Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak, k tem vysledkum triplu apod. Ted jsem vzpomnela, ze sestrenice od manzela u obou deti mela z nejakych tech odberu Downuv syndrom,a take byla na odberech ted nevim z plodovky nebo placenty, a ma obe deti zdrave!!! takze je to vsechno tak nejiste, takze si myslim, ze ve vestine pripadu je vzdycky vsechno OK ![]()
a to v pokrocilem tehu jich nezajima ten cipek? vzdyt naopak, dulezite vedet, jestli nehrozi predcasny porod.. ![]()
No to jo zajímá je čípek, ale co si pamatuju já u Matesa, tak jsem nelezla na kozu, ale vyšetřovala mě na lehátku, abych nemusela na kozu…
Rosi já taky byla na amnio, vyšel mi taky z krve down., a mám zdravýho kluka…
Ahoj,
tak jsem skákla na rychlou kontrolu u gyndr,všechno v pořádku,zjistila jsem,že jim tam váha váží o dvě a půl kila více než doma a u děcké mudry
,mám +0,5kg od minulé kontroly,celkově+ 3,5kg.Srdíčko Žofince krásně a pravidelně tlouklo.
![]()
Všem moc gratuluju k dobrým kontrolám a výsledkům testů.
Mersy-máš SZ.
Vsem take gratuluji ke KO! a ptala jsem se, co mne jeste cekaji za vysetreni, tak uz nejak moc toho nerekla sestricka: takove to vysetreni na cukr snad v 25.tydnu (s polykanim sladkeho hnusu) a pak uz v 30.neco zase krevni obraz a znovu sifilis (jak to na zacatku)a to je vse…Neni to malo????take to mate tak?
Rosinko,gratuluji ke KO ![]()
Mirio,co balíček už došel?????Mě ještě ne ![]()
No ono víc Rosi toho snad ani není, UTZ 20tt a 30tt a ještě krev na krev. obraz a jak píšeš. A ten test na cukrovku všichni nedělají, je povinný myslím po 25 roku, ale to nevim, uvidíme kam nás ještě pošlou…
Peti nedošel mi ještě, ach jo… ![]()
tak ja jsem daaavno po 25.roku
ja myslela, ze tam posilaji, komu nejak ten cukr zlobi v moci treba, nebo kdo hodne pribira…
Asi určitě tam jde ta která má dispozice k cukrovce, ale to že je to povinný po 25 roku jsem slyšela, ale nevim od koho, nechci kecat…
Holky na chvili jsem usnula........
Peti, genetiku nam nedelali pred IVF, bohuzel, mohlo byt spoustu veci jinak...........
Luci, gratuluju opozdene ke svatbe a urcite se Vam to krasne vydari........
Rosi, gratuluju ke KO, me dr na koze jeste neprohlizela.........
Nicky moc drzim palce pri amniu a posleze pri vysledkach.........
Holky vsem moc dekuju........
No a skupinu jsem opravdu myslela moji, nikdo mi tam nebral krev, myslim na gynekologii..........ja vim, des.....je mi ze vseho nanic...........
Vsem preji krasny vecer.........a dekuju
Tak mě holky dr,dala takový rozpis,co mě vše čeká a kdy............na cukr jdu ve 24.týdnu.
mirio,ale že jim to trvá vid
![]()
Merssynko, tak to je fakt divne s tou genetikou a krevni skupinou.....ja jsem tady v Praze byla na zacatku v jednom CARu, pak jsem presla do druheho, a tu krevni skupinu a genetiku udelali HNED v tom prvnim a v tom druhem, to take chteli, ale rekla jsem ze donesu vysledky, co uz mam. Ach jo…ale Merssy, fakt, jeste nezoufej, a zkus to nejak preckat to blbe obdobi, MUSI to byt v poradku, uvidis!
jo, a jak jsem presla z CARu k OG tak take v tom prvnim velkem odberu krve chtel krevni skupinu…takze to mam potvrzeno nekolikrat…
Já teda z CARU mám genetiku akrevní skupinu,tu mi pak hned dělala moje gyndr.znova.
Ale Merssynko,nezoufej a hlavně se snaž zůstat co nejvíc v klidu,miminko bude určitě v pořádku.
Péti fakt už by to mohli poslat, strašně se těším, a myslím že už bych ho mohla nosit, protože mám už těhu trika a v pohodě… sice břicha se mi tam vejde ještě habaděj, ale je to nositelný ![]()
Jinak mě odběry na krevní skupinu RH-faktor a nemoci mi brali jak mi dávali těhu prukazku.
Merssy zkus myslet na toho chlapečka co nosíš, poslouchejte spolu hodně hudbu a povídej mu, to mi radili když jsem čekala jak všechno dopadne u Matýska, uvidíš až tohle pomine tak to bude jen špatná vzpomínka a v dubnu budete mít překrásnýho chlapečka zdravýho… ![]()