duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
20.10.08 16:33

Tak my jsme od zubaře zpátky - já v pohodě, Lucinka řvala jak tur :roll: Ale budu tam muset znovu, plomba není definitivní, tak mě neděste :lol: Ty historky jsou hrozný. Navíc moje zubařka strašně nerada umrtvuje, nevím proč.
Teď nesmím dvě hodiny jíst, tak nevím, jak to přežiju :lol:

PetroZ: outlet ve štěrboholích mě celkem zklamal, ale manžel tam jezdí nakupovat pro sebe do Blažka :wink: Ale slevy jsou fakt velké a obchodů je tam dost, jen ne zrovna ty, které mám ráda já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 16:33

Taky sem tam nakupuju v outletu ve štěrboholech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
20.10.08 16:35

No holky díky,já se tam totiž v pátek chystám se sestrou,ještě jsem tam nebyla,tak na kukačku,jak to tam vypadá,co tam mají a tak.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.10.08 16:39

Ahoj,
dneska jsme byly s Emou na plavču,snad nenastydla a zítra už konečně naočkujeme priorixem. :wink:
Zítra se dozvím výsledky tripl testů,mám docela strach,i když si to nechci připouštět,protože stále Žofu necítim. :(

Zubař-tak ke klasickému jdu,až když mám problém,jinak se bojim bojim. :oops: Ale mám nedávno vytržené osmičky dole,komplikovaně vyndavané,byly vodorovně zaklíněné a ještě byly celé v dásni.Takže opravdu fujtabl,ale musim přiznat,že to nebolelo,jen jsem měla papulu nateklou s monclem,jako by mě někdo bacil. :lol: 8) No a na horních zubech mám rovnátka napevno,opravdu ošklivka Katka hadr. :lol: :lol: 8) Potom si budu muset nechta dát zoubky do pořádku,když už budou tak krásně rovné. 8)

Do Štěrbohol chodíme především do Nextu,ale musí se tam přijít v pravý čas,jinak jsou už vybrakovaní. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.10.08 16:51

Stanus, neboj, to bude dobrý.. Každé miminko je jiné, nemusí o sobě ještě dávat vědět.. Nenervuj se, bude to v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.10.08 17:04

Ahojda,

fuj zubař!!! PŠT, nebo tu ještě omdlím jen z toho co píšete! :roll: :?

Já se dnes tak rozčílila až mě z toho bolí břicho, mám srašný strach že ublížím miminku. Já jsem relativně klidný člověk, ale v těhu jsem vždy nějak víc nervní. By mě zajímalo, jestli některá jste taky taková ??? Fůrie! :oops: :lol:

jdu teď k sousedům. Na návštěvu Michalky měli svátek a ony jsou tam dvě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
20.10.08 18:09

miriam, ja z kobylis :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 18:36

fram tak to je kousíček, teta kdysi měla vinárnu v kobylisých U KOCOURA, říká ti to něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
20.10.08 19:37

MiriaM a fram Zdravím Vás do Prahy 8 :-) Než jsem se ocitla na tomhle irském zeleném ostrově, bydlela jsem v Ďáblicích - a dodneška tam bydlí mí rodiče :-) A jednu chvíli jsem měla pronajatý byt v Chabařovický v Kobylisích :-) Jak je ten svět malinkej :-)

Mimochodem U Kocoura se dobře sedělo, jedlo i pilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.10.08 20:05

Holky,

koukáte některá na Zone Reality na Čekáme miminko?
Já normálně trpím s těmi maminkami. Ale i se těším, až budu mít svého mazlíčka v náručí. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.10.08 20:23

Ody-v klidu,mimču se nic nestane,já se bohužel s naším Daďulou musím rozčilovat furt,takže doufám,že mimi to zvládá.Dneska jsem šla s ním do Teska,chtěl do dětskýho koutku,tak jsem ho tam na hoďku dala,hezky pokoupila,co potřebovala a když jsem si ho vyzvedávala,tak dělal takovou scénu,že jsem úplně vypěnila,doliskala ho a šli jsme s křikem pryč......takže se říkám,že to naše miminko v dubnu vyleze a dá mě rovnou přes hubu.........

Amb-promiň,jestli jsem tě těma tripl testama trošku zmátla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
20.10.08 20:23

Ahoj kočenky!!

Po dlouhé době hlásím, že 1.screen dopadl výborně, pochválili nás, jak hezky rosteme a prcek sebou mrskal jak pulec :lol: Na druhý screen jdem až 5.12. na krev teda dřív…holky..kdy vám řekli jestli to bude kluk nebo holka?Víte to už některá?

Jinak rýma je vždycky pár dnů lepší, pak zas horší, záleží na tom, jak je venku :roll: Za celé těhu jsem ještě nebyla uplě zdravá… :cry:

Jinak vesele tlustnu, teď už i na stehnech a zadku (prsa už se naštěstí asi zastavily) :oops:

Mamka říkala že jsem pěknější a všichni kolem tipujou kluka (jako by věděli, že jsem chtěla holku) ale už se s tím smiřuju a mrkám po hračkách traktorech :wink: Jináč já si připadám škaredá..pže se doničeho hezkého nevejdu, tak nosím furt dvoje oblečení dokola, pořád myju vlasy,aby nějak vypadaly a stejně bez efektu…asi si zajdu taky na melíra…a hotovo :lol:

Nevím už, kdo se ptal,ale fúúúrie je ze mně taky a uplně vzorová…imrvére jsem nas..tvaná, nejdu daleko ani ke sprostým slovům a vytočit mě dokáže každá maličkost…rodina se mě snaží pochopit, ale teď jsem například seřvala po telefonu ženskou z městského úřadu, že nám nedovolí pokácet strom na našem pozemku, který ale vy:,–(ilo město. No, je mi jí líto, ale když se rozjedu, tak zastavit to nejde…a to byl celkově špatný den :evil: :roll:

Stanusko..držím palečky, ať to vyjde!!!!!I na nohách!!!! :srdce:

A neposlouchejte okolí, že jste škaredé..to je jen slepá závist..kamarádka by mi to nikdy neřekla..určitě ne takhle neomaleně…

A gratulace ke svatbě!!!!Mimísek se narodí do papírové rodiny..moc hezké :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.10.08 09:07

Dobré ranko těhulinky

Ellenno vĎáblicích mám taky kus rodiny sestřenku a strejdu… bydlí v Březově ulici u hřbitova, jak jsou ty rodinné domečky.
Jinak vinárnu U KOCOURA vlastnila teta a její přítel, ten umřel a rodina toho přítele tetu vyštípala, takže teď už ani nevím jak ta hospoda vypadá, jinak chodívali jsme tam celkem často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
21.10.08 09:49

Ahoj holky a krásný den :lol:
U nás už svítí sluníčko,tak je to dobře.
Ale já musím jít likvidovat kytky na balkon,protože nám budou dělat nový.A oznámení jsme dostali včera večer.No a jsem sama doma,přítel přijede až večer z práce,tak s truhlíkama se teda tahat nebudu.Jen je ostříhám a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.10.08 09:53

Ahoj,
dneska mám opět doktorskej den.Mám pocit,že kdybych prcovala,tak jsem víc u doktorů než bych pracovala,buď jsem na KO nebo ze mě sajou krev. :lol: 8) Jdu zjistit,jak dopadly výsledky triplů.Ema dostane boďanec,tak víc zatim žiju očkovánim. :wink:

Mějte se navečer určitě zase juknu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital