ odkud? Já taky a taky z jihu -u Mníšku. Právě ten Motol mám teda aspoň já nejlíp dosažitelnej, Strakonická - Plzeňská, nebo okruh a na konci ve stodůlkách to už jen sjet.
Jinak to kilo nahoře mám já taky, ale to fakt jím jak protržená, ale asi se to už začne někde ukazovat, inak to není možný
![]()
Holky,tady to je samá Praha a blízké okolí
Merssy je Brno,jinak se omlouvám,ostatní nevím,ale Praha vede
![]()
Já jsem teda v bytovce a po domečku toužím..................
![]()
Ahoj,
tak mám za sebou kontrolu. Všechno v pořádku a je to opravdu kluk
I když se nám tentokrát dost schovával. Á výsledek triple testu budu mít tak za týden.
My taky budeme mít postýlku v patře, tak uvažuju, že si pořídím dolů nějaký košík na mimi. Ale ono je to na pár měsíců, až začne mít prcek pravidelný režim, může spát v postýlce. A pak je taky prima takové to lehátko, ale až tak od dvou měsíců. Oni tedy píšou od 4, ale Lucinka v něm v těch 4 měsících už být nechtěla a radši byla v autosedačce, odkud měla lepší rozhled
Stejně jsme to ale kvůli zádíčkům nepřehánběli.
Jéééé Aleesho,klučík
gratuluji ![]()
Jo ty lehátka jsou taky fajnový ![]()
DUBŇÁTKA 2009
Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. porodnice Podolí/ chlapeček Daniel Adam /KO 10.11. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 16.10. Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ screening 14.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Jakub /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4. Ibrisam TP 10.4. porodnice Podolí /Jakub
Ahoj holky
já jsem Brno ![]()
Jinak moc gratuluji všem k dobrým výsledkám a už tu víme i pohlaví
tak to je super…
Já dneska mám poradnu,tak se těším na prdolku malou…
Ahoj,
v první řadě gratululačka Aleesho ke klučíkovi, takže u prvního dubňátka je jisté pohlaví.
Já jsem přišla od dr., holky to je krása. Ukázalo se nám v plnné parádě. Točilo se kolem dokola, mávalo, kopalo, rozevíralo prstíčky. Dokonce na rozevřené stehení kostičky nás nechalo kouknout, ale co to je si dr netroufl říct. Pak tepající pupečník. No krása!
Máme i video! Foto jsem vložila!
Je na UTZ o dva dny větší (13+5), a od prdelky k hlavičce má 7,32cm
Zítra jedeme na Echo. Takže další UTZ.
Snad to bude dobré.
jeee alesho gratuluju ke klucinovi! a ostatnim k uspesnym kontrolam ![]()
teda, tak na pohlavi si jeste par tydnu pockam..
jinak taky hlasuju pro kosik. ale nebudu kupovat novy, ale vezmu stary prouteny pradelni. urcite bude stale dobre slouzit.. ![]()
Ahojky, teda holky já koukám jak často chodíte na uzv, já jsem teď byla na 12tt a pak půjdu až na 20tt, prý v 16tt to pojišťovna neplatí, ale když nad tím tak přemýšlím, tak já nevydržím 2 měsíce prďolu nevidět, tak bych si klidně i uzv zaplatila, jen nevím, kolik to stojí, nevíte někdo??? Jinak to že, v 16tt se u našeho dr nedělá uzv, vím od kamarádky, která je o měsíc dopředu. Měřily jí jen bříško, tlak atd. a mě odběry budou brát na 16tt a vy už to ve 13tt máte za sebou, je to tady celý nějaký opožděný nebo co
…
No nic, jsem rozhodnutá, že na tom 16tt si ten uzv zaplatím, chci ho vidět prcka ![]()
Jinak gratuluju k úspěšným kontrolám
já už se těším, až mě řeknou co to bude, jsem stráášně zvědava.
Na
y do postýlek jsem taky koukala, nádhera, mám uložený asi 4 odkazy, abych měla z čeho vybírat, ale já moc chci nebesa, takže to vezmu komplet. A ty košíky jsou roztomilý, v rodině přítele mají jeden, tak už ho mám zamluvenej, máme byteček u mamči v baráčku, ale malý mistnosti, takže do obýváku by se mě postýlka už nevešla ![]()
Nicky, já jsem od Jesenice u Prahy, ale Mníšek znám moc dobře, máme chatu v Klínci, to je těsně před Řitkou, ale vlevo od dálnice
Chystám se tam být příští rok na chvíli s babi a dědou, oni jsou moc fajn a taťka se alespoň zrelaxuje a vyspí a může tam za námi jezdit
Je to kousek ![]()
Aleesho, to je super, že to bude kluk
Já to říkám, podle UTZ máme stejné ufonky, tak bych mohla mít taky kluka, já se na něj prostě cejtím, ale jsem zvědavá, co řekne doktor, to bude přece jenom přesnější ![]()
Jinak holky, ty košíky a lehátka, je to krásné a určitě super, no mám nabídku od sestřenky, lehátko si určitě vezmu, ale ten košík zatím nevím.. Není kam dát, i když by mi se mi líbil. Máme z obýváku rovnou výlez na zahrádku, tak si říkám, že to přece jenom vydržíme s kočárkem.. ![]()