duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1339
7.11.08 13:41

No tak jsme na tom gabu stejně. Jinak Matyáš tam sice není, ale začíná pěkně „pučet“ a myslím, že jich všude bude brzo hafo. Přesně to je ten důvod, proč nechci hodněš dávaný jméno. Já jsem Veronika a tenkrát to nebylo vůbec, přítel je Richard a těch je taky celkem málo no a synáček je Ludvík.
Mě se moc líbí ALEX, ale narážím na silný odpor pro holčičku Sofie, ale to taky neprošlo, tak budem muset sednout ke kalendáři holt, ale jak tu někdo psal, je ještě čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
7.11.08 13:44

Péťo máš pravdu, já si stejn tak v duchu říkám, že stejně ty jména nakonec zůstanou, páč na ničem jiným se neshodnem… ale je to jedna z moc hezkých věcí na těhu, tak si to užívám plnýma douškama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65330
7.11.08 13:46

Nicky,Alex a Andrej se mi moc líbí :lol:
Sofie taky pasla,je to krásný,ale má jí kamarádka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.11.08 13:54

Holky, jsem se ted nasmala............

Hlavne u tebe Niky......kote.......... :lol: , takhle totiz dopadnem s miminkem, a budeme mu rikat Mimi........... :lol:

Po tech vasich odkazech skrtam definitivne Jakuba!!!!!!

Libi se mi taky Daniel a Alex, to moc..............ale jak mu chcete rikat jako miminku?Aliku?To je jak na psa..................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 14:00

Volala jsem na výsledky,ale ještě kultury dostatečně nenarostly,prý to neznačí nic špatného a tak vás ještě nejméně do úterý budu napínat. :wink: :lol:

Jména-více mám vybraných ženských-Johanka,Žofie,Berenika,Rebeka..
u kluka-Václav,Filip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.11.08 14:00

Peťo, já vím, že to takhle nejde brát, ale to jméno pak je na celý život, tak si s tím chci dát trochu práci, zvlášť když u prvního dítěte jsem do toho jaksi nemohla mluvit, zdědil chudák jméno podle manžela a jeho pěti předků, z čehož byl tedy nadšený manžel i tchán, ale já vůbec, páč se mě nikdo na nic neptal a navíc je to dosti nepraktické, když mám doma dva chlapy stejného jména. Když jednoho zavolám, buďto se ozvou oba nebo, což je častější, ani jeden. Takže padla dohoda, že teď vybírám jméno já a tak si to užívám. Ještě se mi líbí pro holčičku jméno Klára.

Nicky, Alex je moc hezké jméno, já ale musím vybírat z těch tradičnějších, aby nám to ladilo s Františkem. Jinak se mi líbí třeba Benedikt. A Matyáše znám dva, mají je kamarádky, třetí ho chtěla taky, ale už jí to bylo blbé, tak má Matouše :lol: Takže se opravdu množí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.11.08 14:06

Merssy, Kubíků je teď vážne spousta, stačí jít párkrát na dětské hřiště… Daniel je krásné jméno, má spoustu variant, ale to je manželův strýc a ten má na tohle jméno patent ve své rodině, takže taky prd! A ještě se mi líbí Aneta a Kateřina a Magdalena a Alžběta. Ale teda u těch kluků si asi vážně nevyberu :roll:

Stanuško, nás nenapínáš, my víme, že vše dobře dopadlo :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65330
7.11.08 14:10

Stanuskooooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol: tak zase čekáme teda :lol:
Gabu,proto je u nás prosazovaný ten Pepík.....dědí se z generace na generaci......a já to nechci.Holku taky nechci Petru.
no ještě máme holky čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.11.08 14:15

Petro, však já taky Františka nechtěla, statečně jsem tvrdila, že jen přes mojí mrtvolu, že to bude Filípek, pak se potvrdilo pohlaví, to už jsem věděla, že jsem v pytli a že si toho Fílu nepro:,–(ím. Tak jsem to zkoušela po žensku, bulela jsem, nebavila se s celou manželovou rodinou (kromě tchýně, tak byla na mojí straně, protože byla ve stejný situaci, když čekala manžela) a nic nepomohlo. Tak jsme uzavřeli dohodu, že všechna další jména vybírám já a musela jsem ustoupit. A co myslíš teď, už mi do toho zase všichni kecají :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.11.08 14:40

Haha Gabu, tchýně by taky chtěla malého Petra, i s celou rodinou, ale mají smůlu :D Nejlepší je, že mi tchýně říká, že ona v porodnici vybrala jméno, že to bude jen na mě, ale teď vandruje :D A celá rodina. Ale zase je pravda, že tchýně vandruje jen v pohodě, její mamka víc.. Dokonce řekla příteli, že on je hlava rodiny, ať si nenechá nic namluvit! No to mě nasr.. Nesnáším to. My se dohodneme mezi sebou a nepotřebujeme, aby někdo kecal takový nesmysly.. No ale co, rodiny si nevybíráme, jména můžeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65330
7.11.08 15:09

Tak nám do jména nikdo nemluví,přítel už pochopil,že na pepíka mě nezlomí a vymyslel toho Matyáše,tak jsem potichu a doufám,že to tak bude.Sice o mém pupíku mluví jako o malém Pepíkovi,ale nebude to pepík :lol: už jsem taději i jeho holčičky připravila na matyáše a ted my holky držíme pohromadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.11.08 15:12

Amber, tchýně je taky v pohodě, to spíš tchán se svojí matkou, ti zase nepřipouští jinou možnost, než že to bude holčička, protože se u nich už žádná dlouho nenarodila, tak to prostě teď MUSÍ vyjít. Tchán dokonce zašel tak daleko, že si vzal lupu a začal zkoumat obrázek z ultrazvuku, jestli uvidí pinďu nebo ne… Byl to ten klasický rozmazaný obrázek, kde stěží najdeš oči nebo ruce :D Ale už mě s tím tak otrávili, že při každé zmínce o tom, že to určitě bude holka, odcházím z místnosti a kulím u toho očima. Jinak jsou všichni bezva, někdy jsou hodní až moc, ale tohle vážně už přehánějí a docela mě tím obtěžují. Stejně už je rozhodnuto, tak co!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
7.11.08 16:21

Merssy: super :D

Lucinko: opožděně přeju krásný život v manželství!

Koukám, že se rozproudila debata o jménech. My naštěstí máme jasno, ale mně pořád ten Daneček nějak nejde z pusy, zatím říkám mimčo nebo prcek. Moje tchyně má docela vkus na jména - manžel je Lukáš, bratři Jakub a Vojtěch. Taky se mi líbí spoustu jmen končících na K, což nemůžeme použít, protože naše příjmení na K začíná i končí. Manžel nechce žádná moc neobvyklá jména, ale pro:,–(ila jsem si jména dvě, a ty už musí mít všechny děti, aby jim to nebylo líto :lol: U Lucky se to docela osvědčilo - slyší i na Emu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.11.08 18:56

Stanusko 8O to snad ne! :roll: :lol:

Holky, chcete jména která nikdo nemá? Takže v mém okolí je: sestřenka- Maxim, druhá sestřenka -T.J. = Tyrese Joshua, kámoška- Elizabeth a teď jí čeká Timothy nebo Sofie - obě holčičí jsem jí vymyslela já! :lol: :lol: :lol:
No a ještě další kámoška má Claudii.

Já mám ještě tenhle odkaz http://krestni-jmena.cz/seznam/

Tam je Nicol jen kolem 1100 v ČR a Peter je kolem 8800 v ČR , to jde! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
8.11.08 07:47

Stanuško to mi je líto, že máš další dny čekání, ale bereš to super, já se od tebe tak trošku poučila :-) Včera mi odpoledne (připomínám, že to byl pátek odpoledne), po tom co jsem viděla mímo a cejtila jsem se jak v sedmém nebi, mi volala genetička. Odebírali mi krev na DNA a vyšly blbě výsledky, prý mám nějakou mutaci, co si nepamatuju, ale způsobuje to špatnou srážlivost, možnost tromboz apod. a hlavně potraty. No musím vám říct, že mi to dost silně rozhodilo, ale už je o něco líp, ne jen o něco ale o hodně, prostě to vypouštím a v pondělí budu vědět víc :-)

Gabu tak to ti vůbec nezáviím. Jinak Ludvíka (říkám mu od mala a všichni kolem taky Líďa) mám taky pro rodinnou tradici, ale já se tomu zas tolik nebránila, on teď má občas období kdy nadává na jméno, ale to má myslím každý dítě :-))

Mercy právě Alex se i zdá strašně strašně variabilní a hlavně jed to „obojetný“ :lol: Alex, Lexa, Saša…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí