duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
7.11.08 10:42

Ahojky,
předně Merssy gratulace k super zprávě a taky ke klučinovi.
Lucince opožděně blahopřání k svatbě.A Stani,už nás nenapínej,nebo jak budou všechny po druhé hodině nahazovaz PC,bude přetížená síť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.11.08 10:44

Tak to jsi obdivuhodná, vždyť vypadáš jako víla úplně!!! Žofie je na našem „dívčím“ seznamu už od prvního syna… bohužel prozatím jsme to jméno nemohli aplikovat :lol:
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.11.08 10:46

Stani, me se taky nejvic libi Filip, jeste ale zpracovat segru :lol:

Peti, no s temi jmeny to je fakt neco............

Tutu, ja bych od Aestheticu objednala snad uplne vsechno, sice je to drazsi, ale kvalita dobra.............

Gabu, fusaky tam maji super!!!!

Kaci, presne jako u nas.............vzali jsme kalendar, ale porad nic............to bude boj..............
Dominik jekrasne jmeno, ale to ma sestrenka............. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.11.08 10:47

Bobi, dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 10:50

tutu-okolí z našeho výběru jména nadšené není,ale už když jsme přemýšleli s manželem pořídit Emě partačku,tak jsme se rozhodovali mezi Johankou a Žofií,zvítězila Žofie a už pracovní název byla Žofie. :lol: 8) Kolik máš kluků?třeba tentokrát Žofie vyjde. :wink:

mersy-vždyť sestra může mít taky Filípka,to přeci nevadí.A nebo vám vyfoukne Sáru. :wink: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
7.11.08 10:54

Stanusko - máme 2 kluky a nevěděli jsme pohlaví až do porodu. Nechci se ptát ani potřetí, takže překvápko do poslední chvilky. Jenže je fakt, že už se teď v těch UTZobrázcích trochu vyznám :wink:
 Tutu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
7.11.08 11:01

Stanuško, to jsem si myslela, tak prostě budu mít zavřené oči, chtěla bych vážně zažít to překvapení u porodu, až se narodí další kluk… :lol:

Merssy, já jsem chtěla Filípka už u prvního dítěte, ale manžel má s tím jménem spojeného jednoho mého dávného obdivovatele, tak to neprošlo… Jinak vůbec se jmény pro kluka mám problém, nic se mi nelíbí natolik, abych z toho byla nadšená… Pro holčičky jsme vybírali asi z pěti variant, ale u kluka fakt nevím. Máme Vojtu nebo Ondru, ale asi se to ještě pětkrát změní. Zato holka je jasná Adéla :wink: Už jsem i naučila Fandíka, že jeho sestřička se jmenuje Adélka, ale on tak odpovídá i na otázku, jak se bude jmenovat brácha, má v tom trochu hokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.11.08 11:13

Jojo Kači, už je líp, vlastně dobře :) Upnula jsem se na výsledek z NT, který je přesnější a riziko 1:6900 mě uklidňuje, takže doufám, že doktor bude stejného názoru jako já, že to dítě je prostě zdravé :) Právě mi plave v břiše a já ho cítím :) Je to úžasný pocit, fakt, moc jsem se na to těšila od začátku :)

Holky, ta jména.. U nás se nikomu Radim nelíbí, Karolínka jo, tak jsem zvědavá, kdo to tam uvnitř vlastně bydlí :) Snad se to dozvím v úterý na utz - nechám si ho zase udělat. Ať jsem klidnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
7.11.08 11:19

Holky,tak to my doma měli knížku od Knappové a docela jsme se i zasmáli :lol:
No holku Adélku jsem já prosazovala,ale nějak mi to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.11.08 11:20

Tak to je fajn Amb,určitě je tam zdravoučký miminko a ty pohyby jsou úžasný,taky mě tam řádí,šmoulík.
Gabu-těch pěkných jmen je plno,jenže každej tam vidí někoho,koho zná a už to nechce dát.........takže to se pak z toho seznámku škrtá ostošest.
Tutu-taky si to chci asi nechat jako překvápko až po porodu,ale jednak furt váhám,jsem hrozně zvědavá a jednak mám strach,že toho pindíka tam prostě uvidím :wink:
Holky mě se dneska zdál tak hroznej sen,že mě Daneček lezl po nějakým lešením či co a spadl z 9patra.........brrrrrrr,já se probudila a úplně mě bylo zle,bylo to tak skutečný..........ještě,že nebydlíme v paneláku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.11.08 11:24

S hroznýma snama se připojuju,zdají se mi hrůzy a ještě se sexuálním nádechem.-Fuj.Že by podvědomí???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.11.08 11:25

Stanusko, Satnusko - já tu snad zešílím zvědavostí!!!! Mluuuuuuuuuuuv :lol: :lol: :lol: Já taky tipuji kluka, nevím proč! Ale připadáš mi tak!

Dokonce se mi o vás holky dneska zdálo, že většina z naší party hlásí, že to bude kluk! Já jsem úplná mešuge! :roll: :lol:

Merssy - opatruj se! Mě se taky líbí Filip! Přešně takhle jako to máš ty jsem nedala u prvního mimi Lukáška (moje vysněné jméno) ségra mektala, že toho chce ona, protože její manžel je Lukáš! No a co myslíš 4 roky po mém Jaromírovi se jí narodil syn aaaaaaaaaa Tomáš! Já bych jí něčím klepla, kdybych neměla takovou radost, že se narodil na můj svátek! :lol: :lol: :lol:
Pro holčičku jsem měla vždy favority Valerii, Vendulku( tu mám) :lol: , Terezku, Amelii....................ale přítel trvá, že to bude Nicol (po mé maličkosti) :oops:
Kluk je jasný Peter, protože to je u nich tradice, a navíc se mi to líbí.

Ještě jednou.............Stanuškooooooooooooo, copak to jeeeeeeeeee? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
7.11.08 11:26

Jo holky,sny,ani my nemluvte...............hrůza,co se mi to v noci všechno děje 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
7.11.08 11:30

Ody, a neřekne a neřekne, co? Asi ukoušeme stoly :D Musíme hold vydržet no.. :)

Ty sny jsou hrozný, mě se zdává o porodu, o tom, že jsme s vámi společně byli někde na akci už s dětma, no super :)

Mě se líbí moc Lukáš, ale příjmení začíná na S, tak jsem to vypustila. Vojtu si zabrala sestřenice, tak bude Radim. A Karolína je prostě jasná, to je památka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.11.08 11:37

Holky,jestli můžu pomoct,došlo mě na mejlík statistika nejčastěji používaných dětských jmen od roku 1999-2007,tak kdyby někdo chtěl,dejte vědět........pošlu!!!!!!
Nic jedu pro prcka do školky,tak zatím páááááááááááá

Stanuško-jasnej kluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí