Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky - kecalky ![]()
Tak hlasim, že jsme po kontrole - srdíčka bijou a vše je OK. Obrázek nemám, protože z toho UT co má můj gyndař jsou fotky na nic. A já stejně zjistila, že už z toho nejsem tak poprděná jak u prvního. ![]()
Jinak jsem dle váhy přibrala zatím 1,5 kg - tak dobrý - myslela jsem že to spíš bude tak 5 kg dle toho jaký příjem potravy do sebe nasoukám. ![]()
Těším se spíš až na ten zase velkej po dvacátým. Koukám, že už se tady na něj hlásíte. Ale já ještě nemám výsledky ani z toho prvního. No, ale říkali, že kdyby něco tam bylo, tak volaj - a nevolali - tak doufám, že OK.
Jinak s tím, ranním vstáváním prcka - to velice dobře znám. Ještě před létem vstával v pět ráno a já byla na mrtvici. Hlavně, když mi kamarádky vyprávěli jak jim děti spí třeba do 9:00. Nechápala jsem. Teď už se to zlepšilo a vstává kolem 7:00. Takže pevné nervy a věřte, že bude líp ![]()
Jinak jsem dostala nějakou rýmu, tak doufám, že se to nevyvrbí v něco horšího.
Nemáte nějakou dobrou radu na rýmu v těhu? Vím, že se snad může jen Vincentka a Mořská voda ve sprayi - ale to je takové řešení-neřešení.
Holky, tak jste mě úplně nahlodaly, jestli já nejdu na ty tripple pozdě, když budu 16+5
Ale snad ne..
Ibri, na rýmu bych brala asi oscilococcinum, beru ho na chřipky a teď preventivně 1 ampuli týdně kvůli bacilům a zatím se držím.. Tak to snad přežijeme, jinak bývám nemocná furt ![]()
nazdarek!
tak jsem dneska byla konecne na tom nt screeningu, ale vysledky budou az za dva tydny. jen vim, ze to projasneni sije dopadlo dobre.
ale bylo to fajn, videt zase mimise, akorat spal a vubec se tam nevrtel. tak snad bude priste akcnejsi.. ![]()
jee, zubar, no toho se desim. ja totiz ani zadneho v praze nemam, mam jednoho tam, odkud pochazim, jenze tam se dostanu az na vanoce a to neordinuje a pristi rok asi vubec.. takze budu muset nekoho ulovit tady v praze. a kdyz si vzpomenu, jak jsem hledala obvodaka, tak z toho radost nemam. vzdycky me poslali do haje, ze kdyz tu nemam trvale bydliste, tak nemaji povinnost me zaregistrovat.. ![]()
ibrisam, na rymu me napada jen inhalovat hermanek. ale oni v lekarne poradi. ja zkousela kdysi takove ty homeopaticke kapky, ale nikdy mi nepomohly. ted pouzivam tu morskou sul.
Ahoj holky těhulky ![]()
tak jsem se hezky procourala vanku,je krásněa sluníčko svítí,tak toho ještě trošku využít ![]()
Jinak já jsem se taky donutila zavolat k zubaři a objednala jsem se ![]()
Teda holky o zubaři vůbec nemluvte, 6.11. jdu na 3. návštěvu, naposledy když jsem tam byla, tak jsem skolabovala, bylo to hrozný a ještě ke všemu mě vrtačkou vrtla pod jazyk, takže krve jak z prasete…
Ještě mám jeden malinkej kazík, tak snad to už přežiju bez úhony…
Fram tak to je dobře že proběhla kontrola v pohodě, gratuluju…
Peču štrůdl, mňam!!!!!!!!!!!
Mirio,chudinko................
no já doufám,že jí nepozvrací,jak strčím do pusy kartáček,není to ono ![]()
Já musím jít taky něco páchat do kuchyně...........asi rizotko
No to bych si dala taky, mňam, je pravda že bych poslední dobou sežrala uplně všechno…
No nikdy jsem neměla problém se zubařem, teď mi našla 3 malinkatý kazíky, tak jsem myslela že to sfouknu najednou a ono nic, jdu tam potřetí a jestli se bude opakovat ta poslední návštěva půjdu tam ještě minimálně 2×, jsem to ale histerka, ale jak mi strčí něco do pusy tak je konec… ![]()
Mirio,já se zase už asi 2 měsíce chystám na štrůdl a ještě jsem ho nedělala ![]()
a taky sním vše a ted miluju sladký,,,,,,,,,,,no musím se hlídat ![]()
Jo holky, tak zubař je kapitola sama pro sebe. Od malička mám trauma, v 5 letech mi vrtali bolavý zub a ještě se bavili nad tím, jak jsem řvala, a teď bez injekce ani ránu! No a jdu tam 31/10 na převrtání tý plomby, dostala jsem prozatimní. No to bude radost.. když mi vrtal kaz, dal mi injekci a ta nezabrala, vrtal za živa a já málem brečela. No tak mi dal druhou a to už bylo v pohodě. Jen já měla 2 dny bolavý jazyk a ten oblouk vzadu v puse, protože mi to píchl tam, nevím proč
Mám zubaře fakt moc ráda ![]()
A jídlo, štrůdl bych si teda dala ![]()
jezis miriam, to je nejaky
ista??? ![]()
jeee, strudl
jsem koukala minuly tyden, ze jsi taky praha 8.. tak ja na nej prijdu na navstevu, jo?
![]()
Holky,tak mě teda po tom,co mi řezali spodní dáseň asi už vydržím vše.................takže zubař mi nevadí.
Holky Pražandy,jak to vypadá v Outletu ve Štěrboholech???
Kačkokočko,číslo na tebe mám ![]()
fram ty jsi taky na Praze 8??? To je úžasný, a odkud??? Já Bohnice… ![]()
ne léčebna i když si někdy říkám že mě tam asi odvezou…
![]()
Nééééééééé mám zubařku naprosto skvělou ženskou, mám ji strašně ráda, ale kdyby se věnovala jinýmu oboru, tak s ní budu i kámoška, ale zubař??? Nikdy mi to nevadilo, chodíme s Matesem pravidelně každý půl rok, ale teď je to trochu jiný…
Vážím si ji nikdy bych k nikomu jinýmu nešla, dojíždíme za ní až do Hradce Králové…
Jak to myslíš s tím outletem Peti? Já tam většinou super nakoupím ![]()