duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1339
24.10.08 20:13

Miri a Péti gratuluju moc k výsledkům, to je fakt paráda :potlesk: :potlesk:

Jo a jak jsme se bavili o tmavý čárce na bříšku ta před chvílí mi jí drahá polovička objevila, prej jééé si se blbě umyla a začal to šmudlat prstem :lol: :lol:

kackakocko tak přeně takový bych si přála a moc

Jinak překvapili mi z toho obchodu s těma tričkama, včera jsem to objednala a přišel mi dneska mail, že se objednávka vyřizuje a že se to vyrádbí a do sedmi dnů to bude hotovo, pokud prý dřív tam mi dá paní vědět (asi majitelka) tak uvidím, kdy to dorazí a hlavně jaký budou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
24.10.08 20:19

Ahoj holky,
teď jsem nebyla dva dny doma,spala jsem u našich,museli mě pohlídat Daníka,když jsem šla ráno na tripltesty.Takže výsledky budou ve středu.
Ale už mě přišly výsledky z genetiky,tak ta je v pořádku,tak uvidíme,co ve středu.
Jinak co se týče porodů,tak jsem rodila 24h.nesměli mě dát epidurál,měla jsem infekci v krvi,zakalenou plodovku a veškerou bolest jen v křížích,takže jsem si to opravdu pěkně užila,tak doufám,že s dalším mimi,to už bude jen lepší!!!!doufám.................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 20:22

ahoj nicky! čárka na břiše - ještě jí nemám,uvidíme kdy dorazí,u artíka kolem 7. měsíce…
až vám holky trička dojdou,prosím,pochlubte se!!!
no a do křesel jsme se taky zamilovali…museli jsme i vyzkoušet souboj kdo dřív vytasí podložky na nohy :oops: tak se za námi smáli :lol:
by mě docela zajímalo kolik stojí a kde se dají sehnat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 20:23

ahoj kačkakač!
velký gratulace k dobrým výsledkům z genetiky!!!
a tvůj porod - no snad sis to špatný vybrala a tenhle bude brnkačka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
24.10.08 20:35

Ahoj,
všem moc gratuluju k dobrým výsledkům testů a dobrým kontrolám a taky k fajn nákupům.
Užijte si hezky víkend. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 20:35

ahoj stáni!!!!
jak se máš????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
24.10.08 21:18

Kačko-no já jsem moc na výběr neměla,že :lol: :lol: ,ale věřím,že druhej porod bude to stejný,trpím na záda,teď jsem je měla pěkně bloklý,takže opět všechny bolesti jen v zádech,.......to bude mazec,ale ať už to je!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 22:22

kač - já to myslela ve smyslu že už te'd to bude ok protože „hrůzy“ máš z minula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
25.10.08 14:46

Ahoj holky,
tak hlásám rýmu a bolení hlavy...........tak dnes jen polehávám a nic nedělám :lol:
Jinak jsem včera byla v tom Outletu,sestra nakoupila docela dost,já jsem si přivezla vestu------po stranách má zipy,tak až vyroste pupek,vejdu se do ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.10.08 10:29

Dobré mlhavé poledne,…
Jak užíváte neděli???
Já z pelechu, nemám Matýska doma, tak užívám…
Pa a odpočívejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.10.08 10:30

Péťo a všem chorým přeji brzké uzdravení,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
26.10.08 10:39

Ahojky,Mirio,děkuju,dnes už mi je fajn,přítelovy holky si vzaly naši :lol: :lol: tak mám ted klid.
Jinak mi byli popřát nk narozkám,mám je zítra a nějak je asi ani nechci,zase rok nahoru a už 34..............neeeeeeeeeeeee :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.10.08 10:40

Ahoj,
zdravím při neděli,u nás počasí nic moc a tak si zalezu do pelíšku,využiju,že je manžel doma a že se může postarat o děti. :lol: Taky už konečně cítím Žofu,mám placentu na přední stěně a tak jsem jí cítila později a ani teď to není nijak výrazné,ale sem tam se mi rybka o bříško otře. :wink:
Hezký zbytek víkendu.
Péťo-hezky se vylež! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.10.08 10:50

Jéééééééééé tak Péti k zítřejším narozkám přeju vše nej nej nej nej nej… a hlavně krásný zdravý dubňátko… :lol: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
26.10.08 11:01

Miri,moc díky,nic jinýho si nepřeju :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie