Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to nechápu Petruš, já informuji i o rýmě. Natož o horečce. Přece je důležité aby bylo o děti postaráno co nejlépe, zvlášť když jsou nemocné.
Já jsem teda raději když jsou doma. Jsem sobec!
Ale jsou to moje srdíčka milované. ![]()
O tom mi Ody chvilku povídej, jsem nejšťastnější když je Maťula doma, když je u něj tak mám nervy co se tam děje…
Péti tak to je taky síla, ale změňme téma, Péťo pečeš už kachýnku??? Děláš zelíčko a knedliky??? Nebo na to máš lidi??? ![]()
My budeme mít květák s bramborama.
holky????já myslela že se týká chlapů a ony jsou takový i ženský???jako fakt nechápu když jsou to její děti a má 39 že frnke ani nezbučí…
já jsem při… když má artík i zvýšenou teplotku…a miri - se zubákem to je teda taky vtipný… ![]()
po sto letech jsem se podívala na fotky na rodině..
teda miri - ty jsi kočka
!!!!
a peti - ten nový účes je aktuální?je moc hezký!!!!fakt krásný ženský!!!!
no jo,péťa peče kačenku
a to zelí bude sladkokyselé nebo kyselé?…
a bramborový knedlíčky můžu..hmm asi budu muset navštívit tátu a poprosit je o kačenku…doma ji nepeču,protže bych to jedla sama…
Teda holky, já to mám tenhle týden parádně zařízeno, moje skoro tchýně vaří, včera jsme měli vepřové na žampionech s bramborovou kaší, Dnes ještě netuším. Ale já si dám asi zase to ze včera, chutnalo mi to. I když miminku zase ne. ![]()
Najím se a během 15 minut je mi zle. No nechápu. Ale už je to trochu lepší, už toho sním trochu víc, ale zle mi je pořád.
Tak mám nakázáno se válet. Ona je totiž s kuchyní srostlá ![]()
Je moc hodná! ![]()
Ale Kačí nepřeháněj…
Budeme zase fotit bříška??? je konec měsíce, co vy na to???
Ody pořád tě to trápí ty zatracený nevolnosti??? Ach jo, to je mi líto…
Ale zařízený to máš famozně, taky bych si nechala líbit kdyby mi někdo uvařil, ale bohužel nemám tu nikoho… ![]()
Ahoj holky, zdravím při pondělku.
Krásné narozeniny Peti ![]()
Ty EX jsou vážně na zabití.. Nechápu.. A příště bych mu Miri asi řekla, ať si pro Matýska dojede sám, nebo ať mi dá na benzín.. Jsi snad taxi? On chce syna, ne? Bože.. Mars, no..
To my v životě nemůžeme pochopit..
Já se starám o bráchu naší psí holčičky, hlídáme do zítra, je zlatý, ani nevím, že mám doma 2 psy, ale taťka je marod, tak to vím bezpečně, že se starám.. Furt lítám s teploměrem, s vodou, čajem, pyžamem, měl skoro 40, angínu, tak ještě ani nespím ve svý posteli, abych to nechytla, on má celý letiště.. No řeknu vám, to jsou 4 dny volna..
Ale už je to alepsoň lepší, tak jsem ráda. On nerad marodí, k doktorovi taky nešel, takže zábaly na krk, tantum verde a panadol a potit a potit.. Je to radost..
A nejlepší jsou ty pohledy na umření ![]()
Špatně mi už není, celkem jím všechno a váha šla o kilčo dolů.. Ono mi to s tou mojí nadváhou nějak hapruje, takže mám vlastně za celé těhu zatím 3,5 kg, na jednu stranu si říkám, že je to dost, na druhou že to jde, ale při mých proporcích přibrat dalších 25 kg, tak jsem jak otesánek! A to bych fakt nepřežila. Golem jsem byla už před těhu ![]()
To opálený břicho je dobrý
Holky, musíme na sebe dávat pozor ![]()
Teda to jsou vážně hloupý starosti s chlapama, a zrovna když má být člověk v klidu a soustředit se na sebe, že?
Já jsem manželovi už před svatbou řekla, že se rozvádět nebudu, že rovnou vraždím. Vzal si mě i přesto, tak snad nebudu muset dodržet slovo. I když někdy bych ho nejradši zabila i pro menší věci… ![]()
Já zítra peču husu, 2 druhy knedlíků a 2 druhy zelí, máme pozvanou návštěvu, asi jsem se zbláznila, místo toho jsem si mohla hodit nohy na stůl a relaxovat. Ale nějak se mě už zmocňuje hnízdící mánie, o víkendu jsem dokonce vyluxovala všechny šuplíky v domě…
Nemáte někdo nějaký tip, jak udělat tu husu??? Nechce se mi dělat jí klasicky jen s kmínem, chtělo by to nějak ozvláštnit. A hlavně já teda nejsem moc kuchařka, tak bůhví, jaký bude výsledek.
Břicho bych vyfotila ráda, ale stále nemáme baterky ve foťáku. Asi budu muset přepadnout nějaké Fandíkovo autíčko a baterky vykrást…
Ahoj holky,
teda ti mužský,to je hrozný,že??????Člověk to fakt někdy nechápe........
Teda Gabu,prosím tě,kde bydlíš,bože kačena,tu miluju,já dojedu,jo!!!!!!!!mňam...........
Abm-teda chuderko,vitamíny do sebe láduj,ať toho bacilka nedostaneš taky.......
Ody…jé já bych byla ráda,kdyby mě někdo taky navařil,mě už to vaření leze krkem,ale ty si teda těch nevolností užíváš.....
Jinak už jsem si koupila těhot.kalhoty,docela hezký a dneska bundu,spíš kabátek,já mám lyžařskou a ta je tak akorát,takže by to nebylo v zimě reálný......holky já chci sluníčko,ta zima mě tak neba........
Jinak prcek v bříšku kope jak o život,to zas bude nějakej divočáček,jednoho mám doma,vlastně dva,syna a manžu…
![]()
Tak kachynka už je v bříšku
celkem dobré...........k tomu červené zelíčko na slado a br.knedlík,ale ten se přiznám jsem koupila ![]()
Nový účes je asi 2 měsíce,už se zae chystám objednat.........
Já ještě slovo k bývalce,když holky neustále omílají,že chtějí být tady a kor malá(4 roky)že k mámě nechce…to pokaždé,když mají jet domů,tak to asi říká vše.Trvalo mi dlouho,než jsem prostě přišla na to,že ona máma v tom pravém smyslu nikdy nebyla a nikdy nebude.
No a za chvíůi bude překvapení,tak se pak zase ozvu. ![]()
Ahojky,
tak kontrola dnes v pořádku, mimčo se na UZ pořádně mlelo, ale bylo to krásné! ![]()
Doktor zkoumal i pohlaví, ale malé mělo překřížené nožky, tak máme dál překvapení.
Vzali mi krev na ty triply, ale zapomněla jsem se zeptat, kdy budou výsledky, tak to je jedno, snad nikdo od nich nebude volat, a až půjdu zase do poradny, že bude vše v pořádku, myslím, že kdyby byly pozitivní, tak že se mi doktorka snad ozve.. jsem popleta no, když já byla tak vedle z toho UZ ![]()
A placentu mám na zadní straně, tak nejspíš proto už cítím pohyby jako prvorodička takhle brzy.
Jinak těhu kalhoty nosím už měsíc, do jiných kalhot se nevejdu a na sukně to venku moc není.
A co budu nosit za bundu nebo kabát zatím netuším, ale pořád doufám, že nebudu mít tak velké bříško a obléknu vše normální, nechce se mi kupovat nové věci jen na jednu zimu..
ody - teda závidím a přeju full servis ![]()
gabu - husaaaaaa…teda holky že se nestydíte,takhle dělat chutě!!!!! ![]()
peti - prosím,dej si nášup kačenky i za mě,fakt tu slintám…
Tak už máme po mejdánku
![]()
Měla jsem krásný dort,vyfotila jsem ho,tak pak dodám,dostala jsem 4 knížky.....jedna z toho je jako těhu kalendář a dá se do ní i dopisovat.No pak dupajdy na mimíse
a v nich byly zabalené naušničky
ty ne pro mimíse
,ale pro mě
![]()
no a od holčiček kytičku a pusinku ![]()
tak to bylo hezké odpoledne.
Tulipánku,jestli to nevydržíš,tak volej za 10 dní,to už by tam mohly výsledky být ![]()