Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,já byla dnes v obchodě a ženská,jen aby byla přede mnou u pokladny mě málem porazila košíkem.taková slepice 150ti kilová,až jí jeden pán vynadal,že je sobec
a že teda nevidí,že jsem těhotná a že když už se tak cpe,tak aspoň opatrně.No a ona by se nejraději snad hádala,tak jsem v klidu řekla,že si počkám,že mě taková nemůže rozhodit.
Ahoj,
tak dneska byl den nakupovací a hlavně žrací,po nákupech jsme stavili v oblíbené restauraci a nacpali si bříška k prasknutí.
Já jsem v Nextu nakoupila šaty na ples,který je v lednu-hurááá,měla jsem z toho docela vítr,že nebudu mít v čem jít.a taky v nextu kabát velikost 40
,ale 38jsem přes bříško nezapla a v něčem v zimě chodit musim.tak ho potom až splasknu někomu věnuju. ![]()
Pečení-u nás peče drahý,my jen vykrajujeme a plníme.....máme jen ořechy,pracny,rohlíšky a linecký,jinak nás zásobuje maoje maminka. ![]()
taky jsem se zamilovala do kočárku,jen místo tříkolky chci čtyřkolku a samozřejmě s korbou a autosedačkou.
http://www.babyprofi.cz/…ub07pink.jpg
Ahoj holky,
jdu vás pozdravit
,
teda Nicky,úplně jsem měla husinu,chuderko,já bych se do břicha asi nepíchla,ale zas pro miminko bych to udělala.Fakt klobouk dolů,seš šikula.
Amb-teda ten doktor to je pako.........fakt bez komentáře,ještě,že to bereš s rezervou a věř,mimi je zdravé.
Peti-teda baba jedna.Já vím,že jsem jednou stála na zastávce,skoro úplně u dveří s jedním pánem a nakonec jsme nastupovali oba poslední.Hrozně jsme se tomu smáli,protože ty důchodkyně nás totálně vytlačili dozadu.
Holky my dneska jeli k večeru do cvičení,tak jsem naložila Daníka už v tepláčkách,že jen přeběhneme z auta a on přeskakoval kaluž a spadl......takže jsme se otočili a jeli domů se převlíct.....no infarkt.
Dobré ranko těhulky…
Cukroví si peču sama a protože s mamkou pečeme to samí tak si stejně povyměňujeme, ale chutná stejně, je to střelený… Strašně se těším na pečení a na to jak budeme upatlaný…
Péti, já si myslím že M ti bude bohatě stačit, je fakt velký, sice ho můžu už nosit, ale je mi volnější, L bude velikánský…
jinak baba jedna to snad není pravda, ale je hezký že se tě pán zastal…
Kačí malý je tedy agent, ale Mates je to samý ve větším, vybere taky každý blátíčko, kaluž a podobně…
Stani: Buzz se mi taky moc líbí
A Quinny jsou kvalitní kočárky.
Lidi jsou někdy hrozný. Náš příměstský autobus - bych mohla vyprávět ![]()
Ahoj holky, zdravím po ránu.
Dneska hlásili, že už se 29/11 rozsvítí strom na Staromáku. Já se tak těším, až se tam půjdeme podívat.. Ta atmosféra staré Prahy a k tomu ty vánoční trhy, já to prostě miluju
To bude bomba ![]()
Peti, ta baba, to je teda hrůza! Já jdu dneska po práci nakupovat do Hypernovy, to bude lidí.. Sice je tam pokladna pro těhotné, přednostní, ale.. Nemám odvahu tam jít, leda kdyby byly fronty do půlky prodejny ![]()
Kači a Miri, máte teda skřítky neposedy
Já jsem zvědavá na našeho malého agenta, to bude dílo, podle toho jak řádí teď ![]()
Holky, to cukroví.. Letos mě to fakt nějak nebere, ale ono se to snad probudí
Třeba přijede segra a bude péct se mnou
Ona se o mě tak hezky stará.. Taky ještě nemá děti a moc se těší na to naše, tak furt chodí, abych na sebe dávala pozor..
Je moc hodná ![]()
Ahoj,
včera jsem nedočítala.
Nicky-fakt jsi strašně statečná,já jsem děsná posera a přiznám,že nevim,jestli bych to vůbec zvládla a to ani kvůli miminku.
Snad máš alespoň takové to pero.
