duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
20.10.08 14:05

Ahoj holky - kecalky :D
Tak hlasim, že jsme po kontrole - srdíčka bijou a vše je OK. Obrázek nemám, protože z toho UT co má můj gyndař jsou fotky na nic. A já stejně zjistila, že už z toho nejsem tak poprděná jak u prvního. :lol:
Jinak jsem dle váhy přibrala zatím 1,5 kg - tak dobrý - myslela jsem že to spíš bude tak 5 kg dle toho jaký příjem potravy do sebe nasoukám. :lol:
Těším se spíš až na ten zase velkej po dvacátým. Koukám, že už se tady na něj hlásíte. Ale já ještě nemám výsledky ani z toho prvního. No, ale říkali, že kdyby něco tam bylo, tak volaj - a nevolali - tak doufám, že OK.
Jinak s tím, ranním vstáváním prcka - to velice dobře znám. Ještě před létem vstával v pět ráno a já byla na mrtvici. Hlavně, když mi kamarádky vyprávěli jak jim děti spí třeba do 9:00. Nechápala jsem. Teď už se to zlepšilo a vstává kolem 7:00. Takže pevné nervy a věřte, že bude líp :-)
Jinak jsem dostala nějakou rýmu, tak doufám, že se to nevyvrbí v něco horšího. :oops: Nemáte nějakou dobrou radu na rýmu v těhu? Vím, že se snad může jen Vincentka a Mořská voda ve sprayi - ale to je takové řešení-neřešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.10.08 14:24

Holky, tak jste mě úplně nahlodaly, jestli já nejdu na ty tripple pozdě, když budu 16+5 :( Ale snad ne..

Ibri, na rýmu bych brala asi oscilococcinum, beru ho na chřipky a teď preventivně 1 ampuli týdně kvůli bacilům a zatím se držím.. Tak to snad přežijeme, jinak bývám nemocná furt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.10.08 14:47

nazdarek!
tak jsem dneska byla konecne na tom nt screeningu, ale vysledky budou az za dva tydny. jen vim, ze to projasneni sije dopadlo dobre. :lol: ale bylo to fajn, videt zase mimise, akorat spal a vubec se tam nevrtel. tak snad bude priste akcnejsi.. :)

jee, zubar, no toho se desim. ja totiz ani zadneho v praze nemam, mam jednoho tam, odkud pochazim, jenze tam se dostanu az na vanoce a to neordinuje a pristi rok asi vubec.. takze budu muset nekoho ulovit tady v praze. a kdyz si vzpomenu, jak jsem hledala obvodaka, tak z toho radost nemam. vzdycky me poslali do haje, ze kdyz tu nemam trvale bydliste, tak nemaji povinnost me zaregistrovat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.10.08 14:55

ibrisam, na rymu me napada jen inhalovat hermanek. ale oni v lekarne poradi. ja zkousela kdysi takove ty homeopaticke kapky, ale nikdy mi nepomohly. ted pouzivam tu morskou sul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65328
20.10.08 15:31

Ahoj holky těhulky :lol:
tak jsem se hezky procourala vanku,je krásněa sluníčko svítí,tak toho ještě trošku využít :lol:
Jinak já jsem se taky donutila zavolat k zubaři a objednala jsem se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 15:36

Teda holky o zubaři vůbec nemluvte, 6.11. jdu na 3. návštěvu, naposledy když jsem tam byla, tak jsem skolabovala, bylo to hrozný a ještě ke všemu mě vrtačkou vrtla pod jazyk, takže krve jak z prasete…
Ještě mám jeden malinkej kazík, tak snad to už přežiju bez úhony…

Fram tak to je dobře že proběhla kontrola v pohodě, gratuluju…

Peču štrůdl, mňam!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65328
20.10.08 15:39

Mirio,chudinko................
no já doufám,že jí nepozvrací,jak strčím do pusy kartáček,není to ono :?
Já musím jít taky něco páchat do kuchyně...........asi rizotko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 15:42

No to bych si dala taky, mňam, je pravda že bych poslední dobou sežrala uplně všechno…

No nikdy jsem neměla problém se zubařem, teď mi našla 3 malinkatý kazíky, tak jsem myslela že to sfouknu najednou a ono nic, jdu tam potřetí a jestli se bude opakovat ta poslední návštěva půjdu tam ještě minimálně 2×, jsem to ale histerka, ale jak mi strčí něco do pusy tak je konec… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65328
20.10.08 16:07

Mirio,já se zase už asi 2 měsíce chystám na štrůdl a ještě jsem ho nedělala :lol:
a taky sním vše a ted miluju sladký,,,,,,,,,,,no musím se hlídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.10.08 16:09

Jo holky, tak zubař je kapitola sama pro sebe. Od malička mám trauma, v 5 letech mi vrtali bolavý zub a ještě se bavili nad tím, jak jsem řvala, a teď bez injekce ani ránu! No a jdu tam 31/10 na převrtání tý plomby, dostala jsem prozatimní. No to bude radost.. když mi vrtal kaz, dal mi injekci a ta nezabrala, vrtal za živa a já málem brečela. No tak mi dal druhou a to už bylo v pohodě. Jen já měla 2 dny bolavý jazyk a ten oblouk vzadu v puse, protože mi to píchl tam, nevím proč :( Mám zubaře fakt moc ráda :(

A jídlo, štrůdl bych si teda dala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.10.08 16:16

jezis miriam, to je nejaky :,-(ista??? :twisted:

jeee, strudl 8O :lol: jsem koukala minuly tyden, ze jsi taky praha 8.. tak ja na nej prijdu na navstevu, jo? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65328
20.10.08 16:24

Holky,tak mě teda po tom,co mi řezali spodní dáseň asi už vydržím vše.................takže zubař mi nevadí.
Holky Pražandy,jak to vypadá v Outletu ve Štěrboholech???
Kačkokočko,číslo na tebe mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 16:24

fram ty jsi taky na Praze 8??? To je úžasný, a odkud??? Já Bohnice… :lol:
ne léčebna i když si někdy říkám že mě tam asi odvezou… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 16:27

Nééééééééé mám zubařku naprosto skvělou ženskou, mám ji strašně ráda, ale kdyby se věnovala jinýmu oboru, tak s ní budu i kámoška, ale zubař??? Nikdy mi to nevadilo, chodíme s Matesem pravidelně každý půl rok, ale teď je to trochu jiný…
Vážím si ji nikdy bych k nikomu jinýmu nešla, dojíždíme za ní až do Hradce Králové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.10.08 16:31

Jak to myslíš s tím outletem Peti? Já tam většinou super nakoupím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí