duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65334
10.11.08 15:00

Nicky,bude to dobrý a ty a prcek to zvládnete,uvidíš :lol:
Já si teda kyblík nedovedu představit :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.08 15:01

Nicky-to nejsou dobré zprávy. :( A taky jsem nějak přehlédla,že už toho máš tolik smutného za sebou.Jedna holčiny z BS taky každý den píchala do bříška injekce a taky měla nejprve dva potraty.Donosila zdravou krásnou holčičku.Hrozně moc jsem jí obdivovala,jak je statečná.Doktoři si tě ohlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.08 15:08

Suviku-vypadá to krkolomě,malému mimču musíš nejprve přidržovat hlavičku pod bradičkou,ale já( ai manžel) jsem to v pohodě zvládala i namydlit i umýt hlavu.Na nejstarší dceru jsem ale neměla podložku do vaničky(ještě nebyl takový výběr) a záda mě bolela mnohem víc,držela jsem jí pod lopatkama a měla k dispozici taky jen jednu ruku,tak to byla možná taková vysoká koupací škola. :lol: :lol: S podložkou ve vaničce zkušenosti nemám a když už vaničku,tak určitě tu vypouštěcí,protože s plnou se manipuluje sakra blbě-uf,uf moje záda a chudák moje dřevěna zalitá podlaha. :lol:
Přesně si nepamatuju do kdy jsem koupala v kyblíku,jak už jsem psala,mám děti malé,ale když se naučily si v něm stoupat ,tak jsem je pomalu vyšoupla do velké vany. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
10.11.08 15:23

holyk dík, já tomu taky věřím, prostě to je jasná věc, stejně mi nic jiného nezbývá, takže asi tak, úsměvem tomu mímu asi pomůžu víc než stresováním se (lehčej se to píše než dělá, ale napíšu si to na papírek a jakmile mi nějaká depka přepadne tak si to přečtu :wink: )

Celkem mi pobavila sestra nas tý hematologii, když jsem tam volala, že potřebuju to vyšetření od nich co nejdřív tak mi řekla na konci listopadu, tak jsem jí slušně sdělila, že to opravdu pořebuju buď dnes, nebo maximálně zítra, že pak jdu na plodovkua budu potom ležet. Tak mi řekla, že teda jo, ale že budu čekat ať si pak nestěžuju. Tak jsem jí opět v klidu řekla, že já jsem si tam ty mutace nevpravila schválně, že za to fakt nemůžu a že pro to mímo udělám cokoliv, hlavně abych ho nepotratila, takže tam klíďo budu čekat ty čtyři hodiny, stojí mi to za ten novej život co v sobě nosím. Tak najednou začala bejt milá… chjo, proč to nejde hned a člověk se musí něčeho furt doprošovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
10.11.08 15:41

Nicky, to je mi lito, ja o tom bohuzel neslysela.......jak pise Stanuska, doktori si Te ohlidaji…neboj, bude to v poradku.....pak napis kdy jdes na plodovku, budeme moc drzet palce.....a mas pravdu, clovek se porad nekoho musi doprosovat, to bohuzel znam......... :( …

Dnes mi volala sestra z gynekologie, stratila se jim jedna moje zkumavka krve, takze musim znovu......... :roll: …

Suvi, pejsanka je mi moc lito.........my mame Besinku je ji 14 let, mam ji od 15ti......a uz neslysi, kulha, chudinka, cekame to kazdou chvili… :cry: , bude to tezke, pejsci jsou cleny rodiny.......

Jinak my taky mame jen sprchu, je fakt ze se budeme stehovat, ale asi az v lete.......Takze koupani urcite na stole ve vanicce a s podlozkou.........

Stani obdivuju umeni manipulece s miminkama pri koupani.........taky budu mit strach je chytnout, natoz pak koupat :D .....

S tim kosikem, asi je to zbytecne, ale jsou krasny ze?Me ho bohuzel nema kdo pujcit.........tak jsem si rikala, ze koupime, prece jenom prvni dite.......a bude jedine......no, jeste uvidime.......

Stani na zitra drzim palecky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
10.11.08 15:48

Nicky, je mi líto, že Tě takto stresují a že máš komplikace, ale moje kamarádka po 2 potratech byla na vyšetření a zjistli jí špatnou srážlivost krve, takže si píchala denně injekce do břicha, aby donosila miminka a dneska má krásné 2 klučíky. Co si píchala ty injekce, tak to bylo naprosto bez problémů. Uvidíš, že i u Tebe to bude v pohodě, jen musíš být statečná, až si to budeš píchat, což já bych asi omdlela, ale jak říkáš, co bychom pro ty naše šmudlíky neudělali :) Držím palce, ať máš výsledky co nejdřív a hlavně, ať už je ten náš duben!!!

Co se týká koupání, mám v plánu si koupit do velké vany lehátko http://www.hastrmanek.cz/…a-a-lehatka/ Problém je v tom, že koupelnu máme pouze v patře a není tam vůbec nikde místo, kde bych mohla koupat ve vaničce, leda tak na zemi, navíc bych tu vodu určitě rozlila všude možně, takže velká vana od malička to jistí :) Kamarádka tak taky koupala a nemohla si to vynachválit. Kyblík je určitě taky super, ten možná bude, až dítko povyroste. Ale to ještě uvidíme. Po něm furt kouká nastávající babička, tak třeba s ním přijde sama.