Amber-já myslím,že se doktor jen ujišťoval podpisem,že tě obeznámil, s případným rizikem a že to bereš na vědomí.Pravda,našemu zdravotnictví celkově chybí komunikace s pacientem.Stalo se vám třeba například,že se vám doktor,sestra u kterého jste byly poprvé představil jménem?Mě ne, a už jen ten nepoměr,že on o mě ví všechno včetně mého RČ a já kdybych si nepřečetla ceduli na ordinaci,tak ani nevím s kým mám tu čest.
Odborníky máme,ale chování mají někteří doktoři i sestry předpotopní.
![]()
Petro-lidi jsou někdy dost hrubí,zvlášť řeší-li nějaký svůj osobní problém. ![]()
Aleesho-no,původně jsem si myslela,že už nový kočárek kupovat nebudu,mám jané Carrera a byla jsem s ním naprosto spokojená(až na autosedačku Rebel),jenže jsem brouzdala po netu a narazila na toto a tak mám veliké pokušení,zvlášť,když už 100% vím,že budeme mít holčičku.To zase propadnu nakupování,ježiš,já jsem v tomhle nemocná.
![]()
HanoP a Kočkokačko-hlavně,že jste záležitost vyřešily ku spokojenosti obou. ![]()
Jéééééééé Amber miluju jdyž rozsvítí stromek na Staromáku, to bych tam mohla chodit každý den, a jen se koukat a nasávat atmosféru, strašně se těším a Mates taky hází pod ten strom dopis Ježíškovi, čudla můj!!!
Jo a nehledě na tu vánoční atmosféru mám i jinou vzpomínku poprví jsme se s drahým políbili na Staromáku u stromu…Strašně ráda na to vzpomínám!!!
Jé, a já se svým miláčkem byla poprvé na staromáku před vánocema na rande, bylo chvilku po půlnoci, začaly padat obrovské sněhové vločky a on mi řekl, že to objednal pro mě
To byla nádhera.. Miluju vánoce ![]()
Ahoj holky,
tak já jsem nějaká unavená a to nic nedělám ![]()
V noci se budím,protože mě brní prsty u rukou a jinak ruce bolí,hlavně prsty.......a dnes v noci docela dost............holky brníte taky???Já nevím,co to je ![]()
Mirio,prosím,změř mi to M---stačí mi když si to položíš na zem a přes prsa a pak pupík.....já si pak poměřím to moje.
Ještě zkusím mojí maminu,jetli by mi to nezabrala.
Holky,tak já jsem včera zkoumala,že možná magnesium,tak jsem dnes rotpustné tablety koupila a uvidím,snad to poůže,je to totiž opravdu nepříjemný ![]()
ahoj maminy ![]()
musím vám říct, že už mi to flákání pěkně nebaví
jsem spíš akční typ a ležet a nic nedělat je hrůza. Přesvědčuju stále přítele, že uvařit si čaj už můžu, ale nechce povolit, tak mezitím co jel nakupit sem se šla aspoň projít po zahradě
Nevím čím to je, ale zmenšilo se mi břicho, tak jsem z toho samo začala mít nervy, ale naštěstí už do mě Lukrécie tak půl hoďky dloube, takže jsem trošku klidnější ![]()
Jinak mě už taky dorazilo tričko a fušáček na bříško. Všechno je fakt super materiál a nádhernej potisk, takovej plyšovej, fakt doporučuju. Jen sem si objednala s dlouhým rukávem a jaksi taksi je mám tříčtvrteční, taky s mejma rukama se není co divit
Už bych se taky mohla vyfotit, tak to možná zkusíme o víkendu ![]()
Péti brnění nemám, ale magnésium mi předepsali teď po tom amniu. Hned po zákroku dali všem 2 tabletky a doktorka mi pak předepsala celé balení a beru 3*2 tabletky. Rozpustné jsou? To neznám, a je tam určo jen magnésium? Není tam k tomu ještě nějaká b6 nebo b12? To pak není pro mímo dobré
Na stromek mám taky krásný vzpomínky, bydleli jsem přes řeku a nikdy jsem si to se synkem nenechala ujít. Chodili jsme tam pak ještě s kamarádkama a jejich dvěma dětma na mikuláše. Ten jeden rok, tob ylo mladýmu asi 4 (vždycky chodili v maskách, dva kluci a jedna holka) tak vyhrál 2 místo jako Mikuláš. První místo vyhrála dcera nějakého pořadatele
![]()