Poradna duly
Jana Čurdová
to jsem si myslela, ten týden a budu volat, i když moje dr. volá ona, pokud by se něco dělo, i cytologii si už nevolám, když se neozvou je to ok, ale teď se budu klepat u každýho telefonu, ach jo.
No snad to srdíčko nic neznamená, ale pro jistotu si nechám udělat testy na štítnou žlázu, prý to taky může být tím. A ty taky máš jen ty 2 bouchnutí a ticho?
Jo jo asi tak,ale nějak tomu nevěnuju pozornost,tak snad to nic není ![]()
když něco dělám nebo prostě nemám čas na to myslet, tak to nemám,ale pak si řeknu, jé já už to mám dobrý, chvilku se poslouchám a do minuty to tam je, strašný
Forinko,tak takhle já to nemám spíš,když si lehnu,tak to po chvíi ucítím a pak zase nic.
a buší ti hodněkrát po sobě, nebo taky jenom jedno nebo dvě hlasitá bouchnutí?
No hlasitá ne,já to neslyším,apíš to je m cítím,tak jestli máš strach,řekni to příště dr.Asi to máš jinak než já víš???? ![]()
dr to ví, proto jdu na to EKG, ale možná to je i psychický, manžel jednou za 14 dní není v noci doma celý týden a já se v baráku prostě bojím, slyším pořád praskat nabýtek a mám šílený představy, ze strachu mi pak bouchá srdíčko, tak jestli to není z toho taky
Forinko, nejsem genetik, ale co jsem četla na netu, tak NT screening má mnohem větší váhu než triply, navíc mojí sestřence, která čekala nemocný mimi vyšly triply skvěle, což je divné, takže já na tu bílkovinu kašlu, ale jak jsem četla, tak někomu to tak vyšlo, protože mimi mělo zrovna zvětšený ledviny, může to znamenat dřívější porod, ale mě přímo napsali, že je podezření na downa 1:110, ale vzhledem k NT screenu, který byl 1:6900 jsem v klidu. Mimi se taky hodně vrtí, mě nějaký triply nerozhodí, mnohem víc by mě rozhodil potrat kvůli amniu. V cizině se prý triply už nedělají, tak nevím, proč s nimi tady pořád prudí, když vycházejí často falešně pozitivní a pak spousta maminek musí podstoupit amnio. Stejně nevím, co bych dělala s výsledkem, že např. na 30% hrozí down. Těžko bych šla na potrat, spíš bych věřila, že 70 je víc než 30. Takže asi tak..
Jo a Peti, nekupovala bych 50, max 1-2 věci, ale když se Ti narodí dítě, který bude mít třeba už těch 50 nebo 51, bude mu to asi malý. Oni to píšou odhadem, ale kolikrát jsem kamarádkám kupovala oblečení a říkala jim, že to mají až od 3 měsíců a ony na mě vytřeštily oči, že už v těch 2 je to akorát
Ta 50 je podle mě fakt málo, lepší lehce větší, než aby to bylo mini a na nic. Kolegyně, co porodila před měsícem má maličkýho už o kilo těžšího a říkala, že se strašně vytahl do délky. Bude to sranda s tím oblečením ![]()
Dobrý podvečer,…
Dneska byl krásný den, byli jsme v zoo, bylo to fajn, no a teď jsem stála od 15.00 u plotny vařila jsem pekla jsem jak divá, zase nějaký záchvat…
Hrozně mě bolí nohy… ![]()
No Péti s tím tričkem mě teda pěkně serou, jinak já mám asi břicho stejně velký, no možná trošku větší… ![]()
No já pohyby už cítím naprosto normálně, i ten můj drahý, hlavně večer je cítím… jak si lehnu k telce… ![]()
Se srdíčkem neporadím…
Mirio,to jo,psali do 14ti dnů,proto jsem jim tam psala.
Amber díky za radu ![]()
A já už dnes nebudu,tak páááá holky,
jo a zítra odpo mám zubaře ![]()
Pa Péti a zubaře nezávidím…
já si pěkně užila, hubu mám pořád bolavou… ![]()
Stani, tak to jsi mne uklidnila,ze na kopani muze byt jeste brzy. Co se tyka pupika, tak vecer ho mam take 2× vetsi, rano trosku mensi. A vite proc se to tak chova?
Petro, ja mam mimisky z Iscare Praha, byla jsem tam moc spokojena.
Peti, zubaře fakt nezávidím..
Ještě teď když si vzpomenu na to moje vrtání do živýho se 3 injekcemi a pak 3 hodinami mluvy jak debil.. No hrůza
doufám, že už tam nebudu do porodu muset. Ještě se musím objednat k praktické, jsem zvědavá, kam ta mě bude honit ![]()
Miri, Ty jsi teda akční
Já dneska nic nedělám
Teda vařila jsem, to jo, ale minutku
ZOO musela být super. Rádi tam chodíme, s naší psicí ![]()
Rosinko, nestresuj se
Máš tam dvě a o to mají méně místa na pohyb..
Však Ti dají ještě zabrat ![]()
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit..............koukám,že tu přes víkend bylo mrtvo.
Rosinko- každej cítí pohyby jinak,někdo dřív a nebo později.Já jsem cítila jak u Daníka tak u prcka pohyby už v 16tt a docela jsem za poslední dva dny nervózní,protože se mě prcek vždycky hlásil a teď tam nějak spinká či co..........tak furt ležím na zádech a poslouchám,jestli se tam něco hne.
Peti-tak ať tě zubař netrápí,mě to čeká koncem listopadu........furt krvácím z dásní,tak nevím.......dokonce onehdá mě začalo týct krev z nosu,což se mě nikdy nestává...........tak asi ty hormony.
Oblečení- naštěstí moc řešit nemusím,mám to všechno schovaný po Daníkovi a pokud to bude holčička,tak pár růžovoučkých věcí dokoupím ![]()