Poradna duly
Jana Čurdová
hezke proslunene odpoledne preju!
miriam, tak vinarna u kocoura je skoro naproti nasemu baraku..
ale ja to tam nemam moc rada, jsem nekurak a je to tam furt silene zahuleny. ale kamaradi tam jsou peceni vareni, bo tam vyvarujou az nekdy do rana..
akorat tu uz dlouho nebudeme bydlet, pujdeme do svyho do vysocan. skoda. kobylisy jsem si zamilovala.. ![]()
nicky, teda s tim motolem je to na budku. na bulovce se taky udajne registruje od 12-13 tydne, ale nas tam vzali i v 11. tak drzim palce, at nejakou brzo najdes! jinak jsem slysela, ze snad vinohradska je jedina v praze, kde se neregistruje.
jinak se svatbou, u nas taky zatim nebude, nemam na to nervy ani naladu a nechce se mi zjistovat co je k tomu treba, bo ziju s chlapem se zahranicnim pasem.. no a az k tomu jednou dojde, stejne to bude jenom mezi 4 ocima a rodina a znami se to dozvi az bude po vsem..
nejak nemame ani jeden radi davy a kdyz jsme stredem pozornosti.
Horoměřice nebo Hořovice, já jsem z jihu Prahy, tak v tom mám bordel, to není můj směr
Každopádně tam někde to má být ![]()
Jé, angrešt bych si dala, nebo rybíz.. A nebo borůvky, čerstvě natrhaný smíchaný s cukrem.. Mňam ![]()
ani nemluvte,já měla v mražáku plno jahod,dřeně,borůvky,maliny,rybíz a dojeli jsme z dovči,vypl někdy jistič a všechno letělo do koše.
Smrad po celým baráku,já nas........,plno masa,no hold,když se nedaří,tak se nedaří....................
ja jsem malinova a boruvkova.. ![]()
jee, kacko, no to bych taky prskala.. tohle se nam stalo jednou, vypadly pojistky, kdyz jsem byli pryc. no my mame nastesti jen maly mrazacek v lednici, takze skoda nebyla takova, ale stejne..
![]()
Díky Kači ![]()
Nám se zase jednou v zimě stalo, že nám nejel kotel, my se vrátili a doma zima jak v morně, venku -17 a nikdo to nechtěl přijet spravit, máme tam „non stop plynaře“, tak prý druhý den odpoledne, tak jsem je poslala do pr.., že v zimě nevydržím ani chvíli a nakonec jsme to vyřešili s naším plynařem přes telefon. Byla tam vymačklá pojistka! Ale lednička zatím drží
I pojistky ![]()
Jééééé fram tak to je náhodička jako blázen, no jo ale teta nemá tu vinárnu už asi 2 roky možná dýl, za její vlády to tam bylo super, ale teď nevim…
Ty jsi registrovaná na Bulovce??? Já taky, se tam možná potkáme v poradně… Já se tam registrovala snad v 10tt, hned jak jsem dostala průkazku.
Teda holky to máte zážitky se spotřebičema…
Jinak já mám taky ráda tady tohle ovoce. mňam, a jahody s cukrem a smetanou, já snad vytáhnu z mražáku a večer si udělám k ordinaci…
No za chvilku mířím na svoje první těhotenské cvíčo, pak dám vědět jaký to bylo…
Ahoj,
bohužel dneska nemám dobré zprávy,triply vyšly pozitivně Dawn 1 z 100.Jsem objednaná k Apolináři na genetická UTZ
30.10.,trošku mě tam uklidnili s tím,že oni triple vůbec nedělají,pokuť vyjde 1.screening v pořádku.Tak uvidím,co mi řeknou,ještě je ve hře amniocentéza.
Doufám,že kdo byl dneska na kontrole dostla lepší zprávy.Já nedočítám,nemám nějak náladu. ![]()
Stanusko - zlaticko, to bude dobry!!! Budeme drzet palecky! Moc a moc na tebe myslím! Posílám pofoukání na dušičku!
Já dnes měla den, do rána jsem lítala po úřadech, pak pro děti a pak do města a do poradny. Pak za dědkem do kanclu, tam mě zhodnotila tátova společnice (ve firmě)
a řekla že vypadám na holku. Pak nás naštěstí hodil domů autem, nebo bych asi nedošla. No dorazili jsme v půl páté domů do půl šesté jsme dělali úkoly............... naštěstí už si čistí zoubky a bude Večerníček a spááááááááát!
Taky vás tak bolí v kříži a kyčle, já jsem hotová, jako bych byla v 8 měsíci a ne ve 4. ![]()
Tak jsem si trochu postěžovala.
Stale musím myslet na Stanusku - posílám pozitivní energii!!!
miriam, no jo, svet je maly
a na bulovce jsem taky zaregistrovana. doufam, ze se v te poradne pak pozname
![]()
stanus, z vysledku triplu si nic, ale vubec nic nedelej. co jsem cetla a slysela, tak vychazi hoodne casto spatne a stejne je vsechno v poradku. uvidis, jak dopadne ten geneticky utz, ale pokud dobre, tak bych se na tu amnio vyprdla..
moje znama ma dr. ktery prestal kvuli te falesne pozitivite posilat holky na triply a posila je jen na ten prvotrimestralni screening.
Nicky - kámoška byla moc spokojená v Benešově
šla tam když jí odmítli v Podolí a Motole, a byla moooooc spokojená!!!
Hezký večer přeju…
stanuska- věř že ten UTZ dopadne dobře, vůbec nevím proč se ještě ty triple dělají, když jsou tak nepřesný, myslím že by stačily uplně ty testy v 1. trimestru, takhle akorád zbytečně nervují maminy…
Zkus být v klidu a nepřipouštět si špatný výsledek… držím pěsti
fram proč byhom se nepoznali, podle pupíků, ne
![]()
Byla jsem na tom cvíču a bylo to strašně fajn, po dlouhý době jsem se zase hýbala, a myslím že to bude super, posilují se tam hýždě, stehna i ruce, a speciálníma cvikama i bříško… Jsem nadšená…
A doporučuju všem cvičení, který to nemají vyloženě zakázaný…
holky díky za rady, budu muset hledat, nejdřív počkám, jak dopadne to Podolí. Bohužel Neratovice i Benešov jsou daleko. To už blíž má Příbram, jen je to daleko odevšad na dětskou JIPku a prostě po mých zkušenostech tohle řeším ![]()
Stanuško prosím nevěš hlavu, uvidíš, že to bude všechno OK. Vím jak ti je a že slova moc nepomůžou, ale aspoň trošinku ti třeba na náladě přidaj ![]()
Fram přesně takhle to chcem řešit taky, žádnej stres a maximálně dva svědci ![]()
STANUSKO taky vás poslední dobou nedočítám - nemám náladu. Hádej proč. Mně vyšel blbě NT screening
4.11. jdu na amnio. Tobě vyšel dobře, takže hlavu vzhůru!!!! Měla jsem pohovor na genetice, to víš, vymýšlela jsem jak se amnio vyhnout, ale genetička říkala, že ten tripl je prostě nepřesný, že screening má přesnot 90%. A jestli jsi měla vše okí, tak opravdu neplaš!!!!! Neboj, věřím, že mimi bude okí.
PS: závidím vám, že vám vyšel NT okí. Kdyby mě, a špatně tripl, tak asi ani moc neřeším…
ježiš tygříku to mi je líto. Mě to holky čeká zítra, podle mě je mi blbě celou dobu z toho. No uvidím zítra, mě amnio čeká stopro, s tím už sem smířená, jen doufám, že mi to udělají co nejdřív