duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
12.11.08 14:42

To si Hano myslíte, že tím něčemu pomůžete, že se tu budete veřejně ztrapňovat? Vyřešte si to s Kačkou a nezatahujte nás do vašeho čistě soukromého problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.11.08 14:44

No jo Miri, flákala jsem se mimo práci :D Dneska ráno mě budilo rádio, kde moderátor říkal, že za 6 týdnů je štědrý den! To je síla! A já nemám dárky, nechce se mi péct cukroví.. :D

Jo, někdo se tu ptal taky na tu cukrovku. Já jdu na test 10/12. Mám tam být na 7 ráno, vezmou mi krev, mám si donést 1/2 litru obyč. čaje s vymačkaným 1 citronem, do toho mi dají nějaký strašně sladký „humus“, to budu muset vypít, 2 hodiny počkat, krev vezmou znovu a můžu jít dom :D Kamarádka na tom byla, je to prý hnusný to pití, ale musíme to vydržet. Upřímně se mi tam vůbec nechce, ale co se dá dělat, že jo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
12.11.08 14:54

Ambi tak to já už nějaký dárky mám, tedy hlavně pro Macka, a v hlavě dárky pro všechny, jen je zrealizovat… :)
Na cukroví se těším, budeme péct s Daškou, snad bude sranda… :D

No jo Amb já byla s Dášou na té cukrovce, vzali ji krev, dostala na vypití pul litru grukozy a za dvě hoďky tam šla zase na krev… Netvářila se zrovna na to pití, možná ten čajík buděš mít lepší, ona měla vlažnou vodu s cukrem… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.11.08 14:56

Nicky-supr,že už jsi doma a odpočíváš. :wink: A bereš to správně,ono se to ani jinak brát nedá. :wink:

Vaření a manžel-u nás vaří manžel lépe než já.Vůbec můj drahý umí zastat doma jakokoliv práci a na to,jak je v práci vytížený,tak doma maká(schválně nepíšu pomáhá,protože je to stejně tak jeho domácnost,jako ta moje).

Hana verzus Kočka.Paní Hana asi musí být už zoufalá,když zvolila tento způsob kontaktu.Kočka by se měla ozvat.Do problému nevidím,já bych takovou ostudu nevydýchala.Net je i o tomhle,že se dají přes něj lidi najít. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
12.11.08 15:45

Ahoj holky,
tak dnes jen v rychlosti.............
celé dopoledne jsme byli v Liberci a prošli pár mimi krámečků :lol:
Pak na dobrém obědě.No a večer jdu s holkama ze školy posedět a na večeři :lol:

Mirio,zrovna dnes,když jsem nebyla doma mám ve schránce lístek.Tak zítra skáknu na poštu.

A Hana/Kačka.....když to zatím jinak nejde,asi bych to udělala stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.11.08 16:24

Nicky - tak to je super, že to snášíš tak dobře! Odpočívej holka!

Holky - včera jsem byla už tak zoufalá, že jsemna to pálení žáhy v noci žrala popcorn. :lol: Ale zabralo to!!! A konečně jsem se vyspala.

Já se teda musím pochlubit, že já dárečky už jakž takž mám, už jen pár mi zbývá, začala jsem s nakupováním už v létě. :roll: :lol:
Jsem blázen! Pečení mě asi nemine! Ale jen mírně! Hlavně se budu dělat s vosími hnízdy. Ty milujeme!
A taky perníčky ty musím udělat ale dopředu, aby změkly do Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
12.11.08 16:35

ahoj holky

omlouvám se za konflikt

já peníze poslala

teď to s paní řeším

amber - děkuju za pochopení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
12.11.08 16:54

Stanuško, já jsem manžela už takhle dostala, navíc bez návodu na použití, něco se mi už podařilo rozchodit, třeba ty talíře do myčky, ale jinak je to celkem bída, je vychován v tradiční rodině a nějak mi nejde ty jeho zažité stereotypy prorazit, čili jsem na všechno skoro sama. Manžel je tak líný mi pomoct, že mi radši sehnal paní na úklid, aby měl doma o víkendu klid :? . Ale kdybychom měli 3+1 dětí, tak by musel kmitat i on!

