duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
16.10.08 19:16

Merssy - na Echo posílají jen když má mimi riziko srdeční vady, a protože Jareček má vroznou srdeční vadu, přišlli na ní v 20 tt. tak mi musí hlídat všechny další těhoteství.
Takže tebe tam nepošlou. Pokud nemáš srdeční vadu ty nebo tatínek miminka. :wink:

Stanusko - ja si pospim jen kdyz miláček má možnost odvédst děti do školy a školky. Jinak taky vstávám v 7 a mažu s nima já. :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.10.08 09:16

Dobre ranko............tady je krasne, slunicko............

Ody , dekuju za odpoved, to jsem nevedela.........hlavne ze je miminecko v poradku...............No a s tvym ex.....ja toto nastesti nikdy nezazila, vdana nejsem, nebyla...........snad to brzy vyresite, ale tusim co jsou to za nervy...........

Tak za dva tydny mi dojdou vysledky z te genetiky, tak jsem zvedava.........
Vcera jsem se objednala k te kadernici na utery, ja se taaaak tesim, jdu tam hned rano, tak predstihneme odpoledni nevolnosti........ :lol: doufam..... :? .........Kdysi jsem mivala cerne vlasy, pak postupne meliry az jsem skoncila spinava blond..........vlasy mam priserne, konce presusene a hlavne pul roku nebyla u kadernika...........jsem nejdriv nestihala a pak mi bylo porad spatne...........tak jdu znovu na tmavo, cely to stahnout a hodne ostrihat a sestrihat a sikmou afinu..........
Dokonce jsem se dokopala objednat na dodelani permanentu.....nesla jsem kvuli tehu, je to jen korekce, byla jsem pred letem na oboci a ted to chce jen poupravit........to zase 4 dny nevylezu z baraku........... :lol: :roll: ............Takze pristi tyden mam zkraslovaci............ :lol:

Omlouvam se za ranni sloh.........jste dobre pokud jste docetli dokonce........ :lol:

Jdu si udelat cajik.........
Mejte krasny den.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.10.08 09:49

Ahoj,
Mersy-taky mě chytá zkrášlovací mánie,už mě nebaví,jak mi všichni říkají,jak jsem zošklivěla,zestárla,stloustla… :lol: :lol: Myslela jsem přesně na kadeřníka,ale jsem asi jedna z mála žen,pro kterou je tato návštěva utrpení,nemám ráda,když se mi někdo hrabe ve vlasech,ale už to je nutnost,za chvilku by mi vlasy narostly do pasu a barva je dost neurčitá.Já tedy půjdu na melírek,už jen se odhodlat se a objednat. 8) Doufám,že pak výsledek zvěčníš a pochlubíš se nám. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.10.08 10:50

Ahoj Stanusko ...........
vystihla jsi to uplne presne............vecne upozornovani od znamych ohledne tloustnuti a upozornovani typu:jsi zeskaredela.............uz me taky nebavi, proto ty procedury pristi tyden..............Ja si zase kadernika uzivam.....ale nejradeji bych u toho zavrela oci, odpocivala a vychutnavala si to, ale jelikoz kadernice je moje kamaradka, celou tu dobu prokecame a jdu od kadernice uplne vyflusla........ :lol: ..........
A foto urcite poslu :D ..........

Prave delam nejakou praci v anglictine, Svatebni den..............no des bes, ja na zadne svatbe nikdy nebyla.........jsem zvedava jak se s tim poperu.............. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.10.08 10:58

Mersy-upřímně,mě to štve a jak jsem těhotná o to víc i mi vrtá hlavou,proč to mají potřebu říkat těhotné ženě?Já bych určitě nic takového neřekla,i kdybych si to myslela asi bych nechválila,jak jí to sluší,ale poznámky -neuraž se nevypadáš stář,ale dospěleji,jsi jiná,já bych tě nepoznala,dost jsi přibrala že? :evil: :evil: :lol: No,je to pravda,ale nemusela bych jí slyšet tak často,to i moje jinak dost veliký sebevědomí dostává pěkně na frak. :lol: :lol: A to po porodu je člověk ještě „krásnější“. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.10.08 11:09

Mas uplnou pravdu..........ja bych si NIKDY toto nedovolila rict tehotne..........tak drza opravdu nejsem...........jednou jsem rekla kamaradce, ze se zmenila v obliceji, ze to tipuju na holcicku.........mimochodem ji opravdu ma...........ale jak nekdo muze rict, ze zaskaredela, zastarla, je tlusta atd...........Briska nam maji chvalit a podporovat nas..........a kdyz tloustnem, miminka krasne rostou a maji z ceho brat vyzivu..............No proste nekteri lide jsou neomaleni..........A je pravda, ze moje zdrave sebevedomi je na nule........... :? ..........

Opravdu se tesim, za zacnu chodit do kurzu, budu mezi tehotnymi, nebudu se v tom citit tak sama.......... :D .......a hlavne se budu hybat a citit se lip........ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.10.08 11:42

Ahojky :D
Merssy a Stanusko - co to tady čtu? Vám někdo říká v těhotenství, že jste škaredé nebo tak nějak? S tím jsem se nikdy nesetkala. Naopak vždycky všichni tvrdili, jak mi to sluší, dokonce i těhotné kolem mě byli vždycky opěvováni. Např. moje kamarádka, která nedávno porodila, tvrdila, že si s bříškem připadá náramně sexy. :lol:
Což jsem si tedy já nikdy nepřipadala :D
Ale i můj mužík mi naopak pochlebuje a dokonce mi naopak tvrdí, že jsem spíš zhubla než přibrala (ale to mu nežeru) :D
Prostě pryč s takovými hnusnými řeči, který o Vás někdo šíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.10.08 12:35

Ahoj Ibrisam , jsi to ale stastna zena............ :D ........Ja popravde opravdu pribrala uz pred otehotnenim skrz ty hormony..........teda galony hormonu......... :lol: ........tak jsem se necitila.........rada sportuju a hejbu se, ted to nejde, ze jo.............. :roll: ..........A celkove se mi zhorsili vlasy atd...........a to vis, ze si lidi neodpusti, jeeejeeee to bude holkaaaaaaaaaaaa..............pri holkach se skaredi...........takze tak.......
Pevne doufam, ze me ty vlasy pristi tyden zkrasni........... :lol: :lol: :lol: .........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.10.08 14:58

Ahoj holky, musím vám vstoupit do hovoru. Takže buďte naprosto v klidu, dnešní váha byla 100,7, takže si dovedete představit, jaký jsem mastodont, ale co, miminko krásně roste, mám video z ultrazvuku, nechala jsem si udělat utz na přání :) Pohlaví nevím, protože ten prcek je schovaný, ale je úžasný :) Takže žádné chmury z toho, že lidé jsou neomalení :D Jste krásné a moc vám to sluší! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.10.08 16:49

Ahoj maminky, po sto letech se hlásím!!!
Musím se přidat ke stýskání na vzhled - taky mám (bohužel objektivní) pocit, že jsem starší, tlustší, vrásčitější, pupínkatější… unavenější a protivnější. To je při pátku náladička, co?
Miminko je v pořádku, doktor mě bere jako zkušenou matku, která stejně ví sama co a jak… ale to se mýlí, už jsem to zase zapomněla po těch dvou letech :wink:
Ale včera volala sestřička z ordinace, že mám v moči leukocyty - leukocity?? Víte někdo, o co jde? Prý jestli nemám problémy při čůrání (nemám), mám jen víc pít a netrápit se tím. Tak proč mi to volala?!!! Co značí nadbytek leukocytů v moči?
Jo - a termín mi posunul na 23. dubna…
Pa
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
17.10.08 16:49

Ahoj holky,
zas nestíhám, včera jsem byla celý den u kamarádky, dnes venku…

Taky bych si z toho vzhledu moc nedělala. Nicméně zvažuju návštěvu kadeřnice, moc ráda tam nechodím, protože jsem ještě nenašla žádnou, která by mi úplně padla do noty. Ale teď nám přestanou padat vlasy, takže bacha na to, za chvíli jich budete mít dvojnásobek :lol: No já minule vypadala hrozně, hlava jak koule :roll:
Taky se mi minule před porodem udělala červená žilka uprostřed nosu. Už jsem si ji jednou nechávala odstranit a pořád nezmizela :evil: Kdyby byla kdekoli jinde…je malinká…ale přesně uprostřed nosu- vypadám jak klaun, když si to nezamaskuju :(
No to je jedno, hlavně, že jsou děti zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.10.08 16:53

Ale Alees, nepřeháněj :D Podle fotek vypadáš úžasně! To já mám holky pocit, že mi to sluší víc :) Ale třeba to je jenom můj objektivní, protože si přeju toho kluka :D

Tutu, já mám u sebe výsledky z krve a taky mám lehce zvýšené leukocyty, četla jsem to na netu a bylo tam, že tělo má třeba lehce infekci, pere se s nemocí nebo má alergii a přicházejí na obranu leukocyty, takže si z toho nic nedělej :) Mě to dost vyděsilo, protože babička má leukemii a pořád mluví o tom, že se jí zvyšují, ale to nebude náš případ, takže krásně hodně pij a bude to ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.10.08 19:56

Ahoj,
já si taky nějaká zošklivělá nepřipadám,ale okolí se na tom schoduje,tak musim uznat,že má asi většina pravdu. :wink: :lol: Můj manžel mi samozřejmě říká,jak mi to sluší a jak jsem krásná,ale myslím,že mě jen miluje :lol: :lol: ,na rozdíl od „dobrých“ kamarádek,které mě vidí takovou jaká jsem a k tomu ručička na váza se zřejmě taky nezbláznila.Ale co se dá dělat Žofa za to určitě stojí. :wink:

Amber-supr agratuluju ke KO i k UTZ,škoda,že se mímo neukázalo,v tomhle tt je vidět pohlaví nejlépe,ale třeba ve 20tt bude lépe natočené. :wink:

aleesho-určitě je to jen tvůj subjektivní pocit,protože na fotkách ti to moc sluší,ale chápu,že nejsi z žilky nadšená.

Tutu-netušim leukocyty co by mohly značit a navíc jsem měla dojem,že jsou v krvi. 8O :oops: :oops:

Jo a s Emou mě všichni podle vzhledu tipovali na kluka,prý mi to moc slušelo,kolegyni zase holčičku,jak se změnila a měla klučinu,takže rozhodně to nemusí být pravidlo.Ale s první dcerou jsem vypadla přesně,jako teď se Žofou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
17.10.08 20:42

No Stanusko, nezbývá nám, než si počkat :) Miri mě nahlodala, abych se ozvala doktorovi, co mi dělal I. screening a objednala se na další termín ve 20tt, tak už ho mám - 25. listopadu 2008 v 9,20 hodin! Není prý potřeba další žádanka, je to automaticky. Jupíííí, já se těším :) A ještě půjdu 11/11 k mému doktorovi a můžu si zaplatit utz - 400 Kč. Možná to ještě udělám, třeba konečně ukáže, jestli je to Radim nebo Karolínka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.10.08 05:53

Dobré ráno, skoro ještě noc :lol:
Holky dík :) Ale to jste mě nemusely hned přesvědčovat, jak mi to sluší :oops: Vždyť vy taky nejste podle fotek ošklivé!

Tutu: to bude asi nějaký slabší zánět močáku, když nemáš jinak problémy. Třeba to příště dr. na to něco napíše.

Lucinka poslední dobou vstává v 5 ráno, tak se po snídani koukáme na krtečka. Moje skoro jediná klidná chvilka u PC :) . Ale až se posune čas, tak bude vstávat ve 4 :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí