duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
6.11.08 14:25

stanus, ty to mas dobry, ty budes mit naprostou jistotu.. holky bez amnio budou muset doufat, ze dr. videl dobre.. 8)
chjoo a ja si na ten velky utz pockam az do 9.12. to je doba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.08 14:29

Fram-já myslím,že zkušený doktor se ani na UTZ nemýlí.Mě to vždy říkali s naprostou jistotou a teď naposledy po pár zkušenostech :lol: :lol: ,jsme s manželem hned poznali i my,co že je ta naše Žofinka zač. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.11.08 14:32

u moji zname se sekli.. :lol: a vylezl kluk.. no byl to pro ni dost sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
6.11.08 14:32

No já čekám až do 21.11.než budu vědět :? ale já to teda vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
6.11.08 14:47

Ahojky,
tak triple jsou v pořádku(nebo alespoň říkala sestra)-hurá.A těm,co neměly takové štěstí-určo všechno dobře dopadne-musí!!!
Podle těch výpočtů mě 2× vyšla holka a 1× kluk-tak babo raď.Ale od začátku si vsugerovávám,že to bude holka,ale jinak je nám to jedno,hlavně ať je všechno o.k..
Včera jsem šla z malého do kolen-převlíkám se,on přijde do ložnice a říká:jé,jaké prsíčka a rukama je nazvedl a pustil a říká,držte nahoře a zkouší to tak 3×.Pak zklamaně zakroutil hlavou-nedokázal jsem je spravit,potřebovaly by tyčky.(v duchu jsem si řekla,hochu,to už tak 20 let,gravitace je neúprosná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.11.08 15:00

ahojky

tak ja jsem 26.duben.....a je to me prvni.....jest epresne ani nevime co se nam vyklube :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.11.08 18:27

Ahoj holky.........

tak to mame za sebou, jste zlate, ze jste na nas myslely.........
Samotny odber vubec nic neni...........jen ta druha vcelicka kvuli Rh- byla horsi.......... :lol:
Poctive lezime, vcera bolelo brisko trochu, dnes v poradku...........Mimi bylo na UTZ v poradku, krasne a kopalo jako dive.......... A JE TO CHLAPECEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tekly mi slzy stestim............. :D …verim, ze bude v poradku..........

Suvi, tak za chvili zacnu se cvicenim asi za 3 tydny, uz se tesim...........
Luci, preji krasnou spolecnou cestu manzelstvim.........gratuluji.....
Stani, dekuju.......
Nicky, niceho se neboj, bude to v poradku.....
A to same pro Tygrika........drzim palce!!
Amber, ty musis na amnio?Necetla jsem asi pozorne...........pokud ano, neboj se, bude to dobre......

A vsechny zdravim moc!!!!!!

Jdeme zase odpocivat.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
6.11.08 18:36

x-merssy super!!! já mám takovou radost… tak teď vymyslet jméno na chlapečka.. holky uvidíte, že budeme mít všechny krásná a zdravá miminka, už aby ty testy byly za náma všema.
Jinak fram na velký uzv jdu taky 9.12. tak jsem na to zvědavá a už teď se těším… ale je to opravdu doba :roll:
Všem moc děkuji za gratulace a doporučuju, i když jsem těhotná krásně jsem si to užila nádhera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.11.08 18:37

Mersy-moc gratuluju k chlapečkovi!!!!! :-) Bude určitě kluk jak buk zdravý a dělat mamince už jenom samou radost!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
6.11.08 18:48

Merssy,super,mám velikou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
6.11.08 19:07

Ahoj všem,
hlásím se po další kontrole - doktor to bere vždycky tak hopem… jako že už potřetí to není tak zajímavé, nebo co???? Nicméně mi dnes nabrali odběry na genetické vady, budu čekat do příštího pátku, jestli je vše OK :? Miminko roste, mávalo mi a vypadalo jako mimozemšťáněk. Trochu ho zanedbávám, jak pořád rovnám ty dva chlapy, jeho brášky :roll: a pak mě vždycky rozněžní, když ho opravdu uvidím na tom utrazvuku, jako že tam FAKT je a plave si v pohodičce…
Ale špatná zpráva: opět ATB, opět zánět, dr. to nazval „never ending story“, čemuž jsem se opravdu nesmála. Nicméně vím, že mě v minulých těhotenstvích léčil tak, že jsem donosila zdravé kluky i přes věčné záněty, takže tiše poslouchám a trpím.
Pěkně zdravím a přeju hezký víkend!!!
Tutu a mimi 16+2tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
6.11.08 19:49

Mersy,supr zprávička,moc mě potěšila,takže gratuluji k chlapečkovi!!!!!!!!!

Peti- já jdu taky na ultrazvuk 21.11. :lol:
Holky zítra si budu volat na výsledky toho stěru,tak jsem zvědavá,už mě to teda tak bolí,to je fakt mazec,mám hrůzu,že s tím budu bojovat do porodu.........tak uvidím,co mě zítra řeknou…takže Tutu-nejsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
6.11.08 20:00

Kačkač,tak jdeme spolu :lol:
no já teda zánět nemám,ale nějaká blbý PH,tak mám mastičku a musím začít pořádně s jogurtama a kefírama a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
6.11.08 20:15

Mercy - velká gratulace k chlapečkovi!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
6.11.08 20:22

mersy, taky gratuluju!! a drzim palce, at je kluk zdravy jako buk!! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí