Poradna duly
Jana Čurdová
DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 11.11. - - ??? Stanuska 1.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? aleesha TP 2.4. - porodnice Podolí - Daniel Adam /KO - 10.11. - - ??? MiriaM TP 2.4. - porodnice Na Bulovce Štěpánka - Jakub /KO - 5.11. - UTZ II.screening 18.11. - ??? Gabu TP 2.4. - prodnice Neratovice ??? - ??? /KO - - - ??? Petrax TP 5.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? xmerssy TP 8.4. - porodnice Sára - ??? /KO - 3.11. - UTZ II. screening 24.11. - 13+1-6,7cm Amber TP 10.4. - porodnice Podolí Karlína - Radim /KO - 11.11. - UTZ II. screening 25.11. - ??? Kačkač TP 10.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 17.10. - - ??? Rosinka TP 4.4. - porodnice Na Bulovce DVOJČÁTKA - /KO - - - ??? Ibrisam TP 10.4. - porodnice Podolí ??? - Jakub /KO - - - ??? PetraZ TP 13.4. - porodnice Sára - Matyáš /KO - - - ??? Suvik TP 13.4. - porodnice Brno Eliška - Matěj /KO 22.11. - UTZ 26.11. - ??? Angua TP 14.4. - porodnice Vsetín ??? - ??? /KO - - - ??? Ellenna TP 14.4. - porodnice Mullingar ??? - ??? /KO - - - 13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4. - porodnice Břeclav Anna - Adam /KO - 27.11. - - ??? Buresinka TP 17.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? kackakocka TP 23.4. - porodnice Juliana - ??? /KO - - - ??? Odysea TP 19.4. - porodnice Nicol - Peter /KO - 11.11. - Echo 8.12. - ??? tygr TP 19.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - 3.11. - - ??? escargot TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Titty TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Lucink_a TP 25.4. - porodnice Adélka - Jakub /KO - 4.11. - - 12+2 - 5,3cm Majka24 TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tuttu TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Nicky TP 26.4. - porodnice Kristýnka - Matyáš /KO - 10.11. - amnio 14.11. - ??? Mishutka TP 29.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Fram TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 03.11. - - 10+0 3,3cm Jojinka TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tulipánek TP - ??? - ??? /KO - - - ???DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 11.11. - - ??? Stanuska 1.4. - porodnice Praha Apolinář Žofie - ??? /KO - - - ??? aleesha TP 2.4. - porodnice Podolí - Daniel Adam /KO - 10.11. - - ??? MiriaM TP 2.4. - porodnice Na Bulovce Štěpánka - Jakub /KO - 5.11. - UTZ II.screening 18.11. - ??? Gabu TP 2.4. - prodnice Neratovice ??? - ??? /KO - - - ??? Petrax TP 5.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? xmerssy TP 8.4. - porodnice Sára - ??? /KO - 3.11. - UTZ II. screening 24.11. - 13+1-6,7cm Amber TP 10.4. - porodnice Podolí Karlína - Radim /KO - 17.10. - - ??? Kačkač TP 10.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 17.10. - - ??? Rosinka TP 4.4. - porodnice Na Bulovce DVOJČÁTKA - /KO - - - ??? Ibrisam TP 10.4. - porodnice Podolí ??? - Jakub /KO - - - ??? PetraZ TP 13.4. - porodnice Sára - Matyáš /KO - - - ??? suik TP 13.4. - ??? - ??? /KO - - - ??? Angua TP 14.4. - porodnice Vsetín ??? - ??? /KO - - - ??? Ellenna TP 14.4. - porodnice Mullingar ??? - ??? /KO - - - 13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4. - porodnice Břeclav Anna - Adam /KO - 27.11. - - ??? Buresinka TP 17.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? kackakocka TP 23.4. - porodnice Juliana - ??? /KO - - - ??? Odysea TP 19.4. - porodnice Nicol - Peter /KO - 11.11. - Echo 8.12. - ??? tygr TP 19.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - 3.11. - - ??? escargot TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Titty TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Lucink_a TP 25.4. - porodnice Adélka - Jakub /KO - 4.11. - - 12+2 - 5,3cm Majka24 TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tuttu TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Nicky TP 26.4. - porodnice Kristýnka - Matyáš /KO - 10.11. - amnio 14.11. - ??? Mishutka TP 29.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Fram TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 03.11. - - 10+0 3,3cm Jojinka TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tulipánek TP - ??? - ??? /KO - - - ???
.....se mi tam ztratil Apolinář a Žofie
![]()
Amber: Je mi 30 let. S těmi tripple testy to vím, že bývají hodně hodně často falešně pozitivní, ale i tak se bojím toho, aby mi nevyšly blbě a mě pak doktoři nutili amnio. A já bych asi šla, protože bych se bála spolíhat na to, že to asi bude falešný. Šla bych, ale strašně nerada
. No nebudu předbíhat, v pátek tam volám, tak uvidím
.
No z toho snažení už jsem na palici teda byla dost, zachránila mě právě Psychika, kde jsme všechny podobně postižené, ovšem s nekonečným smyslem pro černý humor
. Takže aspoň se v tom člověk tak netopil, když už nic
.
Díky, že jste mě vzaly mezi sebe ![]()
DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 11.11. - - ??? Stanuska 1.4. - porodnice Praha Apolinář Žofie - ??? /KO - - - ??? aleesha TP 2.4. - porodnice Podolí - Daniel Adam /KO - 10.11. - - ??? MiriaM TP 2.4. - porodnice Na Bulovce Štěpánka - Jakub /KO - 5.11. - UTZ II.screening 18.11. - ??? Gabu TP 2.4. - prodnice Neratovice ??? - ??? /KO - - - ??? Petrax TP 5.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? xmerssy TP 8.4. - porodnice Sára - ??? /KO - 3.11. - UTZ II. screening 24.11. - 13+1-6,7cm Amber TP 10.4. - porodnice Podolí Karlína - Radim /KO - 11.11. - UTZ II. screening 25.11. - ??? Kačkač TP 10.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 17.10. - - ??? Rosinka TP 4.4. - porodnice Na Bulovce DVOJČÁTKA - /KO - - - ??? Ibrisam TP 10.4. - porodnice Podolí ??? - Jakub /KO - - - ??? PetraZ TP 13.4. - porodnice Sára - Matyáš /KO - - - ??? Suvik TP 13.4. - porodnice Brno Eliška - Matěj /KO 22.11. - UTZ 26.11. - ??? Angua TP 14.4. - porodnice Vsetín ??? - ??? /KO - - - ??? Ellenna TP 14.4. - porodnice Mullingar ??? - ??? /KO - - - 13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4. - porodnice Břeclav Anna - Adam /KO - 27.11. - - ??? Buresinka TP 17.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? kackakocka TP 23.4. - porodnice Juliana - ??? /KO - - - ??? Odysea TP 19.4. - porodnice Nicol - Peter /KO - 11.11. - Echo 8.12. - ??? tygr TP 19.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - 3.11. - - ??? escargot TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Titty TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Lucink_a TP 25.4. - porodnice Adélka - Jakub /KO - 4.11. - - 12+2 - 5,3cm Majka24 TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tuttu TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Nicky TP 26.4. - porodnice Kristýnka - Matyáš /KO - 10.11. - amnio 14.11. - ??? Mishutka TP 29.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Fram TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 03.11. - - 10+0 3,3cm Jojinka TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tulipánek TP - ??? - ??? /KO - - - ???Ahoj,
vítám nově příchozí!
Suviku : ty jsi magistra farmacie, že? To by se mi zrovna hodilo
(Já totiž občas čtu psychiku)
Moje soustavná těhu rýma je totiž asi alergie
Dneska celý den smrkám, kýchám, už mám odřený nos a je mi z toho špatně. Mám doma Zodac, ale bojím se ho vzít… jenže už se fakt dost dusím a do toho se musím starat a malou.
Taky dneska moc necítím pohyby. Ale snad je to jen tím ustavičným smrkáním.
Amber : já taky nesnáším krev, ale co se dá dělat. Tak snad aspoň výsledky budou ok ![]()
Tak už je ten seznámek snad komplet ![]()
Suvi, já bych taky šla na amnio, kdyby mě tam posílali, ale taky se mi tam nechce, asi jsme na tom všechny stejně
Já to mám s doktorem tak, že když jsou špatně výsledky z krve, tak volají, když nevolají, je to ok, ale většinou když tam pak jdu a ptám se na výsledky osobně, tak mi řeknou, že ještě nejsou, přitom když volám, tak dostanu vynadáno, že kdyby něco bylo, žemi zavolají oni. Takže se to dozvím nejpozději toho 11/11 na kontrole.
Aleesha: Tohle jsme zrovna řešily i v Psychice. Shodly jsme se, i podle naší dr. Pudly a podle alergologů od holek, že by Zodac neměl škodit. Pokud ti nezabírá nic jiného (různé Sterimary, Mary, Vincentky apod.), neboj se ho vzít. Můžeš zkusit i jen zavolat na svou alergologii, jestli by měli něco proti, pokud chodíš, případně by ti nedoporučili něco jiného. Měla jsem kamarádku, která zase v těhotenství trpěla na vazomotorickou rýmu, měla věčně ucpaný nos a taky…když použila kapky do nosu, které mají graviditu v kontraindikacích, nic se nestane. Stačí použít dětské kapky, ty jsou slabší, do oběhu se ti vstřebá strašně málo. Já jsem u alergií měla dobrou zkušenost s Vibrocilem. U kapek máš tu výhodu, že je to lokální použití. Takže tak, snad jsem ti trosku poradila
, musí to být nepříjemný, to věřím.
Jéé,zase jsme se rozrostly,to je pěkné,kolik je dubňátek,jen tak dál.Všechny nové tváře moc vítám!!!
Gabu-díky za optání,jde to. ![]()
tak jsem se snažila to trošku zpřehlednit, ale jo to celkem těžký to dát do nějaký formy ![]()
EDIT: úprava Suvika - nějak ztrácím přehled ![]()
Stanuško ty už víš, že to bude holčička? Nebo doufáš? ![]()
DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4.-porodnice???-???/KO-11.11.–??? Stanuska TP 1.4.-porodnice ApolinářŽofie-???/KO---??? aleesha TP 2.4.-porodnice Podolí-[barva=blue:25122ce0da]Daniel Adam/KO-10.11.–??? MiriaM TP 2.4.-porodnice Na BulovceŠtěpánka-Jakub/KO-5.11.-UTZ II.screening 18.11.-??? Gabu TP 2.4.- porodnice Neratovice???-???/KO---??? Petrax TP 5.4.-porodnice???-???/KO---??? xmerssy TP 8.4.-porodniceSára-???/KO-3.11.-UTZ II. screening 24.11.-13+1-6,7cm Amber TP 10.4.-porodnice PodolíKarolína-Radim/KO-11.11.-UTZ II. screening 25.11.-??? Kačkač TP 10.4.-porodnice???-???/KO-17.10.–??? Rosinka TP 4.4.-porodnice Na BulovceDVOJČÁTKA/KO--- ??? Ibrisam TP 10.4.-porodnice Motol???-Vojta a Štěpán/KO 18.11.–??? PetraZ TP 13.4.-porodniceSára-Matyáš/KO---??? suvik TP 13.4.porodnice ???Eliška-Matěj/KO 22.11.-UTZ 26.11.-??? Angua TP 14.4.-porodnice Vsetín???-???/KO---??? Ellenna TP 14.4.-porodnice Mullingar???-???/KO---13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4.-porodnice BřeclavAnna-Adam/KO-27.11.– ??? Buresinka TP 17.4.-porodnice???-???/KO---??? kackakocka TP 23.4.-porodniceJuliana-???/KO---??? Odysea TP19.4.-porodniceNicol-Peter/KO-11.11.-Echo8.12.-??? tygr TP 19.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-3.11.---??? escargot TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO---??? Titty TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO--- ??? Lucink_a TP 25.4.-porodnicecolor=violet]Adélka[/barva]-Jakub/KO-4.11.– 12+2 - 5,3cm Majka24 TP25.4.-porodnice???-???/KO---??? Tuttu TP 25.4.-porodnice???-???/KO---??? Nicky TP 6.4.-porodnicecolor=violet]Kristýnka-Matyáš/KO-10.11.-amnio 14.11. -??? Mishutka TP 29.4.-porodnice???-???/KO---??? Fram TP 30.4.-porodnice???-???/KO-03.11.–10+0 3,3cm Jojinka TP 30.4.-porodnice???-???/KO---??? Tulipánek TP - porodnice???-???/KO---???
Suviku : moc děkuju! Já právě tu vazomotor. rýmu měla i v minulém těhotenství, ale teď je to mnohem horší. Spreje už používám ve velkém
, ale ten zodac jsem se bála. Na alergologii nechodím, ale mám pylovou alergii, tak mi nějaký zbyl od léta.
Nevím , jestli je to tím, že jsme přesunuli králíka a morče zeshora, kde jsou dělníci, nebo ti něco přinesli, ale alergie jak vyšitá ![]()
Ahoj, tak se zase hlásím po delší pauze. ![]()
Koukám, že se nám to tu rozrůstá. Tak vítám též.
Jinak tu všichni píšete o pohybech a jak furt mimi cítíte.
Tak já nevím, těhotná jsem po druhé, ale rošťáky tam mám pocit asi necítím. Nebo spíš mám takové divné občas vrtochy v břiše, ale to nevím, jestli to třeba nejsou střeva apod. ![]()
Jinak co se týče alergií v těhotenství, tak s Vámi soucítím, jsem taky alergik a ještě ke všemu ekzematik a je to děs, když si v těhotenství člověk na to nemůže vzít vůbec nic. ![]()
Ale za ty prťata to stojí. ![]()
Jo jinak jsem chtěla říct, že mám chybu v seznámku. Jméno dítěte není Jakub (toho mám teď) - jména ještě nevíme. Resp. kluci asi budou Vojta a Štěpán a holky ještě nevíme. Další KO mám 18.11. tak kdybyste někdo byl tak hodnej a opravil to, tak budu moooooc vdečná. Já jsem se s tím posledně hrozně trápila.
Jo a rodit asi budu v Motole. ![]()
Nicky-skoro bych řekla,že bez těch mezer to bylo přehlednější,ale i tak je seznámek hezky. ![]()
stanusko já vím, já už to mezitím opravila i Suvíka tak prosím to svoje smaž, ať se to holkám neplete a já slibuju už na to dneska nesáhnu
![]()