Poradna duly
Jana Čurdová
Petro, no nasi bobecci take jsou vymodlene, co budu popovidat, vsak vis, co to je po CAR. Vlastne, mate pravdu, ja si ted uvedomuji,ze vsechno delam hrozne pomalu a jakykoliv rozruch uz mi nedela dobre, tak asi cim vice bude rust brisko, tim vetsi zelvickou budu, tak to mi cas akorat staci na zvladnuti domacnostia pak uz za chvili prijdou starosti s nakupovanim vybaveni. TY MAS TAKOVE MALECKE STIHLE BRISKO!!to ja mam obra. Holky, ja fotku mam, ale nevim, jak ji dat sem…poradte…
Rosinko,ale já tam má jen jedno
a večer se najednou vždy nějak zvětší
![]()
jednodušší je,když si najedeš na fotogalerie…vlevo na obrazovce,najdeš si dikuse,pak duben 2009 a tam"upload foto"no vybereš kde ho máš uložený a je tam.Zkus snad to půjde.Koukneme se tam,nebo se pak dá dát i sem.
A pokud máš někde na webu,někde na nějakých svých stránkách,tak to půjde dát sem rovnou.
Jo a Mirioted mi přišla zpráva,že moje zakázka bude poslána až 11.11.Takže jim to teda trvá pěkně dlouho,tak si taky počkáš ![]()
Ahoj,
zdravim v neděli,u nás je slunečno a docela i teplo. ![]()
Péťo-to je malučké krásné bříško.
To mě vyrostl pupík během posledních pár dnů nějak hodně.Ale je to čtvrté těhotenství a tak už nedrží tolik.
![]()
Pohyby-pro provotěhulky je ještě brzy,to jen opravdu vyjímky cítí mimčo dřív než před 20tt.
Stani,no já po ránu pupík takhle a večer nějak nakyne a pak ráno zase malej.....teda už ne moc malej ![]()
Ale jen at roste,čekala jsem na něj dlouho ![]()
Rosinko,do jakého CARU jsi jezdila?Já mám mimi z Podolí ![]()
tutu píše:
Ahoj těhulky,
je tady někdo s dubnovým termínem? Ten náš je 23. 4. 2009. A bude to už třetí mimi
Tutu
Ahoj my máme termín 24.4.
a kolik máte přes bříško. Já mám 5kg nahoře a 87 cm, jsem dnes 16+3, ve čtvrtek jsem byla na testech, snad to bude ok všechno
ahoj máte někdo to samé co já? jsem v 17.tt a poslední týden mám tak jednou do minuty vždy 1 až 2× silné bouchnutí srdíčka, hlasité, nevím co to je, dr. mě poslala na EKG pro jistotu, ale to jdu až v prosinci. Nikdy předtím jsem to nemívala, patří to k těhu? Není to moc příjemný. Není to jakoby zadýcháním. Jak píši pouze dva úhozy jakoby mi poskočilo srdčíko a pak zase nic a za chvíli znovu. Děkuji za odpovď?
Ahoj holky, zdravím při neděli.
Titty, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost s těmi triply. Nevím, jestli jsi četla, že mi vyšly blbě, lépe řečeno mám sníženou tu bílkovinu AFP. Co jsem ale četla, čím to může být, rozhodla jsem se na amnio nejít, protože ten NT screen mi vyšel naprosto úžasně - 1:6900. Tak doufám, že moje rozhodnutí bude správné.
Forinko, zdravím Tě, jsem poprvé těhu a s tímhle fakt nemám vůbec zkušenosti. Uvidíš, co Ti řekne doktor, bude to ale určitě nějaká blbost, jen věřím, že to není zrovna příjemné..
Jinak holky já mimčo fakt už cítím. Sice je brzy, jak říká hodně lidí, ale opravdu je to ono. Co jsem četla na jedněch stránkách, kde je těhu týden po týdnu, tak už od 16tt můžou někteří mimi cítit. Sice mám nadváhu, tak jsem spíš počítala s tím, že ho ucítím později, ale chvilkama se tam pěkně vrtí. Ovšem kopance jako takové, to ne, spíš rybička
A vždycky mi z toho běhá mráz
Včera jsme byli na zábavě a jak byla hlasitější hudba, nebo nepříjmené tóny, tak se vrtěl jak blázen
A dneska teda vyspává
Jinak o něm vím denně tak kolem 7 ráno. Jsem zvědavá, jak bude spát, až bude na světě, doufám, že se přizpůsobí ![]()
Ještě jsem včera dostala další várku oblečků po příbuzném 3 letém klučinovi, tak je tam i letecká kožená bunda, tak doufám, že to ten Radim bude, protože Karolínce by asi moc neslušela
Je fakt úžasná ![]()
Holky, ten duben je tak daleko.. ![]()
Forinko,ahoj,no asi to mívám taky a pak cítím srdce jak se říká v krku
trvá to chvilinku a pak zase nic.Ale já to mívala už dřív.
Holky dotázek,když kupujete,nebo teda kdo kupuje oblečení na mimíse,jakou mám brát velikost??Mě přijde 50 strašně malinký,56 tak na měsíc.................tak nevím ![]()
Amber píše:
Ahoj holky, zdravím při neděli.No já ještě nevím jak ty testy dopadly, nevíš jak dlouho trvá než je udělají, nevím kdy si mám zavolat a tak, ale snad to bude dobrý, na utz se mimi krásně vrtělo, vypadalo zdravě, tak o tom ani nepochybuji. Neboj snad to bude dobrý, taky jsem četla, že když nevyjdou nejlíp, že to neznamená hned, že mimi nebude zdravý, já bych na tu plodovku asi taky nešla, nevím no. Já tomu moc nerozumím. A co to znamená, že ti to nevyšlo ta bílkovina?
[
Ahojky, já kupuju 56 a víc, nejvíc mám asi 62/68 a dokonce i 76, to je kombinézka na zimu tak snad do toho dorosteme přes léto, je to na půlroční mimi, sestra mi říkala, ať ty malý nekupuju, že stačí když je čudla větší a už mu to nebude, a pár věciček se může dokoupit potom. Prosím jak dlouho si čekala na výsledky tr.testů, dík
Forinko díky ![]()
Na triplle testy jsem čekala týden,v pátek jsem byla týden na to v pátek odpoledne to tam bylo.Tak zavolej za týden a uvidíš.