Já mimi taky cítím pořád, ve stoje, v sedě, na boku.. Jak začne řádit, je to síla. Jak mu chceme dát jméno Radim, tak mamka vymyslela přezdívku Řádidlo, takže to je náš pracovní název :)

Zítra mě čeká doktor, poradna, tak si nechám udělat UTZ, třeba už bude vidět pohlaví. A jestli to bude Karolínka, tak nevím, co mamka vymyslí místo Řádidla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.11.08 15:54

Mersy-já košík mám i s nebesy,má ho půjčený kámoška z domovské diskuze.Ale je krásný a už se na něj těšim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
10.11.08 16:34

Stani, no to verim............. :D , ja budu v obchode tezko odolavat.......... :lol: , urco to dopadne tak, ze ho koupim bud ja nebo mamka......... :lol: .....

Amber, jeee zitra uz budete vedet pohlavi........ :D , moc drzim palce na UTZ a Ko..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
10.11.08 16:35

Nicky, to mě moc mrzí, hlavně že se na to přišlo a dá se s tím ještě něco dělat, určitě to bude dobré, když už doma jedno miminko máš :wink:

Suviku, o prcka se neboj, určitě ti ve vaně neprochladne, jako novorozenec se nemusí koupat denně, taky kde by se umazal, že… A pak bude léto, to je teplota ok, a na zimu už máš doma tlusťoučký otužilý miminko, takže bych tu pokojovou teplotu neřešila. Otužovat se mají už malá dítka, třeba pak bude odolnější vůči rýmám atd. I když u nás to neplatí, otužuju jako blázen a Fandík chytí každého bacila, který se na něj jen podívá :roll:

Amber, podobné lehátko mám doma, to první plastové, a byla jsem moc spokojená, mimčo ti nemůže sklouznout do vody, protože má zábranu mezi nohama i pod ručičkama a dobře se pak omývá a lehátko se lehce udržuje čisté…

Já jsem si teď byla s prckem lehnout po obědě, doufala jsem, že se ty křeče vyleží, ale zatím je to pořád stejné, tak už se teda trochu bojím. Z jídla to není, neboť jsem za celý den nic nesnědla ani nevypila, jak je mi šoufl. Co zkušené matky myslíte, nemůžou to být opravdu nějací předčasní poslíčci???? :nevim:

Jinak jsem též v klubu nespavců, v sobotu jsme byli s přáteli posedět, do postele jsem se dostala ve čtvrt na tři, usnula v půl čtvrté a v půl osmé už jsem byla na nohou. A to byl prcek u mámy a mohla jsem se válet do poledne. Ale nešlo to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
10.11.08 17:13

Já jsem vážně pako, chtěla jsem sem dát fotku košíku i lehátka pro Amber a Merssy, ale ani napotřetí se mi to nepovedlo, tak jsou ty fotky tady v galerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
10.11.08 17:17

Gabu…uz se jdu divat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
10.11.08 17:37

Gabu, nadherne, opravdu..........ja si ten kosik asi poridim........a to lehatko suprovy.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.11.08 17:55

Pěkné fotky Gabu!!!!
Můžu se zeptat kolik bylo malému v tom lehátku do vany??? A do kolika se ti tam vešel??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
10.11.08 17:57

Ahoj holky,
tak jsem dneska volala dr ohledně toho stěru,tak tam mám nějakýho stafylokoko či co,takže mě řekl,že si mám koupit Canesten a že si mám dojít pro recept-pro čípky.
Tak jsem tam valila,v lékárně si to vyzvedla a málem jsem dostala infarkt.On mě dal zase ty čípky,co jsem měla před 2měsícema a vůbec mě nepomohly.Tak už nevím,jestli si ze mě střílejí.Když mě lékárnice řekla,že se stafylokokama bojovala i ona a že nic nepomohlo a nakonec u porodu jí dávali antibiotikum,tak mě teda moc neuklidnila,protože představa,že ještě dalších 5měs.budu muset mít takový problémy a tak se kroutit při čurání mě děsí...............ale nechci vás tím obtěžovat,protože koukám,že jsou tady mnohem horší problémy..........
takže Nicky-chuderko,ty si to teda užíváš,ale určitě bude všechno dobrý a v dubnu budeš mít pěkný mimuško...........musíš ty iněkce zvládnout!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.11.08 18:25

kačkač - hele já si nejsem moc jistá třeba ti holky poradí líp, ale já dostala v těhu na stafylokoka anitibotika. Ale nejsem si jistá, jestli ti to nemůže napasat jen v určité době těhu, protože jsem byla už u konce. Vím jen že při porodu je s tím problém, aby se prcek nenakazil, když prochází porodními cestami. Na to se ale dělají stěry na konci těhu.
Pokud by ti ten Canesten a čípky nepomáhaly, tak bych za dr. skočila znovu!!! :roll:

Nicky - teda nemáš to jednoduchý holka! Ale určitě to bude dobré!!! JSi statečná!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí