Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, teda až do týhle chvíle jsem si nepřipouštěla, že by se mohlo něco stát, myslela jsem si že jsem zdravá a mladá a vše bude O.K. a jak tak koukám, tak na tom nezáleží a mám docela strach, jak to dopadne u nás…
Ještě jednou držím pěstičky, je mi z toho všeho smutno… Jinak Gabu má pravdu, asi se budeme od téhle chvíle bát pořád… ![]()
Dobrý večer holky,
až tady ty testy a výsledky pominou a věřme že to vše dopadne dobře uplně všem, tak si už budeme v klidu užívat a kynout v pohodě.
Mě čekají výsledky v pátek, ale jak jste mi tady psali, snažím se být v klidu a začnu nervovat a řešit až danou situaci, pořád si nepřipouštím špatné hodnoty, ale stát se může vše a historie se může opakovat…
Ale zkusme trochu pozitivně myslet..
Ahojky,
hlásím se po kontrole,vše je v pořádku,slyšela jsem srdíčko,UTZ mi nedělal.A nakynula jsem o 2,5 kg.Na tripple jdu příští týden a na UTZ ve 20tt koncem listopadu.
Tygříku,Stanusko,Nicky:budem držet palce,ať to všechno dobře dopadne a za půl roku tu budeme mít všechny zdravá,krásná mimča.
Ještě poprosím některou o doplnění seznamu,nějak se mi to nedaří a nechci to zkazit-holka Anna,kluk Adam?,kontrola a UTZ 27.11.
Díííky ![]()
ahoj holky!
zdravím při čtvrtku!
stáni - drž se človíčku,moc na tebe myslím!!!!věřím že to bude dobré!!!!!
tygříčku - ty víš…prostě tygře má smyls pro černý humor,jen tě testinguje co sneseš!!!bude to v pořádku!!!!!!
xmerssy - taky moc držím palce!!!!já prostě věřím tomu jak psala bobi - v dubnu tu všechny budeme držet naše mimísky!!!!!!
ps:je vám taky pořád blbě?mě nevolnosti neopouštějí…
Dobré poledne těhulky,
to máme ale hnusně, já jsem pořád v pýžu… Nějak se nemůžu rozhýbat…
Před chvilkou do mě poprvé ťukl prcek, není to cítit na povrch, cítím to jen já uvnitř, je to paráda, udělal to jen dvakrát, ale stačí mi to abych věděla že je to dobrý…
jé miri!!!!
gratuluju k ťuknutí!!!!
a teda závidím že jsi ještě v pýžu,já malý chudáček už předstírám práci ![]()
No to bylo ťuknutí, pořádný… Ale na venek to ještě není cítit.
No jo válím se jak ta stará sviňa, nejsem schopná pohybu!!! ![]()
Tak se Kačí moc nepředři… ![]()
![]()
já mám pocit že cítím spíš takový tlak,takjsem zvědavá jestli se to rozjede nebo se tak moc těším…
no tady není ani noha,teda jo,ale seděj a kafujou,tak se jim vnucovat nebudu
uvidíme jak to dnes půjde…
Jo vlastně ty jsi v těch Štěrboholech…
No já jsem už minulý týden cítila nějaký něco v břiše, ale nechtěla jsem to sem psát, protože jsem nevěděla jestli to jsou střeva nebo co, ale dneska to vím na 100% že do mě ťukl mimouch, těším se až to ucítí i Mates a přítel, ale to si ještě tak 2 týdny počkám…
No Mates je ve školce…
Zítra jede k fotrovi, jsem z toho na prášky už teď, bude tam až do úterý, snad mu nic nenatluče do hlavy… Vždy když od něj dojede je na pěst, drzej, neposlušnej, prostě na zabití… Tak se zase budu muset obrnět, abych nevybuchla… Tak strašně bych chtěla aby nám ten člověk dal pokoj. ![]()
Ahoj holky ![]()
tak já jsem v noci opět strašila,asi od 1-5 jsem koukala střídavě na televizi a do stropu…ach jo ![]()
Tak jsem vylezla z postele až v půl 10.
ahoj holky, tak se mi rozjela slušná chřipka a to mám jít v sobotu na tu svatbu. Takže se tu potím jak blázen.
Včera jsem to vyloženě přetrpěla v tom Gennetu, ale odměnou mi byl ten prťavej - 7,32 cm velikej prcek od hlavičky k prdelce. Z důvodů dispozic a věku mám riziko 1:180 a po I. screeningu 1:1150. Na tu plodovku jdu 14.11 a rovnou mi u toho budou brát i krev na II screening. Jak dělal dr ten UTZ tak jsem měla slzy v očích a nic sem neviděla, přítel viděl prstíčky ![]()
Ahoj Nicky, tak to je krásný, aspoň jsi trošičku v klidu,…
Na tu plodovku ti budu držet pěsti, ať je vše v pořádku…
Ahoj Péti, já jsem na dnešek od 3 hodin čuměla nejdřív do knížky a pak do stropu, nakonec jsem usnula, ale v 7 mě zase vzbudil budík a hurá do školky…
Dneska jsem posílala penízky na to tričko, těším se až dojde… ![]()
miri - neboj,za chvilku si sám matýsek přebere jak to vlastně je…kamarádka taky musím půjčovat ex holčičku a už je z toho nešťastná,jak se terezka vrací tak jí trvá asi týden než se srovná,neposlouchá,je drzá,dokonce dala mámě facku - a to jí je 8,…
peti - já teda vytuhla o půl dvanáctý…kočičko - v sobotu si jedu pro artíka do janova,chceš se vidět?a co ten pátek?jedeš do outletu?abych věděla kdy mám přijít do práce jestli se stavíš v europarku ![]()
nicky - gratuluju k utz a držím pěsti na amnio!!!
holky,bude někdo 4.11. v gennetu?myslím že tam mám být na dvanáctou…a taky 4.12. - to jdu na velký utz…