Poradna duly
Jana Čurdová
Lucinko - velikánská gratulace!!!!!
Hodně štěstí, hodně vína,
napřed dceru, potom syna.
Sypte vranám hodně zrní, ať vám brzo něco vrní.
Když to nejde s vránou, čápem,
tak to zkuste s jiným ptákem.
Ale pozor - život běží úprkem,
držte se vždy kolem krku, ale nikdy pod krkem. ![]()
Stanusko - ti naši kluci jsou teda čísla. Me ten můj drak zase bulel ráno před školou. Ach jo!
Holky jdu telefonovat pro vsledek tripl testu ![]()
Nestačím dočítat - tak jen krátce. Na amnio jdu 11.11. mom ležím doma se střevní chřipkou, tak se včera odběr nekonal.
V po mi brali krev na tripl (nevíte kdy budou výsledky?) a ani se mi dr. na tygříka nekoukl ![]()
S tím RH- já jenom vím, že když je, tak chtějí před amnio vyšetření na prtilátky, které nesmí být starší 14 dní.
Jupííííííííííííííííííí................ triply mám v pořádku!!!!!!!!!!!! ![]()
Mám obří radost! Všem děkuji za držení palečků! ![]()
Trvalo mi to dýl,
volal do toho bývalý, byl se odhlásit z toho bytu, a tam mu dali formulář, že se musí bytu vzdát! Tak se ho vzdát nechtěl, tak jsem mu vysvětlila, že mám vše připravené pro žalobu, a že podle právníka nemá šanci. TAk se tvářil, že to teda jede potvrdit na úřad! No jsem zvědavá! Jestli ho budu muset žalovat, tak mě picne, nechce se mi do toho, ale když budu muset tak to udělám!
Hlavně že mimi je OKI ! Dnes mě probudilo šťouchancem.
Je to neposeda! ![]()
ahoj, taky nestíhám dočítat, tak aspoň všechny zdravím ![]()
před 14 dny mě skolila angína, teď už je to v pohodě, jsem zase v pracovním procesu.
holky, která jste ještě nebyla na vyšetření u obvoďáka, radši běžte co nejdřív … mně donutila až ta angína. na EKG mi byla zjištěna tachykardie, dr. mě poslala na testy na štítnou žlázu, a bohužel dopadly blbě … zítra jdu na endokrinologii, tak se dozvím víc … surfuju po netu a hledám info, a snad zvýšená funkce štítné žlázy by moc vadit neměla, snížená by mohla způsobit vady na mozku miminka … tak doufám, že to bude ta zvýšená a budu jen brát prášky.
nechci vás strašit, ale radši k tomu dr. a na EKG běžte, já vůbec žádné zdravotní problémy neměla, vůbec mě nenapadlo, že by něco nemělo být ok. je lepší, když se to podchytí včas.
držte mi zítra palce …
DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4.-porodnice???-???/KO-11.11.–??? Stanuska TP 1.4.-porodnice ApolinářŽofie-???/KO---??? aleesha TP 2.4.-porodnice Podolí-[barva=blue:96ffe9a886]Daniel Adam/KO-10.11.–??? MiriaM TP 2.4.-porodnice Na BulovceŠtěpánka-Jakub/KO-5.11.-UTZ II.screening 18.11.-??? Gabu TP 2.4.- porodnice Neratovice???-???/KO---??? Petrax TP 5.4.-porodnice???-???/KO---??? xmerssy TP 8.4.-porodniceSára-???/KO-3.11.-UTZ II. screening 24.11.-13+1-6,7cm Amber TP 10.4.-porodnice PodolíKarolína-Radim/KO-11.11.-UTZ II. screening 25.11.-??? Kačkač TP 10.4.-porodnice???-???/KO-17.10.–??? Rosinka TP 4.4.-porodnice Na BulovceDVOJČÁTKA/KO--- ??? Ibrisam TP 10.4.-porodnice Motol???-Vojta a Štěpán/KO 18.11.–??? PetraZ TP 13.4.-porodniceSára-Matyáš/KO---??? suvik TP 13.4.porodnice ???Eliška-Matěj/KO 22.11.-UTZ 26.11.-??? Angua TP 14.4.-porodnice Vsetín???-???/KO---??? Ellenna TP 14.4.-porodnice Mullingar???-???/KO---13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4.-porodnice BřeclavAnna-Adam/KO-27.11.– ??? Buresinka TP 17.4.-porodnice???-???/KO---??? kackakocka TP 23.4.-porodniceJuliana-???/KO---??? Odysea TP19.4.-porodniceNicol-Peter/KO-11.11.-Echo8.12.-??? tygr TP 19.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-3.11.---??? escargot TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-25.11.-??? Titty TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO--- ??? Lucink_a TP 25.4.-porodnicecolor=violet]Adélka[/barva]-Jakub/KO-4.11.– 12+2 - 5,3cm Majka24 TP25.4.-porodnice???-???/KO---??? Tuttu TP 25.4.-porodnice???-???/KO---??? Nicky TP 6.4.-porodnicecolor=violet]Kristýnka-Matyáš/KO-10.11.-amnio 14.11. -??? Mishutka TP 29.4.-porodnice???-???/KO---??? Fram TP 30.4.-porodnice???-???/KO-03.11.–10+0 3,3cm Jojinka TP 30.4.-porodnice???-???/KO---??? Tulipánek TP - porodnice???-???/KO---???Ahoj holky, tak mám triply pozitivní, jedu si pro výsledky, jsem hotová. Já na tu amnio nechci
Ačkoli vím, že často vycházejí falešně pozitivní, stejně bulím. Ach jo.. ![]()
Ody super, moc gratuluju!!
Tygřík no ty si to teda vybíráš, tak ať se z toho co nejdřív dostaneš a jinak dík, připoměla jsi mi ty odběry protilátek, já na to úplně zapoměla, takže bych tam pak asi měla problém ![]()
Amber ještě nezoufej, třeba to nebude ta strašný, uvidíš co ti řeknou ![]()
Amber-nejprve zjisti,co ti vyšlo špatně,jetli nějaké roštěpové vady,ty by se daly vyloučit na UTZ.A taky uvidíš,jaké riziko budeš mít.Ty jsi byla na screeningu v 1.trimestru?Amnia se vůbec neboj,já jsem kvůli tomu,abych se vyhla odběru pl.vody snažila otěhotnět tak,aby mi nebylo 35let v TP,ale nakonec jsem tam stejně skončila a samotný odběr je sranda,spíš ty nervy okolo.Tripl vážně často bývají falešně pozitivní.Kamarádka od nás z diskuze taky měla pozitivní tripl a čeká zdravého chlapečka. ![]()
Amber - pokud ti vyšel NT okí, tak opravdu klíííd. nejdřví zjisti, co ti vyšlo špatně. Neboj, bude to v pořádku
Nicky - nemáš zač ![]()
Odyseo - teda. Vidíš, já už mám ekg za sebou, žádné odběry mi nedělali. Ale já byla na odběrech pro NT v odběrovém centru na Karláku a tam dělají vyšetření štítné žlázy automaticky (teda musíš jim podepsat souhlas), takže to mám. Ale to moje dr. neví … takže to asi není standartní vyšetření
a nebo na to ta moje s… ![]()
Ahoj, nestíhám dočítat - reagovat.
Gratuluji všem k dobrým výsledkům a ke svatbě.
Zároveň držím všem palečky ať vše dobře dopadne.
Já jsem byla teď v pondělí na kontrole u zubaře. Hned jsem dostala zprďáka, že jsem tam dva roky nebyla. ![]()
A aby toho nebylo málo, tak mi Mudr. řekla ať za rok přijdu a vytrhá mi moudráky. Tak to bylo uklidnění na druhou. Naštěstí jinak se zubama žádný problémy nemám, proto ani k tomu zubaři nejdu, když mě to nenutí. I když vím, že prevence je prevence. ![]()
Bavíte se tu o EKG. To by mě taky zajímalo. To Vás tam Váš gynekolog posílá či si tam můžete zajít sami? Já totiž při prvním vůbec nebyla - gynekolog to po mě nežádal a ani jsem nevěděla, že se tam chodí. Jinak hlásím vehementní pohyby - kulišáci se tam melou jak zjednaní. ![]()