Poradna duly
Jana Čurdová
Mirio,já mám těhu triko jen jedno a zatím ho nenosím.Ale na tamto se teda těším.Dnes zastavil před domem pošták,co vozí balíčky,ale nic ![]()
Péti věřím, že dojde příští týden ve čtvrtek, protože ve středu večer jedu do neděle pryč a budu si ho moct vyzvednout až v pondělí, to je celý moje štěstí…
Já se strašně tady na to triko těším.....
Neeeee dojde tak,aby sis ho mohla vzít sebou
![]()
Mirio,když je 1.screening a triple testy v pořádku,už se na genetický UTZ nechodí vid,jen na ten velký asi ve 20 týdnu.
Nebo co nás ještě čeká????????????????
MOc bych si ho chtěla vzít sebou, jedu na veletrh prodávat hračky, tak by to bylo docela takový milý…
Peti, když ti vyšly dobře všechny testy není důvod tě hnát na genetiku, máš dvojí jištění, jak NT v 1. trimestru, tak triple, teď už jen UTZ 20tt a 30tt a odběr krve na krev. skupinu a Rh - faktor a sifilis, HIV BWR a nevím co ještě, jo a ještě ta cukrovka, ale to nevim jak je, no a pak porod, já teda ještě chci jít na 4D UTZ ten se dělá od 24tt a není hrazený pojišťovnou, na to se těším…
Mirio,díky ![]()
No prodávat v tom tričku teda musíš ![]()
A NA 4D utz CHCI TAKYYYYYYYYYYYYYY ![]()
Já chci volat do gennetu zítra a objednat se, protože tam mají dvouměsíční objednávací lhůty, a já jsem 19tt, a chci jít hned ten 24tt, prostě co nejdříve, nejradši bych šla hned zítra…
No jo bylo by fajn kdyby došlo, budu prodávat miminkovský hračky, hrací dečky, plyšový hračky a tak… Docela se těším zase mezi lidi.
http://www.zelvicka.cz/…_hracky.html
tady tohle budu prodávat
Mirio,to jsou krásný věci,to je radost toto prodávat ![]()
A ty máš asï na mysli Gennet v Praze vid,já zase na to chci do Gennetu v Liberci,to je pobočka ![]()
holky, a co je 4 D ultrazvuk? ja jsem myslela, ze 3 D uz je vrchol?Dneska, co mi Dr. delal UZV, tak byl na nic, ja jsem malem nechapala, kde jsou rucicky, nozky, hlava, nevim, cim to bylo a i na fotce neni rozeznatelne. Rikam, ze minule to bylo mnohem lepsi, a on se na mne podival udivene, a rikal, vsak jo, to byl 3D
a ja jsem ani nepochopila
![]()
Má krásný věci, hlavně ty povlečení do postýlky a prostě všechno, přemýšlím jestli něco nekoupím
Povlečení mám už z Ikei zvířátkový, tak na střídačku, líbí se mi takový to zelenkavý…
Jo jo mám na mysli Gennet v Praze, chci jít hned jak to půjde…
jeee, Miri, no to jsou uzasne vecicky
hezoucke. S briskem se Ti bude dobre prodavat ![]()
rosinko děkuju…
Péti když nedojde to triko, mám jedno, co se do toho stánku bude hodit, dám fotku , momentík… ![]()
Mirio,já bych teda neodolala
![]()
Holky já teda ještě nemám nic,teda asi dvoje dupajdy,jedno body a ponožky
![]()
No ale už jsme doma říkali,že začneme
aspoň pomalu budovat a nakupovat ![]()
Ahojky,
dodatečně děkuji za přáníčka.
Merssy:držíme palečky,ať už to máš za sebou a všechno dobře dopadlo.To čekání v nejistotě je nejhorší.
Mě brali dneska krev na tripple,zatím si to nijak nepřipouštím,ale jak se bude blížit čtvrtek,budu nervózní jak pes.Jdu zahnat dacana do pelechu a už se těším na Zoufalky
Tak jsem dala foto trika do galerky tady na miminu, napsala jsem tam 18tt, ale má to být 19tt, ale to je uplně jedno, jde o to triko… ![]()
Péťo tak my toho taky moc nemáme, máme ty body z teska, z Ikei to povlečení + mantynely do postýlky, dečku do kočárku, jedny gaťky, kombinézku chlupatou a nějaký ty látkový plenky, nic víc…