duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4020
30.10.08 16:34

Jinak, k tem vysledkum triplu apod. Ted jsem vzpomnela, ze sestrenice od manzela u obou deti mela z nejakych tech odberu Downuv syndrom,a take byla na odberech ted nevim z plodovky nebo placenty, a ma obe deti zdrave!!! takze je to vsechno tak nejiste, takze si myslim, ze ve vestine pripadu je vzdycky vsechno OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 16:35

a to v pokrocilem tehu jich nezajima ten cipek? vzdyt naopak, dulezite vedet, jestli nehrozi predcasny porod.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.10.08 16:38

No to jo zajímá je čípek, ale co si pamatuju já u Matesa, tak jsem nelezla na kozu, ale vyšetřovala mě na lehátku, abych nemusela na kozu…

Rosi já taky byla na amnio, vyšel mi taky z krve down., a mám zdravýho kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.10.08 16:39

Ahoj,
tak jsem skákla na rychlou kontrolu u gyndr,všechno v pořádku,zjistila jsem,že jim tam váha váží o dvě a půl kila více než doma a u děcké mudry 8O ,mám +0,5kg od minulé kontroly,celkově+ 3,5kg.Srdíčko Žofince krásně a pravidelně tlouklo. :lol: 8)
Všem moc gratuluju k dobrým kontrolám a výsledkům testů.

Mersy-máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 16:59

Vsem take gratuluji ke KO! a ptala jsem se, co mne jeste cekaji za vysetreni, tak uz nejak moc toho nerekla sestricka: takove to vysetreni na cukr snad v 25.tydnu (s polykanim sladkeho hnusu) a pak uz v 30.neco zase krevni obraz a znovu sifilis (jak to na zacatku)a to je vse…Neni to malo????take to mate tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
30.10.08 17:00

Rosinko,gratuluji ke KO :lol:
Mirio,co balíček už došel?????Mě ještě ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.10.08 17:10

No ono víc Rosi toho snad ani není, UTZ 20tt a 30tt a ještě krev na krev. obraz a jak píšeš. A ten test na cukrovku všichni nedělají, je povinný myslím po 25 roku, ale to nevim, uvidíme kam nás ještě pošlou…

Peti nedošel mi ještě, ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 17:18

tak ja jsem daaavno po 25.roku :D ja myslela, ze tam posilaji, komu nejak ten cukr zlobi v moci treba, nebo kdo hodne pribira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.10.08 17:20

Asi určitě tam jde ta která má dispozice k cukrovce, ale to že je to povinný po 25 roku jsem slyšela, ale nevim od koho, nechci kecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.10.08 17:24

Holky na chvili jsem usnula........

Peti, genetiku nam nedelali pred IVF, bohuzel, mohlo byt spoustu veci jinak...........

Luci, gratuluju opozdene ke svatbe a urcite se Vam to krasne vydari........

Rosi, gratuluju ke KO, me dr na koze jeste neprohlizela.........

Nicky moc drzim palce pri amniu a posleze pri vysledkach.........

Holky vsem moc dekuju........

No a skupinu jsem opravdu myslela moji, nikdo mi tam nebral krev, myslim na gynekologii..........ja vim, des.....je mi ze vseho nanic...........

Vsem preji krasny vecer.........a dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
30.10.08 17:25

Tak mě holky dr,dala takový rozpis,co mě vše čeká a kdy............na cukr jdu ve 24.týdnu.
mirio,ale že jim to trvá vid :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 17:28

Merssynko, tak to je fakt divne s tou genetikou a krevni skupinou.....ja jsem tady v Praze byla na zacatku v jednom CARu, pak jsem presla do druheho, a tu krevni skupinu a genetiku udelali HNED v tom prvnim a v tom druhem, to take chteli, ale rekla jsem ze donesu vysledky, co uz mam. Ach jo…ale Merssy, fakt, jeste nezoufej, a zkus to nejak preckat to blbe obdobi, MUSI to byt v poradku, uvidis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 17:29

jo, a jak jsem presla z CARu k OG tak take v tom prvnim velkem odberu krve chtel krevni skupinu…takze to mam potvrzeno nekolikrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
30.10.08 17:40

Já teda z CARU mám genetiku akrevní skupinu,tu mi pak hned dělala moje gyndr.znova.
Ale Merssynko,nezoufej a hlavně se snaž zůstat co nejvíc v klidu,miminko bude určitě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.10.08 17:59

Péti fakt už by to mohli poslat, strašně se těším, a myslím že už bych ho mohla nosit, protože mám už těhu trika a v pohodě… sice břicha se mi tam vejde ještě habaděj, ale je to nositelný :)

Jinak mě odběry na krevní skupinu RH-faktor a nemoci mi brali jak mi dávali těhu prukazku.

Merssy zkus myslet na toho chlapečka co nosíš, poslouchejte spolu hodně hudbu a povídej mu, to mi radili když jsem čekala jak všechno dopadne u Matýska, uvidíš až tohle pomine tak to bude jen špatná vzpomínka a v dubnu budete mít překrásnýho chlapečka zdravýho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí