Poradna duly
Jana Čurdová
jejda to je informaci ![]()
aleesha - gratuluji k chlapečkovi - zvláště, že se ti podařil páreček.
Lucinka - moc si z toho UT nedělej hlavu. Ja jsem při prvním mimi měla pokaždé UT, ale to proto, že gynekolog měl nějaký nadstandardní program, který sis mohla zaplatit a pak ti dělal pokaždé UT atd. Jenže jsem změnila gynekologa (byl to takový morous a ještě jsem v čekárně vytvrdla třeba i 2 hodinky než jsem přišla na řadu). To samé jsem teď nechtěla zažít s dalším, tak mi kamarádka jednoho doporučila a jsem s nim zatim spokojena. Na řadu jdu v době, kdy jsem objednaná a ještě má pokaždé dobrou náladu a ke všemu je to moc pěknej mladej doktor.
Ale žádný nadstandardní program nemá a pojišťovna opravdu platí jen 3 UT, tak jsem si zatím jeden doplatila. Ale jelikož má strašně blbě viditelný UT na fotkách, tak se na to asi příště vykašlu. Teď jsem stejně mimísky viděla minulý týden na tom screeningu a ten UT byl fakt supr. Byl tam i se mnou manžel a bylo tam vše krásně vidět. Aspoň třeba to pohlaví pro tentokrát bude překvapením. ![]()
Ibrisam- děkuju aha, tak 3 jo? A kolik tě stál ten který si platila?… Můj doktor má super uzv a všechno je krásně vidět, tak by mě zajímala přibližná cena, asi bych si to fakt zaplatila…
Luci - tak já třeba taky ten UTZ nemám u mého dr často, taky jen 3, u prvích dvou dětí jsem byla u jiného gyndr. a tan mi dělal skoro pokaždé, to bylo super, ale byl taky šílenej morous tak jsem prchla.
Jenže já mám teď a pak v 2é týdnu ještě Echo v nemocnici, kvli tomu že můj syn má vrozenou vadu srdce, tak i Vendy a tohle miminko musí být zkontorlováno. ![]()
No a pak se objednám cca v 23 týdnu na 3D UTZ, ten si zaplatím, 600,–Kč ale budu mít i video na dvd.
Je jasný, že bych raději taky viděla prtě častěji.
Škoda!
Můj doktor má taky nadstandard program, že dělá utz pokaždé, ale stojí to 6000 Kč! A to mi přišlo dost, na těch půl roku. Takže se spokojím s těmi 3 - 13tt, 20tt a 30tt. Pak se může snad jít někam na ten 3D, ale to nevím, jestli půjdu.. Možná.. Každopádně na tom v 13tt nebylo moc vidět, jen že to je ufon ![]()
jéé to je novinek, Alescho super, gratuluju ke klukovi ![]()
Ody to je parádička, mě to čeká zítra, jsem napnutá k prasknutí, hlavně jestli je vše OK, mám z toho celkem strach. Hlavně pak nás čeká oznámit to mojí babičce, už to nemůžu moc protahovat tak sem celkem zvědavá na reakci ![]()
Amber no jasně že znám Klínec, já jsem tam v tomhle kraji vyrůstala - přímo v měchenicích jestli znáš takže i pak jsem hledala nějakej baráček hodně blízko. Přímo bydlím v Bratřínově.
Lucink_a s tím UTZ to máš asi podle doktora. Když mu asi řekneš, tak ti ho udělá, nebo si ho holt zaplať. Já bych to asi taky nevydržela
Jaký odběry budeš mít až v 16tt? Ještě si žádný neměla???
Holky, pošlete mi taky přístup na tu fotogalerku? I jak se tam hlásit? Díky ![]()
No teda 6000kč to je pořádná pálka, mě by jen stačil ten jeden navíc, tak se asi budu muset přímo zeptak dr kolik by to stálo.. Jinak na 3D taky plánuju jít, ale asi tak 7.- 8. měsíci, to je prý pak strašně krásně vidět a slyšela jsem že dělají i DVD u nás to je nejblíž v Hradci a to je prý za 1000kč. ![]()
Tak to je kousek Nicky
Jasně, že znám Měchenice. Krom toho jsem ještě chodila do turisťáku, takže jsme toho hodně i prochodili v tomto kraji
My máme chatu v Klínci hned nahoře, jak je hřiště a jelo by se na Líšnici, tak tam máme takový baráček, teda my, děda s babičkou
A teď se tam začíná hodně stavět..
Ne žádný odběry mi zatím nedělaly, na ty jdu právě až na 16tt. Taky mě to zarazilo, vy už je máte za sebou a já budu ještě měsíc čekat. No zeptám se kolik bude stát uzv a ten jeden si zaplatím, kdyby to bylo do 1000kč. No uvidíme, prostě pro jistotu. ![]()
Lucinka - Ut, který si musím zaplatit stojí 200,– Kč - to není taková hrůza. A jestli má fakt supr UT, tak bych stopro do toho šla.
Amber- těch 6tisíc je opravdu síla. Já platila u bývalého gyndaře asi jen 1400,– a bylo to i včetně fotek. Jo a na ten 3D UT to se dá jít třeba do Podolí.
To je zajímavý, jak je to u každého doktora jinak ![]()
Koukám, že já jsem na tom celkem dobře
, platím jenom za fotku 80,– a za jednorázová zrcátka 50,–, UTZ mi dělá dr. při každé prohlídce ![]()
Amber - poslala jsem ti ty údaje na rodinu. Album s tvým jménem jsem tam už vytvořila stačí když námpřidáš fotečky.
Holky, mě dnes přišly kalhoty Next, jsou super. Tak se můžu začít pupkatit. ![]()
Nicky - čeká tě klasický UTZ, nebo Echo? ![]()
Amber no až tak na baráček to tam neznám, přeci jen už to bylo z našeho působiště
my jsme jezdili maximálně do Bojova. Ale zas na Trnovou jsem jezdila na koně ![]()
Holky objevila jsem 3D UTZ tady na Praze 6, kdyby měl někdo zájem, ale vy jste myslím všichni mimo, já tu pracuju, tak to budu mít za těch pár týdnů (hihihi) nejblíž
escargot co je to jednorázová zrcátka 50,– ? neznám ale určitě to nutně čebuju ![]()
Odysea ne ne, klasický UTZ kontrola ve 12tt. Jaký jsouty kalhoty? To jsou nový? A moje klasická otázka maj dlouhý jako dlouhý nebo normání délka???
Zkouším vložit obrázek
tak se mi to nepovedlo, co že musím k té url adrese přidat? HELP!!! ![]()