duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
14.10.08 14:13

Nicky - jak tu pozoruji - tak mi od tebe máme kousek chalupu. Jestli znáš Nový Knín (resp. vesnice je Krámy - takový hezký název :lol: ), ale přes Bratřínov jsem jela už asi tisickrát i na kole. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.10.08 14:18

Nicky - jsou teda z druhý ruky, ale jsou jako nové, vyhrála jsem je v aukci na Aukru. Původně jsem tam lovila nové, ale pak mi padly do oka tyhle. Hele padnou mi jak ušité na mě. Jsem nadšená. Taky se vždy trápím z délkou nohavic, ale tyhle josu akorát. Paní tam napsala přesné míry, tak jsem se přeměřila a bylo. No krása!
No druhé budou nové ale přešívá mi je kámoška. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
14.10.08 14:19

Nicky , zrcátka na jedno použití … ale kdybych chtěla, tak mě vyšetří i těmi kovovými zadarmo :)

už jsem si taky koupila první těhu džíny v HM, chtěla jsem ještě nějaké triko, ale jak v HM, tak v CA měli všechno hnědé :roll: nechápu, proč neprodávají i nějaké vesejší barvy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
14.10.08 14:35

Alesha, gratuluju k chlapečkovi, to je prima, mít páreček…

A koukám, že jste se tady pěkně sešly, Nicky, Ibrisam a ještě někdo, jste skorosousedky. Já jsem náhodou byla 2× v Líšnici na golfu a jezdili jsme tam do Spáleného mlýna na výbornou baštu :D . Jinak Nicky, já jsem se na Praze 6 narodila a jsem tam tak 2× do týdne :wink:

K těm ultrazvukům, v minulém těhotenství jsem jich měla asi 7, vše hradila pojišťovna, ale musela jsem přejít z VZP do OZP. Tentokrát mi doktor řekl, že mi 3 ultrazvuky už nehradí, ale že mi vřele doporučuje si je přikoupit, že se nedělají nadarmo. Takže já mám ultrazvuk v cca 7., 13., 17., 20., 22., 30., 36. týdnu, přičemž jsem dokupovala ten ve 13., 22. a 36 týdnu za 3.000,–, je v tom i 3D ultrazvuk. Nevím, jestli jsem se nenechala napálit, ale říkám si, že je to možná naposled, co jsem těhotná a tak jsem se rozšoupla. Navíc kdybych kouřila, tak už mám dávno ty peníze v luftu, takže tak :D .

Jo a dneska jsem poprvé cítila, jak na mě mimčo zaťukalo :D . Se mu ani nedivím, když jsem ležela na břiše, asi jsem ho trošku přidusila. Takže já jdu nakoupit kojící polštář, abych se mohla dál válet skoro na břiše a neutlačovala toho prťouska.

Escargot, já jsem dnes byla taky v HM a CA, a z tohohle důvodu jsem si tam nekoupila NIC. Všechno je hnědé nebo černé nebo šedivé a na mě tam padla taková blbá podzimní nálada, že jsem si z toho musela dát 2 kopečky zmrzliny. Navíc jsem chtěla koupit něco Fandíkovi, ale neměli žádný výběr, zato v holčičím oddělení, tam bych se finančně zruinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
14.10.08 14:55

Ahoj holky, poslední dobou nějak fakt net nestíhám… A štve mě to…
Dneska jsem měla ukrutný bolesti hlavy, ještě to odeznívá, ale už se můžu pohybovat, před chvilkou jsem vylezla z postele…

K těm UTZ mě už moje doktorka dělat UTZ nebude, protože má je vnitřní a tím už těžko, jsem objednaná 18/11 do gennetu na ten velký ve 20tt potom od 24tt půjdeme na ten 4D UTZ také do gennet a pak 30tt no a pak vyplutí :) je pravda že do toho 18/11 je to doba, ale ono to uteče :)

Aleesho ty jo chlapeček, to je super moc gratuluju, bude páreček :D

Jdu ještě mrknout na fotky…

Jo a dneska máme generálku na Vánoce, drahý můj udělal bramborový salát, mimochodem vynikající a kuřecí řízky, moje první jídlo dneska, moc se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.10.08 15:01

Tak jsem dala něco do té galerky. Ale sebe jsem nenašla, tak musím poštrachat doma :) A vyfotím pupík :)

No jo, okolí Mníšku je fajn :) Na golfu snad dělá jeden kamarád z dětství, ale už jsem ho od 15 neviděla, má pěkný avantýry v bulváru - Lukáš Lízánek. To byli (teda jsou) 3 bráchové, Vlastík, Lukáš a ten nejmladší nevím jméno, ale Lukáš byl vždycky takový hezoun, a vlastně mu to i zůstalo :) Ale jaký je dneska vůbec nevím..

S těmi ultrazvuky je to zvláštní, jak to má každý doktor jinak. Kdyby mi to nabídl za 3000 Kč, tak bych o tom taky uvažovala, ale 6000 Kč za těch půl roku je fakt dost, jsou v tom sice UTZ, vitamíny na 3 měsíce, nějaká knížka, ale 6000 Kč? To ne.. Uvidím s tím 3D, vím, že se dá jít do Podolí.. Ještě je na to brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
14.10.08 15:05

Jee holky, můžu taky dostat přístup do fotogalerie? Že bych i něco přidala? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
14.10.08 15:11

Odysea nahoře nad psaním příspěvku zmáčkni „IMG“ a až voložíš adresu tak zas a je to hotovo :-) No já měřím kolem 185 a fakt bojuju s každým cm na kalhotech i ty z háemka jsou mi jakž takž, aledelší by měli být

Ibrisam nojasně že znám, my tamtudy zas projíždíme na motorce když jedem směr Slapy nebo na báječnou baštu do Buše :D

escargot jo jasně, už rozumím hihi

Gabu no parádička, tak až tu někdy budeš klidně písni a můžem zajít na jídlo - to já můžu pořád :lol: :lol: . Jsem přímo pod Strahovem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
14.10.08 15:23

teda sest litru? no to jsou uz vydridusi!!
muj dr. mi teda zatim nic o doplaceni dalsich utz nerikal. tri mi uz delal.. pokazdy, kdyz tam prijdu, tak jukne.. ale je to jeden z tech, u kterych se musi platit ten rocni poplatek, tak to treba bude v cene.. no uvidime..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
14.10.08 15:32

Ibrisam poslala jsem ti ty přihlašovací údaje. :wink:

Holky kdo bude mít chuť tak tu je naše video, ale je ve zhoršené kvalitě. :(

http://www.ulozisko.sk/…P1020817.MOV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
14.10.08 15:35

Ody koukala jsem na video, je to hezký!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.10.08 15:55

No to je nádherný! :) Já chci taky :)

Jinak já u svého doktora taky platím ročně, 600 Kč, ale má speciální nadstandard program za 6000 Kč, což mi přišlo fakt dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.10.08 16:38

Ahoj,

Alesho-gratuluju ke klučinovi. 8) :D

Odyseo-krásné video,mrňousek je kouzelnej.A už velikej.

S UTZ netušim,zatim na dvou kontrolách jsme na Žofku vždycky mrkly,platila jsem VIP,stálo mě to 1000,–měly by to být navíc UTZ ale kolik netušim,jednorázová zrcadla…Obrázky mi posílá paní doktorka mailem. :D

Já dneska byla na odběrech triplů,vysledky budou za týden,nic zlého si nepřipouštím,když ve 12tt byly negativní.Tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.10.08 16:43

Ahoj holky............

dnes jsme byli zase na genetice, tentokrat s pritelem, mu brali krev a cita se ta mmalem natahnul.........ale do ty doby hral frajera.......... :lol: …Takze vsechny komplet vysledky za 3 tydny, pokud se neco objevi budou mi hned volat............

Bavily jste se o tech kosikach pojizdnych na mimi, ja si ho urcite poraidim, jsou krasne.............no a na terase budu mit muj stary kocar, ma takove velke kola a je hoodne prostorny pro miminka...........takova nostalgie :D .......

Jinak jsem byla od 3D-4D UTZ odrazena...........bohuzel, chtela jsem jit, ale pak mi bylo receno, ze je to vymozenost rodicu, pro mimi uplne nevhodne, prehriva mu to organismus, mozek...........nevim co je na tom pravdy..............ale nepujdu...........radeji......

Chtela jsem na vsechno reagovat a nic si nepamatuju..........
Jinak je mi porad spatne, kdy uz to konecne prejde??

Aleshoo moc gratuluju ke chlapeckovi..........je to nadhera…uz to chci taky vedet...........

Moc vitam nove tehulky, preji bezstarostne tehotenstvi a zdrava krasna miminka...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.10.08 16:50

Ahoj Mersi, výsledky budou v pohodě, se nebojím :) Jen ty nevolnosti.. Holka, to Ti nezávidím.. Jak je to možné? Mě není nic..

Představte si, máme tady dole v práci kavárnu Coffee Heaven, sedím si s kolegy a koukám, u pultu můj doktor! Tak jsem za ním šla, pozdravila jsem ho, tak jsme pokecali a já mu říkala, že se uvidíme v pátek :) Je moc milej :) Prý k nám chodí na kafe :) Je fakt sympaťák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí