duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
22.10.08 10:01

Ahoj holky, co to tady čtu? Tygříku, Stanus, bude to dobré, musíme věřit.. Přece nikdy není nic 100% a i když to vyjde blbě, neznamená to, že to blbé taky je.

Na odběr plodovky bych se taky bála kvůli riziku, a odběr z placenty, nemá náhodou ještě větší riziko? Jsem úplně laik, ale zní to pro mě ještě hůř než odběr plodovky.. Hodně kamarádek bylo na amnio a v pohodě, ale bála bych se. No ale je to lepší, než riskovat postižené dítě, to zase jo.

Nebojte se ničeho, všem to dopadne výborně! Mě se to říká, já jdu teprve na odběry tripple 29/10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
22.10.08 10:07

Amber - riziko je stejné - jak u CVS tak amnio.
A jak píše Stanus - já se nebojím, že budou špatné výsledky. My máme jen blbé NT, biochemie a vše ostatní je okí. Takže věřím, že Tygřík je okí. Já se bojím, že o něj přijdu - přeci jen riziko 1:100 mi nepřijde zanedbatelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.10.08 11:21

Ahojky těhulky,

tygříku, já osobně mám zkušenost s amniocentézou, byla jsem na ní když jsem byla těhu s Matýskem, bylo mi 20let a totálně špatně mi vyšly triple, v té době se NT ještě nedělal. Moc jsem se bála, ne toho zákroku, ten vůbec nebolí, jen tlačí, co si pamatuju, ale bála jsem se potratu a výsledků, striktně jsem dodržovala doporučení doktora, klidový režim a tak dál, vše dopadlo dobře, během těch 3 týdnů co jsem čekala na výsledky jsem poslouchala hodně hudbu, i Matesovi jsem ji pouštěla, a moc jsem doufala a věříla že nosím zdravý miminko…
Pokud se budeš dožet toho co ti lékař řekne, určitě to bude dobrý, je lepší podstoupit tohle vyšetření, než …

Ale bude to dobrý věř že ano… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
22.10.08 11:35

Ahoj holky, téda dlouho jsem tady nebyla a teď jsem v šoku, holky moc moc vám budu držet pěstičky a určitě to dopadne dobře, musí!!! :wink:
Já jdu na 1.testy 4.11. v 16tt ty první mě nikdo ani nedělal, tak nevím, budu se modlit, aby vše bylo O.K. Prostě a jednoduše není nad zdravý miminko a je úplně jedno co to bude… Teď teprve pořádně chápu, jak moc je to důležitý…
Na druhou stranu je fajn, že nás tu je tolik a že si dokážeme poradit a vypovídat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
22.10.08 11:38

Ahoj holky,
nebojte všechny tady budeme mít zdravý miminka,když jsme tady taková prima parta ne???
Já jdu k dr.v pátek,tak uvidíme.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
22.10.08 12:14

http://www.cesky.bess.sk/index.php?…

holky tady jsou hezký stránky,mě se teda moc líbí a mají tam hezké= věcičky,můžete zvolit i vlastní text na body nebo dupajdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.10.08 12:24

Péti to jsou výborný stránky, hned jsem si objednala tričko NESAHAT KOPU :) fakt bomba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
22.10.08 12:29

Jééé tak to já jsem si objednala taky…bílé :lol:
A pro miláčka dupajdy miluju taťku a pro sebe mámino sluníčko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
22.10.08 12:31

Já si objednala modré a oblečky objednám později, ale je to super… těším se až dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
22.10.08 13:04

Jo jo já taky :lol:
já ho teda mám červený,ale jiný střih,tak ještě toto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.10.08 14:01

Holky to je senzace, už jsem poslala dotaz jestli na objednávku vyrobí pro mimi tričko se znakem Dukly Banská Bystrica :lol: ještě že je červený, půjde i na holku. Miláček se zblázní!!! :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
22.10.08 14:10

No tak pak dej vědět,jestli to jde,to by bylo super ještě nechat oblíbený fotbalový tým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.10.08 15:27

Ahoj holcinky, docitam............

Tygriku, Stanusko, zlaticka…bude to dobre..........
Tygri, ani nevis, jak me to moc mrzi...... :cry: .....me taky nevysla hodnota nejak podle myho tedy dobre, ale dr nic nerikal.............Kazdopadne jsem byla poslana na genetiku.........Jak pise Stanuska, tak mi byl nabidnut geneticky UTZ, na ktery urcite pujdu..........pak samozrejme anmio...........byla jsem z toho uplne hotova, pak doma brecela.............v posledni dobe jsem si to nejak nepripoustela, ale jak to tady ctu dnes............. :cry: ..........Na to zase myslim...........vysledky maji prijit pristi ctvrtek, jsem jako na trni..........no a pak vysledky pritele..........

Stanusko, je fakt, ze ty triply vychazeji spatne.......presny je ten prvni screening, ale to ty vis............Ted vysly spatne i kamosce..........takze genetika atd..............
Je to naprd, mam z toho hrozny strach........je mi jedno bolest, kvuli mimi vydrzim hodne, jako kazda z nas...........chjo..........holky rada bych napsala neco pozitivniho..........doufam, ze se u nikoho z nas nic neprokaze a pokud na amnio budeme opravdu muset...........je strasne dulezite byt zdrava, zadne nachlazeni, lehci chripka, ryma, kasel, nic!!!!!!!!!Je to nebezpecne!!!!!!!!!

Moc nam VSEM drzim palce.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.10.08 15:33

Ahoj holcinky, docitam............

Tygriku, Stanusko, zlaticka…bude to dobre..........
Tygri, ani nevis, jak me to moc mrzi...... :cry: .....me taky nevysla hodnota nejak podle myho tedy dobre, ale dr nic nerikal.............Kazdopadne jsem byla poslana na genetiku.........Jak pise Stanuska, tak mi byl nabidnut geneticky UTZ, na ktery urcite pujdu..........pak samozrejme anmio...........byla jsem z toho uplne hotova, pak doma brecela.............v posledni dobe jsem si to nejak nepripoustela, ale jak to tady ctu dnes............. :cry: ..........Na to zase myslim...........vysledky maji prijit pristi ctvrtek, jsem jako na trni..........no a pak vysledky pritele..........

Stanusko, je fakt, ze ty triply vychazeji spatne.......presny je ten prvni screening, ale to ty vis............Ted vysly spatne i kamosce..........takze genetika atd..............
Je to naprd, mam z toho hrozny strach........je mi jedno bolest, kvuli mimi vydrzim hodne, jako kazda z nas...........chjo..........holky rada bych napsala neco pozitivniho..........doufam, ze se u nikoho z nas nic neprokaze a pokud na amnio budeme opravdu muset...........je strasne dulezite byt zdrava, zadne nachlazeni, lehci chripka, ryma, kasel, nic!!!!!!!!!Je to nebezpecne!!!!!!!!!

Moc nam VSEM drzim palce.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
22.10.08 15:37

Ahoj holčiny,
Tygříku, Stanuško - moc mne to mrzí a držím palce, aby všechno bylo OK, dejte si nějakou pořádnou čokoládu a zalezte do postele, až to půjde (počasí stojí stejně za prd), brzy bude líp.

Já jdu k doktorovi zítra na ultrazvuk a na krev, tak se taky bojím, aby se něco neobjevilo, ale tak to asi má být, mámy se bojí o svoje děti celý život, tak někdy se začít musí :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí