duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
6.11.08 20:40

Juchůůů tak teď už to bude Merssy jen dobré!!! :-) Moooc gratuluju!!!

Jsem ráda a držím palce ještě Tygříkům! Tygřátko bojuj, doktorů se neboj! Taky Amber! Holky držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.11.08 21:07

Merssy - to je prádaaaaaaa!!!! Moc gratuluji! Pohlaď za nás chlapíka v bříšku! :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.08 06:11

Merssy: moc moc gratuluju. Teď hlavně odpočívej!

A Lucince jsem zapomněla popřát hodně štěstí v manželství!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 09:37

Ahoj holčiny,
včera jsem mrskla aktuální vyrostlí bříško na mojí domovskou diskuzi,tak se vám jdu taky pochlubit,jak mi hodně bříško za pět týdnů vyrostlo:

19+1tt:

focené z mobilu,protože ta moje nejmenší treperenda hodila kartu z fo´táku do PC a ještě jsem ho nerozmontovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.11.08 09:52

Ahoj holky, dobre rano.......... :-)
dnes se citim uplne fit........... :D :potlesk:
Dekuju za gratulace :srdce: :huban:

Stani , mas tak nadherne brisko..... :potlesk: , moc Ti to slusi, opravdu.....a jak jsi psala, ze jsi pribrala, me pripadas stihlounka.........hezky brisko vynikne...........
Mam taky pocit, ze brisko roste rychle, az vyfotim, poslu............
Stani uz jsi volala na vysledky?

Holky mam dotazek, budete, nebo kupujete neco od Astheticu?Ja koukam na jejich stranky, ostatni holky si od nich vse dost chvali......veci maji teda nadherne...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 10:05

Mersy-supr,že se cítíš úplně fit,taky i já tak nějak třetí den jsem byla fit na těle a hlavně už jsem byla mnohem klidnější,že je odběr bez komplikací.Výsledky jestli dneska budou,budou po druhé hodině.Ale je zvláštní,že nenervuju a dokonce,kdyby ráno z mojí domovské diskuze nedržely na dnešek pěstičky,tak jsem na to úplně zapomněla.Prostě Žofince věřím.
Já jsem hodně přibrala(vyžrala se) před těhotenstvím,za těhotenství jsem zatím přibrala tak maximálně 4kg,ale před těhu 5kg. :lol: 8)
A ty, jak tobě vyskočilo bříško?A co jméno pro chlapečka,dumáte? :wink:
Jo tu firmu neznám,takže nenakupuju,hoď prosim tě odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.11.08 10:10

Stani ,taky na Vas se Zofinkou od rana myslim, takze az po druhe hodine............urcite to dopadne dobre, jak jinak,verim v to............
Ja popravde jsem taky nejak v klidu...........verim ze vse bude v poradku...........
No, jmena, to bude orisek, s pritelem se proste neshodneme......... :lol: , me se moc libi Tobias, jemu zase Kubik, oboum potom Filipek, ale to jmeno si zabrala segra, ale treba mi ho da............ :lol: ............uvidime...........
Stani ty jsi rikala ze mas Jane Slalom s malyma koleckama,ze?Ja ho videla nekdy minuly tyden v realu a je fakt super, moc se mi libil a ty kolecka nejsou vubec male, to jen tak vypada na netu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.11.08 10:14

Ahoj, podívala jsme se na ty stránky Aesthetic a už objednala povlečeníčko pro mladšího syna :wink: NÁDHERNÉ věci… sice dražší, ale pokud budou kvalitní, tak co by ne.
Díky za tip, merssy!!
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
7.11.08 10:14

Merssy,tak to si užijete jako my doma se jménem pro kluka vid :lol: pepa mi stejně mluví na pupík jako na Pepíčka :lol:
Stani,bude to OK uvidíš a pak už nám prozradíš pohlaví vid :lol: no ale je to jasná Žofka vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.11.08 10:15

Ahoj všechny,
tak jsem měla tak dlouhý příspěvek, ale dítě mi ho smazalo :? Tak znova, vůbec nestíhám, týden jsem tu nebyla a teď jen koukám, co se všechno událo.
Předně, Merssy, moc gratuluju, že je všechno v pořádku a že budeš mít chlapečka, tak hlavně hezky odpočívej a užívej si to!!! A ostatní, co to máte ještě před sebou, držte se, nedovedu si představit, jak vám je, ale určitě to bude dobré, a hlavně bude líp!

Lucinko, gratulace ke svatbě, moc ti to slušelo.

Stanuško, pěkně ti vyrostl pupík, však se nám to krátí, jsme v půlce, nějak to letí 8O 8O 8O . Já mám břicho stejně veliké, jenže narozdíl od tebe taky pár (desítek) kilo navíc, takže to tak nevynikne. Jak o tom tak přemýšlím,tak já vlastně vypadám stejně těhotně od porodu Fandíka, nějak se mi to břicho nevcuclo zpátky, ale teď je alespoň tvrdé :wink: A dorazila mě naše instruktorka plavání, když jsem se s ní bavila, že nebudeme už od dubna chodit plavat, tak se ptala proč?. Tak jsem odpověděla, že tak nějak v dubnu rodím a ona vyvalila oči, že si toho nevšimla… Stála jsem tam před ní v těhotenských plavkách a taky valila oči, protože to už vážně přehlédnout nejde… Tak nevím, jestli mám být ráda nebo spíš v rozpacích :)

Merssy, od Astheticu mám fusak do kočárku, byl tedy trochu dražší, ale byla jsem s ním moc spokojená a dost ho užila, Fandík se do něj vejde i teď a mohla jsem si navrhnout vlastní kombinaci barev.

A mám dotaz pro ty, co už zažily 3D ultrazvuk, poznám na něm pohlaví miminka, i když se po něm nebudu pídit??? Myslím tím, jestli je to zřetelně vidět, když se mimčo dobře natočí. Já ho znát nechci, ale bojím se, že jak se na mimčo budu koukat, tak na mě vystrčí pindíka a bude po překvapení :lol:

Jo a Bobi, moje dítě též přitahuje moje poprsí, on tedy zatím nemá tendence ho upravovat, jen se s ním pořád chce mazlit, vrazí mezi něj nos a půlku obličeje a nasává a šmudlá tam sebou. Zatím je to roztomilé, ale až ho přistihnu, jak to v 15ti dělá se sousedovic holkou, tak ho asi přetrhnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.11.08 10:16

Ahoj holky, zdravím po ránu.

Merssy, super, teď už si jenom užívat zbytek těhu :) A chlapeček, no nádhera!!! :) Gratuluju :)

Stanusko, bude to dobré, to víš že ano :) Je to jenom formalita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 10:25

Holky já jsem v klidu opravdu,je to zvláštní,ale nejvíc jsem se bála,že potratím po amnio zdravé miminkoměla jsem přehnané představy,než je skutečnost.A z UTZ jsem se uklidnila,ale jistota je jistota. 8)

gabu-mě se to na plavču taky báli zeptat,nechtěli riskovat trapas,že jsem jenom tolik stloustla. :lol: :lol:

mersy-mě se líbí Filip. :wink: 8)

Petro-jasně,že prozradím pohlaví i když mi ho po telefonu zřejmě nepotvrdí,ale z UTZ jsem si naprosto jistá.Bylo to nádherně vidět,ani my s manželem jsme to nepřehlédli. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.11.08 10:31

Ahoj holky,
Stanusko- moc hezké bříško,nevím proč,ale u tebe to hádám na klučinu,tak jsem moc zvědavá a je dobře,že nejsi nervózní,protože jak by jinak měly dopadnou výsledky než na 1!!!!Tak nám pak dej určitě vědět........

Amb-jak je???Už líp???
Merssy-je dobře,že se cítíš fajn a hlavně,že ta nervozita je pryč...........jen tak dál kočko.A my se teda mezi náma doma taky neshodneme na klučičím jméně,dokonce jsem vypnula televizi,vzali si papíry a podle kalendáře jsme četli jména a nakonec to dopadlo nijak...........ale pak jsme usoudili společně,že by šel Tomášek a Dominik.Jenže Tomáška má kámoška,tak furt váhám....................no hold,ještě máme 20tt před sebou a můžem důmat :wink: :wink:
Lucinko-uplně mě to tady nějak uniklo,že ses vdávala,tak dodatečně,ať vám to moc a moc klape :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.11.08 10:31

Stanusko, promiň, jestli se ptám poněkolikáté, nejsem tu často - ty máš 3 děti a čekáš čtvrté?
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 10:34

gabu- pohlaví z 3d zřejmě poznáš,bude-li tam okolo šmejdit. :lol: 8)

tutu-jj,mám tři děti,Ester 12let,David 9let,Ema 2 roky a Žofinka v bříšku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí