duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65332
8.11.08 14:25

Ahoj holky,
tak jsem byla se sestrou v Liberci a hezky jsem se vyřádila a mimísek už má doma nějaké věcičky :lol: :lol: jen barvičky jsou zatím neutrální :lol:
No zvládly jsme i nějaké dárky,našim i babičkám,tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
8.11.08 16:20

Nicky: já myslela, že tyhle mutace způsobují časné potraty. Takže ty bys už měla být za vodou :)

Já pořád bojuju s rýmou a kašlem, už jsem z toho dost unavená :(
Zítra se jdu odreagovat do ikey :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
8.11.08 16:53

aleescha: fakt? Tak o tom se mi zapoměli zmínit :lol: :lol: díky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
8.11.08 23:33

Ufffff, tak jsem aspoň zběžně pročetla těch asi 60 stránek, aspoň jsem trochu v obraze. :) Reagovat zpětně už moc asi nemá cenu, tak jenom pár věcí, co si pamatuju.

Merssy , to je skvělý, že je všechno v pořádku!

Všem, co čekáte na vyšetření a na výsledky přeju pevné nervy a jenom samé dobré zprávy!

Lucinko , gratuluju ke svatbě, moc vám to na fotkách sluší!!! :D

Dovolená za rok 2009 - kdo teď pracujete, budete mít nárok na celou dovolenou za rok 2009. Takže si ji buď můžete normálně vybrat před nástupem na mateřskou, nebo si ji „vyberete“ (tedy necháte proplatit) po ukončení mateřské, až přejdete na rodičák. Ne všichni zaměstnavatelé tohle vědí a zcela pochopitelně se tomu snaží vyhnout, tak si to ohlídejte samy. :!

EKG - díky za připomenutí, hned v pondělí si tam zavolám a objednám se. Doporučení mi napíše obvoďák.
Sestra na gyndě sice říkala, že to stačí až v 6.-7. měsíci, ale jestli se tím dají zjistit takové komplikace, jako psala Escargot, tak půjdu co nejdřív. Taky mám pocit, že v minulém těhotenství jsem tam málem dostala vynadáno, že jdu tak pozdě, že se má chodit s menším břichem…

Vyšetření na těhotenskou cukrovku - je to sice poněkud nepříjemné, ale rozhodně ho doporučuju všem! Dneska už se skoro všude dělá těhotným nad 25 let, pokud je větší nadváha a samozřejmě těm, co mají cukrovku v rodině. Já jsem těhu cukrovku minule měla a ke konce docela dost silnou. Nadváhu rozhodně nemám, cukrovka v rodině - jenom slabá stařecká cukrovka u babičky, a stejně jsem s tím měla dost potíže.

Držela jsem velmi přísnou dietu a fakt jsem to celou dobu vydržela, nejíst nic sladkého, vůbec žádný cukr (tedy ani např. salámy, paštiky, kyselé okurky, do toho všeho se přidává cukr, to jsem zírala 8O). Vážila jsem si jídlo, musela jsem jíst v poměrně přesných intervalech, po jídle žádné lenošení, ale pěkně se hýbat, aby se cukry hned spalovaly. Je fakt, že ty 3 měsíce se to vydržet dá (i když já to měla zrovna přes vánoce :? ) a motivace je opravdu silná, zdravé miminko za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
8.11.08 23:52

Jo, ještě něco jsem chtěla - tripple testy - dohodla jsem se s mým gynekologem, že není vůbec nutné, abych na ně šla. Screening v 1. trimestru mi vyšel bezvadně, takže bych se případně jenom zbytečně plašila.
Stejně nechápu tuhle logiku - screening má oproti tripple testům menší falešnou pozitivitu, dělá se dřív, ale pojišťovna ho nehradí. :roll: A taky mi není jasné, proč se dělají oba testy. Pokud jdu na screening, proč chodit ještě na tripple testy? Fakt mi přijde, že je to jenom tahání peněz z pojišťovny. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
9.11.08 09:52

Dobré dopoledne těhulky,…
přeji krásnou neděli

Merssy předem tobě bych chtěla pogratulovat ke skvělým zprávičkám, to je super, určitě teď bude vše jen dobré… :) A v dubnu budeš mít v náručí krásného chlapečka…

Jinak mé ve čtvrtek rvala zubařka přesně hodinu sedmičku z huby a můžu říct že se ještě pořádně nenajím jak mé bolí celá pusa, ale snad už to bude pomalu ustupovat :( V každým případě už nikdy více…

Už se nám blíží velký UTZ ještě 9 dní, nemůžu se dočkat… :)

Chystáme se do zoo, je krásně a tam je nádherná prochajda…

Užíjte si neděli.. pa ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
9.11.08 09:53

Jo a co se týká jmen, tak jsme na začátku a dohodneme se po UTZ… Ale Kuba to asi nebude… :( Fakt to jméno je strašně častý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
9.11.08 10:44

Ahoj holky,zase po dlouhe dobe jsem vas docetla!
Uff Merssy, moc Ti gratuluji, ze vse dopadlo dobre!!!!mam velkou radost!
CHtela jsem se vas zeptat, uz vsem kopou miminka? mne teda asi jeste porad ne.....nevim…uz zacinam byt nervozni..bricho mam velke, ale ani kopnuti.
JInak uz tento mesic budu koncit v praci, Dr. doporucuje po 20.tydnu na naschopenku, ikdyz zatim bylo vse v poradku, tak se s tim vyrovnavam a hledam aktivity, co budu delat. Brisko mi pobolivava, nekdy vic, nekdy min,ale asi tak to ma byt.
Co se tyce jmen, vice aktualni to bude, az uz budeme vedet, co to bude, ale manzel si jisty, ze to budou kluciny. Takze nabidl Stepan a Vlad'a. Coz jsem hned zamitla, ani jedno se mi nelibi…ja jsem nabidla Daniela, Pavlika a Sasu. Pavlik hned byl zamitnout manzelem, ze je to obyc, Daniela schvalil a k Sase se nejak nevyjadril. Z holcicich se mi libi Jasmina a Anastazie, ale to manzelovi nemusim ani rikat, je jisty, ze dalsi zenske v rodine nebudou. Tak budeme moudrejsi po velkem UZV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
9.11.08 11:36

Ahoj holky,
mě taky miminko nekope Rosinko,tak se neboj,ještě si musíme počkat :lol: :lol: A doma si zvykneš uvidíš :P já jsem doma od začátku :D
Mirio,psala jsem dotaz na ta trička a ještě mi neodepsali,už je to dlouho vid :?
Titi,taky nevím proč dělají triplle,akorát nás nervují vid :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.11.08 12:04

Ahoj holky,

nebojte se že miminka nekopou, já cítila první až v 20 týdnu a druhé v 19.
Takže oni už kopou ale vy to nepoznáte. :wink: :lol:
Mě teda řádí, čím dál tím víc, nejvíc večer! Že by po mamince ponocovalo? :roll:

Rosinko - u mě je přítel nekompromisní s jmény! Má prostě vybráno a je to! :lol: Naštěstí se mi líbí!

Já jsem se včera přejedla, miláček do mě cpal co se dalo! Pořád nosil a nosil! :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
9.11.08 12:22

Tak to jste mi uklidnily s tim kopanim, ja jsem akorat myslela, kdyz mam tam 2× a brisko uz pekne velke, tak by se mely uz nejak hybat..tak jeste pockam.
Petro, a co delas doma od zacatku?nebo mas jeste deti?tak to je pak neco jineho. Ja prave premyslim, no, uklidim, uvarim…a co dal..no asi mam z toho tak velky strach,ze jsem nikdy doma nesedela, jsem zvykla, ze chodim do prace.
Ody, u manzela v rodine chlapecky nazyvali stejne Vaclav tata, Vaclav manzel, a myslim, ze v duchu mysli, ze nase dite by bylo v pripade kluka take Vaclavem, ale jelikoz mame 2, tak bude neco jineho. Mne se nelibi, kdyz v rodine se jmenuji stejne…je to blbe..A doufam, ze se nejak rozumne s manzelem domluvime :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
9.11.08 12:31

Rosinko,ne ne děti nemám,je to 1.vymodlené dítko.Přítel má 2 holčičky.
Taky jsem měla strach,co budu dělat doma.........já ale začala stimulaci na IVF o velkých prázdninách…dělám ve škole,tak jsem měla volno.
No a pak mi to jen tak přešlo do nemocenský.No a přítel týden dělá a týden má volno,No a když je v práci,tak mám čas na kamarádky,do práce zajdu,pocourám krámečky,doma mě nic nehoní,mám čas dělat si vše v klidu a pomalu.No a když je doma,tak jsou tady většinou aspoň 4-5dní holky,jedeme na výlet,nebo jsme prostě spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
9.11.08 12:48

http://nd.blog.cz/…78201956.jpg

dnešní ráno holky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.11.08 12:49

Rosinko - no já jsem doma skoro 9 let! :lol: :lol: :lol: Neboj se, ono je pořád co dělat, hlavně s dětmi! Takže si užij klidu, a odpočívej!
Musím říct, že je to sem tam celkem na palici,když si představím, že budu doma ještě cca 3 a půl roku. Ale budu mít co dělat s 3 dětma. :roll:
To s těmi jmény jsem taky nikdy nechtěla, ale miláček trvá na Nicol (po mě) a Peter po něm je logický, protože se u nich taky dědí. Navíc mají dlooooooooouhý rodokmen kde vždy Peter byl, alespoň jako druhé jméno, jsou totiž rod vévodů. :roll: Takže u mě nakonec budou jména po rodičích :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
9.11.08 12:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat