Poradna duly
Jana Čurdová
Péti díky…
je takový správné prdlý, moc se mi líbí… ![]()
No já se jdu věnovat rodince, teda spíše telce, bude ordinace, tak ať jsem vykoupaná ![]()
Přeji krásný večer a krásnou dobrou noc…
Mirio,pááááá a dobrou,
taky budu koukat na ordinaci,ale už jen tak ze zvyku,už mě nebere
jako dřív.
Ahoj holky,
tak už druhý den volám na gyndu,kvůli tripltestům,plno nervozity,plno peněz provolaných a už druhej den mě řekli,že to tam ještě není.Tak zas zítra mě to čeká nanovo.
Peti-gratuluji k výsledkům......to tak u vás chodí,že ty testy,co jsou v pořádku tam nepošlou a ty špatný jo????Mě nikdo nic takovýho neřekl,že pokud budou dobrý,že to neposílají.
Mersy-teda kočenko,to mě moc mrzí,kolikrát jsem si na tebe vzpomněla a říkala si,jak se máš a ty prožíváš takový trápení..........uvidíš,že to všechno dobře dopadne........snaš se nenervovat.
Kdybys chtěla zajít někam na čajík a vylít si srdíčko,dej vědět,nějak si to zkusím zařídit...........držím všechno co mám!!!!!
Ahoj,
ta cukrovka je opravdu po 25. roce, ne vyloženě povinná, ale doktoři to tak berou. A taky pro každého, kdo má cukrovku v rodině. Já tedy neznám nikoho, kdy by nemělˇ, aspoň tu stařeckou. Já minule nebyla, 25 mi bylo těsně a nechtělo se mi na to brr vyšetření. Teď se mi taky nechce, ale uvidíme.
Jinak 3D a 4D se liší tak, že 3D je trojrozměrný a 4D je navíc v reálném pohybu.
Mersy :
držím palce a poslala jsem ti SZ
A mně se ta alergie transformovala do regulérní rýmy, navíc tu máme docela zimu, protože řemeslníci dělají půdu. Ale jinak jsou fakt rychlí ![]()
Xmerssy budu ti moc držet palce, aby všechno bylo dobrý! Musí to být hrozný nervy
…ale doufám, že všechno vyjde v pořádku a budeš mít zdravé miminko! Drž se!
merssy - holka zlatá drž se, určitě bude všechnov pořádku!!! Budeme na tebe myslet a držet všechny palečky co doma máme!!! ![]()
Mě čekají výsledky ve středu odpoledne.
Už teď jsem nervozní!
Holky, vy nakupujete, já teda mám prakticky všechno. Až na autosedačku! Ale samo nakoupím ještě něco. No ale to bych ráda už v modré nebo růžové, takže čekám jestli se nám ukáže mimi! UTZ bych měla být na konci listopadu v 20 týdnu a pak toho 8.12. na Echu.
Včera mi můj drahý syn udělal scénu ve škole, že nechce jít domů ve tři hodiny ale po obědě, takovou že mi volali domů! Šla jsem pro něj! - Nikdy to ještě neudělal!!!
Tak naštvaná jsem dlouho nebyla! Myslela jsem že ho přetrhnu! Sebrala jsem mu televizi a playstation z pokojíčku, má zakázaný pc a celý den byl v pokojíku a učil se! Dnes hodlám pokračovat.
Kupodivu asi pochopil že to přehnal, a ani nepípnul a nebrečel, když slyšel ty tresty! ![]()
No holky, extrém! A prý že mám hodný děti! (jak tvrdí okolí) ![]()
Ahoj holky,
tak tripltesty mám v pořádku,tak jsem ráda,moc se mě ulevilo.
Vám co to špatně vyšlo,držím pěstičky,určitě to bude všechno v pořádku!!!!!!
A vy co čekáte na výsledky přeji pevný nervy!!!!!!
Ahojky, tak jsem si teď volala a taky je mám v pořádku. Holky, no to byl šutr, co mě spadl ze srdce
.
Možná by je ani neměli dělat co, když bývají tak často falešně pozitivní… ![]()
Držím taky palce všem co je čekají nebo co jdou na amnio!
Ahoj holky,
Kačkač,super,
ne,že by to u nás neposílali,jen když je to špatný,tak je to tam do týdne a nebo aspoň telefonicky upozorní.Aby se to dotyčná dozvěděla co nejdřív.
A pokud je vše v pořádku,tak jsou tam výsledky do 14ti dnů-takže pokud to tam nebylo,vypadá to velice nadějně.
Odysseo,tak tak udělala jsi dobře,jinak by si za chvíli dělal co chce vid.
Hlásím se skoro po třech týdnech, všechny moc zdravím a vítám nové těhulky, krásně se nám to tady rozrůstá!!! ![]()
Krásně jsme si užili týden na Madeiře a potom pár dní na Slovensku na Malé a Velké Fatře.
Cestu letadlem jsem zvládla celkem dobře, i když těch 5 hodin bylo dost, cestou tam mi ke konci už bylo trochu blbě.
Na Slovensko se cestovalo líp, měli jsme lůžka a celé kupé pro sebe, tak jsem se i trochu vyspala, i když s prckem na jedné úzké posteli bylo málo místa.
Postupně doma likviduju hromady prádla a uklízím všechny nezbytnosti, co jsme s sebou tahali, už to tady pomalu začíná vypadat trochu normálně.
Zkusím vás dočíst, ale je to přes 40 stránek tak nevím nevím, kdy to zvládnu.
![]()
Tady nikdo není
, užíváte si víkendu a péče miláčků? ![]()
Mě odjela skorosvokra, tak už vařím sama!
![]()
Titty - vítej zpátky! ![]()
Hlásím, že už jím! Sice po trochách a po jídle je mi stále trochu zle, ale už to není tak hrozné! A naše Čikíčátko v bříšku se opravdu vrtí, včerajsem dostala dokonce dost zřetelnou ránu!
Cítím ho když sedím trochu nahnutá dopředu, nebo když ležím - ale ne zas moc často! ![]()
Ahoj holky,
tak včera jsme byli na dost dlouhé prochajdě,ale bylo to fajn ![]()
A já teda mimíse necítím ![]()
Jinak dnes je zase krásně,tak užívejte ![]()
Chtěla jsem vložit tabulku ale nějak jsem to zkazila, tak to přenechám raději zkušenějším ![]()
Ahoj,
všem gratulu k pohybům a úspěšným KO a dobrým výsledkům.
Petro-vždyť čekáš prvního mrňosuka a tak je úplně normální,že mimčo ještě necítíš.Na to je času až po 20tt. ![]()
Já tedy už vím,co v bříšku nosím,vím to od čtvrtka,ví to dokonce i můj mužský(nakonec nevydržel
),ale počkám s definitivním chlubením se do pátku,kdy bych měla mít výsledky z amnio.
Výsledky si nepřipouštím jiné než dobré,protože Žofka byla na UTZ naprosto v úpořádku.
![]()