Já se pro dnešek loučím, prcek se vzbudil a jdeme si stavět lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.11.08 16:56

Ahoj holky,

jé Amb-ty už jsi objednaná na cukrovku.Já na ní taky byla u Daníka a dalo se to přežít.
Ody-popcorn pomáhá na pálení žáhy????? 8O Holka nevymlouvej se na žáhu,to byl určo hlad!!! :wink:
Jinak curkoví už jsem si vypsala a mám 18druhů,takže bude škrtando-grando :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
12.11.08 17:05

Péti já už mám tríčo doma, donesla mi ho pošťanda až domů, visí mi na ramínku, je krásný… jen ta barva, ale to přežiju…
Zítra dám foto, ty taky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.11.08 17:11

Díky Kačko,

až penízky přijdou dám sem vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.11.08 17:16

No jo, kvůli mému BMI indexu přes 30 tam jdu, ale můj doktor posílá všechny.. Moje kamarádka ani není tak silná a měla jí, tak doufám, že mě se to vyhne, protože držet dietu přes Vánoce, to by byla hrůza :D

Miri a Peti, na trička jsem fakt zvědavá!!!

Holky, pro dnešek se taky loučím, zítra tu budu od rána, jen v poledne jdu na tu genetickou konzultaci, ale už to beru jako „srandu“ :D Klučík je zdravej jako řípa, že jo :D Mějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.11.08 17:18

Kačkač - taky jsem koukala jak z jara 8O někdo mi to poradil už ani nevím kdo, ale pomohlo to!
Na pálení žáhy: popcorn, mandle...........mléko pomůže jen na chvilku. :roll: Já s Vendy musela polykat nějaký Gastrgel či co to bylo, bylo vanilkovovapenitý gel ........nohnus! Tak tentokrát jsem hledala cokoliv jiného. Nemusíš ho sníst hodně!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.11.08 18:11

Ahoj,

Gabu-já manžela dostala do rukou velmi mlaďoučkého(v jeho 18letech jsme spolu začali chodit/mě bylo23 a v jeho 19letech jsme se brali),takže se dal ještě „vychovat“.Navíc byl od svých 10let na intru a tak ho mamuška nepoznamenala.A taky hrálo velkou roli to,že jsem vždycky začala chodit do práce když starším dětem byl půl rok a pracovala jsem časově i jinak náročněji než drahý. :wink: :lol: To se samozžejmě změnilo,jsem doma s dětma,ale o domácnost se pořád dělíme,te´d toho zastanu víc já,ale není práce,kterou by nezvládl.

Při cukrovkovým testu sebou švihnul můj choť,složil se jako šrańky,mě to zase tak strašný nepřipadalo,ale on nesnáší odběry a to mi braly krev dvakrát. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
12.11.08 19:33

nazdarek!
koukam, ze tu bylo dneska nejak zivo.. :lol:
jee, peceni, no ja toho letos moc delat nebudu.. posledni rok klidu, tak si aspon naposled odpocinu.. taky to budou posledni vanoce, kdy pojedeme my k rodicum, od pristiho roku budou jezdit oni za nama.. :lol: :lol:
hihi, popcorn na paleni zahy? pisu si to mezi tajne tipy, kdyby to na me taky prislo.. dneska me cely den picha v brichu, uz me to leze krkem.. dopoledne vedle pupiku, tedka hodne dole.. :?

miri, to tricko mas z bessu? kamaradky si tam taky objednavaly a oni ted nejak nestihaj, cerveny a modry nemaj/pry az nekdy v breznu 2009, jen bily a ruzovy. a hlavne jim neprisel ani mejl, ze jim rusi objednavku a prisly jim penize zase zpatky na ucet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí