duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65333
11.11.08 14:46

Jééé Amber no vidíš a kluk…super :lol:
To bude kluk jako buk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.08 14:53

Amber gratuluju ke zdravému klukovi!!!! :dance:

A já abych tedy trošku napravila skore tady těch kluků,tak jsem teďka dostala potvrzeno,že máme naprosto zdravou vysněnou HOLČIČKU-Žofii!!!
Moje intuice mě nezklamala,jsem táááák šťastná! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
11.11.08 14:56

Stáni,tak gratuluji moc moc ke zdravé holčičce :lol:
ale tys to věděla vid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.11.08 15:18

Holky díky :) Stanus, já taky od začátku tvrdila, že budu mít kluka, to vyšlo, že triply vyjdou špatně, to taky vyšlo, a že budu rodit 2 dny, tak to doufám nevyjde :D A gratuluju k Žofince :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
11.11.08 15:54

Amber, Stáňo , moc gratuluji!!! :D :D :D
Jé, a já si ještě měsíc musím počkat na velký UTZ… už jsem hrozně zvědavá, koho to nosím v bříšku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.11.08 15:59

Holky tak tady ctu jen same dobre zpravy :D , jsem moc rada :D …

Stani , moc moc Ti gratuluji ke zdrave holcice Zofince, je to uzasne, mam velkou radost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Intuice Te nezklamala!!!!!!!!

Amber , taky moc moc gratuluji k Radimkovi, bude to zdravy kluk jako buk!!!!!!

Holky resite kila, no me ted sestricka na gynde vynadala ze moc pribiram, mam 5-6 kilo navrch, jako Ty Peti.............

Vzdy jsem vazila tak okolo 57 plus minus par kilo, vratili jsme se do Cech, ja uz pribrata na 63-64, po stimulaci na 67-68 a ted 73kg.
Sila co???
Ale hlavne at jsou miminka zdrava, cert vem kila, ty pak pujdou dolu....................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.11.08 16:01

Podle indexu, podle toho co jsem ted nabrala, budu mit navrch asi kolem 12-16 kilo na konci tehu, coz neni tak hrozne......mam tu takovou knizku........... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
11.11.08 16:03

Ted koukam na fotky od Stanusky.............
Mala je uzasna v tom kyblicku.....a Esterka je na Tebe fakt moc podobna, mas moc hezke deti...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
11.11.08 16:25

Ahoj holky,
Amber, Stanuško, veliká gratulace, tak už můžete miminka titulovat jménama, to se máte… My máme pracovní verzi Julča, ale je to určo kluk!!! A jak tak koukám, tak kluci zatím vedou na skóre, tak šup šup, chtělo by to další holčičku na vyrovnání, kdo je na řadě???

Ke kilům, já už to psala, v minulém těhotenství to skončilo na krásných 26 kg, ani nevím, jak se to mohlo stát??? Že by ty kobížky k snídani :wink: ? Deset jsem hned nechala v porodnici, dalších deset šlo do tří měsíců a těch zbylých šest si mě zamilovalo a už u mě zůstaly. Takže se teď hlídám, abych se zase tak nezprasila a zatím to jde, mám nahoře jen 2,5 kg. Ale doufala jsem, že bych mohla rodit se stejnou váhou, s jakou jsem otěhotněla :lol:

Jinak dnes jsem byla s Fandíkem u fotografky, aby měly babičky co vylepit na zeď, tak se to docela povedlo, pak sem s dovolením něco mrsknu. Akorát tedy paní fotografka se taky moc divila, že jsem těhotná, a když jsem řekla, že v pátém měsíci, tak jen otevřela pusu. A přitom mám pupík jak před porodem, já tomu už nerozumím…

A mladý mi dnes připravil pořádný trapas, v obrovské frontě na poště začal najednou na celé kolo křičet, že maminka je pokakaná, a když se všichni otočili, aby ten úkaz viděli a začali se smát, tak přidal na decibelech a ještě mi začal ukazovat na zadek, jako že tam to je! Byla jsem rudá až na tom zadku a trošku jsem se opotila. A přitom byl pokaděný on, jen asi chtěl ten smrádek na někoho hodit, tak jsem to slízla :lol: … No smála jsem se ještě cestou domů.

A Stanuško, to máš pravdu s tím autem, to je docela zapeklitá situace, 4 autosedačky dozadu asi nenarveš… Já jezdím Fiatem Multiplou, ten je sice 6timístný, ale kufr nic moc… Tak ať hezky pořídíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
11.11.08 16:47

Merssy,tak s těma kilama jsme na tom ted asi úplně stejně :lol:
Gabu,no to je ale šikula,svedl to na maminku :P :P
Holky mě tak strašně pne břicho,jak by se chtělo zvětšit,ale nejde to :P no asi si půjdu na chvíli lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.11.08 16:54

Jé holky, pne břicho, já si vůbec nemažu břicho krémem :( To jsem ale ostuda! No musím si dávat na to pozor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65333
11.11.08 17:03

To já mažu,teda přítel,to je jeho práce :lol: ale jsem taková nafouklá.......jako by mě někdo připouštěl víc a víc a už se to do mne nevejde :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.11.08 17:20

Tak do mě se toho teda vejde dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.11.08 17:44

Amber, Snausko - tak toje senzace!!! Super!!!

Já si musím počkat až do začátku prosince. Snad to bude vidět!

Holky jak jsem psala, líp se mi hublo, když jsem přibrala těch 16 kg, je pravda, že s Vendy jsem šla z porodnice o 6 kg lehčí než před otěhotněním, ale během kojení jsem to nabrala zpět a nešlo to dolů. Asi si tělo myslelo že mi nezůstaly zásoby na kojení tak si je ukládalo. A jelikož jsem kojila 2 roky, tak až potom jsem začala hubnout. :roll:
Nebojte, jen kyňme! :lol:

Dnes v poradně dobrý, prý se Jarek hodně zlepšil!!! 8)
No a pochválila i Vendulku, protože zaregistrovala, že si ty odpovědi šeptá, a rozkládá si potichu ty slova co měl dělat Jarek! :lol: Říkala, že je hodně inteligentní na 5 a půl roku. :oops: Jen aby jí to vydrželo! :wink: :lol:
Ale byla jsem pyšná matka!

Jsem po dnešku úplně vyšťavená!
A ta žáha mě pálí, jakmile cokoliv sním! No práda! S Vendy mě ve finále pálila i po slenici vody! Doufám, že tentokrát to nebude takový extrém! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
11.11.08 17:52

Gratulju Amber a Stanusce!
Já právě ležím doma po odběru, sem tam mě bolí pupík, ale snad to bude okí.
Jinak já jsem váhově -1kg, ale u mě teda má mimís z čeho brát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital